Gość: Miya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:22 Czy ktos zetknal sie z produktami tej firmy? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: Yamanouchi 24.05.05, 14:59 Kremik Nanobase.Baaaardzo tłusty.Ale ja miałam duży poblem z wysuszeniem skóry (aż mi schodził naskórek.Kładłam kremik na noc, i pomógł.I co najważniejsze- nie uczulił mnie bo był bezzapachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Yamanouchi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:33 A co chcesz wiedzieć? Pracowałam w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: Yamanouchi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:16 Interesuje mnie linia kosmetyczna, slyszalam dobre opinie ale ogolne informacje. Ciekawa jestem jak duza jest gama tych produktow i do kogo jest adresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Yamanouchi IP: 213.241.34.* 24.05.05, 23:36 firma farmaceutyczna. Nanobase- ciężki krem do skóry b.suchej. b.skuteczny Lipobase- lżejszy krem do skóry suchej. bdb Zineryt- antybiotyk (erytromycyna) z cynkiem, na trądzik, do niedawna bez recepty- skuteczny dopóki bakterie sie nie uodprnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: Yamanouchi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:52 dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś