Dodaj do ulubionych

Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja

IP: *.toya.net.pl 24.05.05, 16:32
Czy uzywalyscie moze tego kremu na blizny potradzikowe - dziurki- o ktorym
pisza dziewczyny na kafeterii? Z tego co pisza, dobry na blizny, pory skorne,
wagrry, przebarwienia. Uzywalyscie?
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2005713&id_f=2
Obserwuj wątek
    • Gość: marynia Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 24.05.05, 21:05
      też jestem ciekawa...
    • Gość: Mika Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja IP: *.b.jawnet.pl 24.05.05, 21:55
      Dziewczyny na blizny najlepszy jest balsam Solaris.
      To jest dopiero rewelka !!!
      Są o nim 2 posty, poczytajcie sobie.
    • Gość: agata Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja IP: 80.48.245.* 25.05.05, 08:47
      dziewczyny coś mi sie zdaje że koleżanka Mika jest jedyna osoba która poileca
      balsam solaris nikt inny opini na forum o nim nie zamieszcza więc uwaga
      • madai Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja 25.05.05, 12:03
        ja sie nie zgadzam. jest wiele dziewczyn, ktore polecaja ten balsam. wiec nie
        wproiwadzaj nikogo w blad.
        • justa_79 Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja 25.05.05, 13:19
          owszem, 2 :)
    • Gość: ilja Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 16:18
      Ja tam na trądzik to proponuję produkty aromaterapeutyczne. Ponoć są dobre na
      to firmy PollenyAromy bo są oryginalne. A przede wszystkim to jest taka chemia
      jak 3/4 kremów które kupujemy.
    • Gość: kreolinka38 Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja IP: *.toya.net.pl 25.05.05, 19:15
      ale czy ten krem Adwanced moze podzialac, to 30 % kwasu glikolowego, co
      uwazacie? czy moze splycic blizny po tradziku? Poradzcie.
      W zaden solari=s nie wierze - i to po 5 dniach, na pewno wyrowna blizny, to
      podpucha.
      • dana20 Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja 25.05.05, 19:31
        Ja jestem przekonana,ze Ewula i Mika to "spolka" :)
        Mika napisala post o tym balsamie na co od razu Ewula wyskoczyla z rewelacja w
        dzialaniu tego balsamu .
        Towarzystwo wzajemnje adoracji przejawilo sie pozniej kiedy dziewczyny ( ja
        takze) poprosily o jakies zdjecie Ewuli.W "obronie" stanela od razu Mika :)
        Teraz relacja o cudownych wynikach dzialania cudownego balsamu po 5 dniach -
        to juz kompletna bzdura bo skora tak szybko sie nie regenruje,nawet gdyby
        dzialal na takie problemy to nie w tym tempie.
        Chala totalna z tym balsamem solaris ,nie wierzcie w reklame .
        • asiaczek22 Reklamy kosmetyków na forach 25.05.05, 20:20
          Też się obawiam, że to tylko reklama.

Ale czy wątek na kafeterii, to też nie jest tylko reklama? Tampen kremik też sie
          kupuje wysyłkowo, jakieś dziewczyny się rozpisują, że im tek szybko pomaga...
          • dana20 Re: Reklamy kosmetyków na forach 25.05.05, 20:30
            czytalam ten watek na kafeterii ,jak sie zorientowalam to dziewczyny sa w
            trakcie testowania tego kremu i nie wiadomo czy splyci on dziurki potradzikowe.
            Ktos tam pisal,ze krem pomogl,ale narazie nie ma zadnych tego typu relacji od
            dwoch testujacych krem dziewczyn.
            Przede wszystkim tamten krem ma dzialanie zluszczajace,ma duze stezenie wiec
            moze (teoretycznie) stosowany codziennie cos zadzialac ,ale nie pisza bzdur
            typu : krem po 5 dniach splycil dziurki potradzikowe.
            • Gość: Mika Re: Reklamy kosmetyków na forach IP: *.246.jawnet.pl 25.05.05, 21:31
              Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i powiem szczerze, że mi Was żal dziewczyny !
              Głupie jesteście i tyle ! Mika i Ewula - spółka ! Śmiech na sali ...
              Nie jestem jakąś małolatą i tylko dorosłś już kobietą i nie w głowie mi
              wypisywanie jakiś głupot. Bardzo lubie to forum, chętnie czytam tu rady, jak i
              sama czasem komuś coś poradze. I tak też było w tym przypadku.
              A z tym balsamem to było tak, że przeczytałam post Ewuli i postanowiłam zaraz
              kupić ten specyfik. Po 5 dniach napisałam wam moje spostrzeżenia. A jak już się
              tak bardzo czepiacie, to nie napisałam, że pozbyłam się blizn, ale że
              zauważyłam ich spłycenie. Zresztą ... każdy ma wybór ... ja zaryzykowałam i nie
              żałuje.
              Jeżeli któraś zdecyduje się na jakieś mądre pytanie dot. balsamu, chętnie
              odpowiem i doradze najlepiej jak umiem. Pozdrawiam !
              • viesia Re: Reklamy kosmetyków na forach 26.05.05, 11:12
                Dziewczyny - napiszcie gdzie mozna kupic ten krem.
                • Gość: kreolinka38 Re: Reklamy kosmetyków na forach IP: *.toya.net.pl 26.05.05, 12:58
                  www.bio-med.pl
                  kosztuje niestety koło 130 zł. Ale zamawiam, przetesuje go.
    • mrowetszka Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja 26.05.05, 13:09
      no proszę, widzę,że temat na kafeterii popularny. Jestem jedną z dziewczyn
      testujących krem, ale nie zamierzam nachalnie namawiać i zachwalać jego
      działania ( na razie nie ma spektakularnych efektów). Po przeczytaniu
      niezliczonych stron o śladach - może pomóc tylko złuszczanie a i to nie
      zawsze.Adwanced ma duże stężenie - stąd moja nadzieja, choć na efekty na pewno
      trzeba poczekać.
      Co do balsamu Solaris - jak komuś pomoże - to fantastycznie, jednak patrząc na
      skład - jestem sceptyczna. Może się mylę ( co rzeczą ludzką jest) , niech więc
      każdy sam dobiera sobie to, co dla niego odpowiednie.
      Pozdrawiam uzytkowniczki Adwanced i Solaris:)
      • dana20 Re: Krem na blizny potradzikowe - ponoc rewelacja 26.05.05, 13:42
        Blasam Soalris rzekomo dziajacy na dziurki potradzikowe to BZDURA!!!!
        Niejaka zizia21 pisze,ze po 3 tygodnaich jego stosowania splycily sie jej
        dziurki po tradziku :D :D
        W innym poscie na forum zdrowie pisze w grudniu 2004 r,ze uzywa tego balsamu od
        kilku miesiecy ( chwali sie jakie to rewelacyjne skutki przynosi balsam :) ),w
        takim razie nie powinna miec juz sladu po zadnych dziurkach potradzikowych :D :D
        ale jaja !!!!!
        Glupota zizi 21 i jej kolezanek jest bezgraniczna!

dziewczyny poczytajcie ten watek :D
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24339567
      • polojama Re: do mrowetszki 26.05.05, 22:49
        Nie boisz się używać teraz tego kremu, jak jest już tak silne słońce? Jakiego
        kremu z filtrami używasz? Ja chyba się jedak wstrzymam do jesieni. Troszku się
        obawiam teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka