Dodaj do ulubionych

Co za piekna dziewczyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:01
znajomi zachwycali sie wczoraj to modelka, sprawdzilam, rzeczywiscie piekna,
nieprawdaż ?

adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Editorials&p=0&frpg=1&f=&id=galerie#pic
adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=4&frpg=1&f=&id=galerie#pic
adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=42&frpg=3&f=&id=galerie#pic
adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=67&frpg=4&f=&id=galerie#pic
Obserwuj wątek
    • Gość: epa Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.idealan.pl / *.idealan.pl 26.05.05, 21:04
      Dużo dziewczyn i kobiet jest pięknych, Miriam też była piękna! ( a facet! ).
      chyba to kwestia gustu co się komu podoba, ale faktycznie babeczka niczego
      sobie.
    • kasiapil Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 21:13

Nieskazitelna pietność. Dla mnie znacznie ciekawsze są piękne twarze z jakimś
      felerem np. lazy eye Paris Hilton.
      • Gość: Aśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 62.233.134.* 26.05.05, 21:17
        Przepiękna. Laska nie z tej Ziemi. Jak dla mnie ideał. I jeszcze Liv Tyler.
        Zabójcze piękności.
        • Gość: Anulka Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:21
          Kurcze wiem że to niedobrze nielubić kogoś za wygląd ale nie lubie jej bo jest
          taka śliczna.Zazdrosna jestem, też tak bym chciała wyglądać.Lepsze fotki na
          Victoria's Secret.
          • vanillaice Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 21:33
            Śliczna, jak dla mnie ideał kobiecej urody. :)
    • kragmel że Adriana 26.05.05, 21:35
      jest ulubienicą tego forum to się kiedyś wydało przy okazji jakiegoś wątku o
      anorektycznych modelkach ;)
      mnie się panna Lima bardzo podoba :)
    • Gość: Anulka Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:36
      Złośliwa jestem ale pocieszam się że ona ma okropny głos i sposób mówienia tzn
      mi się nie podoba :)
      • myszak123 Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 21:40
        Zgadzam sie bardzo ladna nawet powiedzialabym ze piekna:)
        • mika78 Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 21:43
          he he, pocieszcie sie ze ma wlosy na palcach u rak. powinna czym predzej
          wydepilowac! fuj! ;-)

• Gość: Aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:47
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • mika78 Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 21:49
              Boze. to byl ZART. swiadczyl o tym malutki znaczek ktorego nie zauwazylas: ;-)
          • Gość: kaśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:12
            Hihi, czarne włosy ma, i nie jest już taka piękna ;)
    • owieczka22 Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 21:49
      moim zdaniem przesadzacie jest taka sobie i jakie ma owłosione łapska ;) a
      włosy rozczochrane jak moje hihi
      • Gość: pump_it_up Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.broker.com.pl 26.05.05, 22:08
        Ladna twarz, jeszcze lepsze cialo, ale dlonie faktycznie owlosione;P Jednakze
        chcialabym wygladac tak jak ona.
        • Gość: s Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.05.05, 22:11
          silikon w piersiach i kolagen w ustach.
          jesli ktos gustuje w tym typie urody to moze sie podobac.
          Angelinie nie dorasta do piet.
          • Gość: Aśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 62.233.134.* 26.05.05, 22:27
            Masz dowody, że ma silikon? Jak nie masz to się nie ośmieszaj. To samo z
            kolagenem. Ciekawe jak ty wyglądasz. Pewnie ani tej modelce ani Angelinie,
            która mi się nie podoba, nie dorasztasz do pięt.
            • owieczka22 ale o co chodzi? 26.05.05, 22:34
              bronisz jej bo znajomym sie podoba czy coś z Tobą nie halo bronisz jej jak
              najlepszej przyjaciółki to troche śmieszne nie uważasz?
              • Gość: Aśka Re: ale o co chodzi? IP: 62.233.134.* 26.05.05, 22:38
                Śmieszna to jesteś Ty pisząc:
                "moim zdaniem przesadzacie jest taka sobie i jakie ma owłosione łapska ;) a
                włosy rozczochrane jak moje hihi"
                A jak ona jest taka sobie to jaka Ty możesz być? Nie bronię nikogo ale po
                prostu EWIDENTNIE widać, że dziewczyna jest piękna a jakaś idiotka wymyśla
                sobie jakieś kłaki na rękach (o zgroza łapskach!).
                • mika78 Re: ale o co chodzi? 26.05.05, 22:44
                  wiecie co zostawmy temat, za duzo emocji. Tak, zgadzam sie dziewczyna
                  rzeczywiscie piekna. Serio.
                  • Gość: kitty Re: ale o co chodzi? IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.05.05, 23:03
                    No faktycznie ma troche wlosow na rekach chociazby na tym zdjeciu
                    adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=10&frpg=1&f=&id=galerie#pic
                    ale to chyba nie jest jakies przeklenstwo. Od czego jest retuszowanie zdjec. W
                    koncu nikt nie jest idealny. Ktos kiedys w jakims watku napisal ze Adriana
                    wyglada jak dziewczyna z sasiedztwa. Ja jakos takich sasiadek nie mam hehehehe.
                    adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=42&frpg=3&f=&id=galerie#pic
                    Jest piekna i tyle.
                • Gość: owieczka22 Re: ale o co chodzi? IP: *.attu.pl 26.05.05, 22:58
                  co jak co ale nie tylko ja zauważyłam włosy ;) więc chyba mnie wzrok nie myli i
                  każdy ma prawo do swojej opinii a Ty od razu sie rzucasz jakbyś walczyła o
                  życie a to tylko zwykłe forum więcej luzu ;)
            • Gość: owieczka22 Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.attu.pl 26.05.05, 23:00
              i nie mówie że jest brzdka bo jest ładna ale moim zdaniem nie piękna ;) a tak
              na marginesie to wszystkie dziewczyny są ładne ;)
              • Gość: Aśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 62.233.134.* 26.05.05, 23:04
                A kto jest w takim razie według Ciebie piękny?
                • owieczka22 Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 23:06
                  znam osobiście wiele pięknych kobiet poprostu mam inny gust zmierzający w
                  zupełnie inną strone ciekawe jak ona wygląda na żywo bez makijarzu i w
                  naturalnym świetle być piękną wtedy to sztuka;)
                  • Gość: Aśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 62.233.134.* 26.05.05, 23:43
                    Mylisz pojęcia bo kanon piękna jest jeden i wszystkim się podoba, mylisz z
                    pojęciem "ładne", bo akurat "ładne" nie musi się wszystkim podobać, natomiast
                    piękno jest jedno. Masz 22 lata, studiujesz? To na pewno miałaś filozofię i
                    powinnaś takie rzeczy wiedzieć bo jest różnica między ładnością a pięknem. A
                    mkajaż się pisze przez samo "ż" a nie "rz".
                    • Gość: no Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.torun.mm.pl 26.05.05, 23:57
                      Ooo...a możesz łaskawie podać mi ten jedyny, niezmienny kanon piękna? Bo jakoś
                      odniosłam wrażenie, że zmieniał się on wraz z upływem czasu i to czasami
                      diametralnie. Uwielbiam, jak ktoś udaje, że się zna :P
                      • Gość: Aśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 62.233.134.* 27.05.05, 00:00
                        A ja uwielbiam jak ktoś nie udaje głupiego, tylko nim jest.
                        • Gość: no Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.torun.mm.pl 27.05.05, 23:02
                          No proszę, nawet czytać ze zrozumieniem w tej podstawówce Cię nie nauczyli. W
                          sumie można się było spowdziewać równie błyskotliwej odpowiedzi. Dziecko, gdzie
                          ja napisałam, że Ty UDAJESZ głupią?
                          Kończę dysputę z prymitywną autorką.
                • nom73 Re: Co za piekna dziewczyna 01.06.05, 23:00
                  Gość portalu: Aśka napisał(a):

> A kto jest w takim razie według Ciebie piękny?

Piękna jest róża, bo nie jest świadoma swojego piękna.
                  Ktoś, kto twierdzi, że jest piekny tak naprawdę jest próżny. ;-)
                  A ta dziewczyna ze zdjęcia nie w moim typie, zresztą kiepskie zdjęcie.
                  Po obróbce w PhotoShop każda dziewczyna może tak wyglądać. :-)
    • Gość: Ewka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 82.160.110.* 26.05.05, 23:03
      Rezcywiście bardzo,bardzo piękna dziewczyna.Serio!Ona jest po prostu
      prześliczna.Ideał kobiecej urody...
      • Gość: Ania Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:12
        A jakiego ma brzydkiego chłopa!! Jakiś przygłup :0
        adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=30&frpg=3&f=&id=galerie#pic
        • Gość: Ania Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:14
          i brzydko się śmieje adrianalima.free.fr/galerie.php?
          g=Candids&p=39&frpg=3&f=&id=galerie#pic
          a poza tym śliiczna
        • owieczka22 Re: Co za piekna dziewczyna 26.05.05, 23:17
          ja nie jestem gwiazdą a mój jest przystojny wprost doskonały ;)
        • Gość: Aśka Re: Co za piekna dziewczyna IP: 62.233.134.* 26.05.05, 23:45
          Fajnie tak jest ocenić kogoś na podstawie jednego zdjęcia. Fajnie jak byś miała
          jakieś zdjęcie na którym byś niekorzystnie wyglądała a nagle ktoś powiedział
          nie znając Cię - "O jaka brzydka dziewucha, co za oszołom!".
        • Gość: pi Re: Co za piekna dziewczyna IP: 194.63.133.* 30.05.05, 22:25
          a jak się spociła fujjjj
    • Gość: Zaira owlosiona.. IP: *.tele2.pl 26.05.05, 23:48
      tak, w ogole cala jest cholernie owlosiona:
      adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Editorials&p=12&frpg=1&f=&id=galerie#pic
      • Gość: Aśka Re: owlosiona.. IP: 62.233.134.* 27.05.05, 00:02
        Dokładnie, cała w kłakach, i to na dodatek zielonych. Zaraz wygolone do
        ostatnie kłaka podniosą larum i krzykną - "A fuuu...okropne!"
        • Gość: Lilu Re: owlosiona.. IP: *.olsztyn.mm.pl 27.05.05, 06:44
          Hahahaha fakt - zielone kłaki. A co do owłosienia to czy jest na sali jakas
          rasowa brunetka, której na ciele rosną delikatniutkie, blond włoski? ;)
    • Gość: anka Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 01:37
      nieeeeeeee... zupelnie nie w moim typie, bardzo mi sie NIE podoba, jak dla mnie
      zero seksapilu
      • klamczucha3 Re: Co za piekna dziewczyna 27.05.05, 08:51
        Kwestia gustu.Dla mnie najpiekniejsza z modelek jest Helena Christiansen albo
        Ch.Turlington albo Paulina Porizkowa.
        "O gustach sie nie dyskutuje"-juz starozytni to wiedzieli ;-)
        Ile kobiet,tyle opinii!
    • Gość: s [...] IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.05.05, 10:03
      • Gość: Oliwcia Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:09
        HA HA HA
        Świecąca cera i za duzy nos!
        • Gość: xxx Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:13
          Wstrętna.
          Zęby jak u konia.
          • Gość: wendeta ale to prawda ze ma kolagen w ustach i silikon w p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:53
            ma kolagen w ustach i silikon w piersiach, istnieje strona na ktorej
            umieszczane sa gwiazdy przed i po operacji, i pani lima tam sie znajduje - na
            jednym zdjeciu jest plaska jak deska, na innym wylewa jej sie juz zrobiony
            biuscik ( podobnie heidi klum), i na jednym ma usta mniejsze, szczegolnie gorna
            warge, potem wylewa sie z nich kolagen. Poza tym, bardzo mi sie podoba, jest
            sexy.
            • Gość: Aśka Re: ale to prawda ze ma kolagen w ustach i siliko IP: 62.233.134.* 27.05.05, 21:35
              I co z tego nawet jeśli ma silikon i kolagen? Co z tego? I tak wygląda świetnie.
              • kleopatraa Re: ale to prawda ze ma kolagen w ustach i siliko 29.05.05, 15:28
                prawda, ale bez tego taka swietna by nie byla.
    • klara-klara Paradoks 27.05.05, 10:55
      Adriana Lima podoba sie znakomitej wiekszosci kobiet (czesc z nich marzy, aby tak wygladac), natomiast dla facetow jest "taka sobie", przecietne. typ dziewyny z sasiedztwa...
      DZiwne.
      • Gość: karra Re: Paradoks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:02
        niepodoba mi sie zbytnio. kojarzy mi sie z polska bananówą. nie mowie, ze jest
        brzydka. mowie, ze jej typ urody mi sie niepodoba.
        • sara81 [...] 27.05.05, 20:09
          • Gość: Aśka Re: Paradoks IP: 62.233.134.* 27.05.05, 21:41
            Nawet jeśli ma silikon i kolagen to one nie spowodowały, że jest taka piękna.
            Bo jeśli np. inna dziewczyna też sobie wstawi silikon i kolagen to myślisz, że
            będzie taka piekna jak ona? Otóż nie ale rozumiem, że co po niektóre tu z Was
            wolą sie pocieszyć myśleniem - "ma silikon i kolagen i dlatego jest taka piękna
            i gdybym ja sobie wstawiła to też taka piękna bym była". Bzdura.
          • ewelinasss Re: Paradoks 27.05.05, 21:44
            A ja proponuję żebyś ty zamiast płacić za internet wstawiła sobie "kolagen w
            usta i to sporo i silikony" i wtedy się przekonasz jak będziesz wyglądać i dam
            sobie rękę uciąć, że na napewno nie tak jak Adriana Lima. "no wiec czy chcesz
            czy nie-w swiecie mody takich jak lima sa tysiace," - CZY TY JESTEŚ W TYM
            TYSIĄCU?
            • sara81 Re: Paradoks ewelinas 29.05.05, 16:40
              nie musze sobie niczego wstawiac zawistny pasztecie.nie przyszlo ci do lba ze
              sa na swiecie kobiety ktore nie musza cyckow wypychac silikonem bo maja swoje?
              podobnie z ustami?na mozg ci padlo z upalu?
              nie jestem i nie bylam w zadnym tysiacu,nie widzialas mnie wiec proponuje zebys
              sie nie osmieszala.nastepna psychopatka ktora napada bo mi sie nie podoba
              lima.no i co z tego?nie musi mi sie podobac,podobaja mi sie inne.zupelnie inny
              typ.a to cie prymiwtywie nie uprawnia do personalnych atakow.
    • Gość: Asia Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:51
      Wlasnie weszlam na watek i oniemialam !!!
      Niektore z Was zarzucaja mi, cos czego nie pisalam !
      Jestem "Asia" a nie "Aśka", poza tym jest inne IP komputera.
      Easy...
    • Gość: fergie Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:57
      jak dla mnie to ona ma trochę zbyt "męską" twarz ale ciałko piękne(gdyby miała
      króciutkie włosy wyglądałaby jak chłopak moim zdaniem)
      • charade Re: Co za piekna dziewczyna 27.05.05, 23:02
        No piękna jest, piękna :) Ma silikon i kolagen, ale to przecież Brazylijka, one
        są tam wszystkie poprawiane chirurgicznie.
    • wojtow Re: Co za piekna dziewczyna 28.05.05, 07:39
      Mi się nie podoba ma twarz.... małpki :)
    • progress04 a widzieliście to zdjęcie? 28.05.05, 12:24
      Gość portalu: Asia napisał(a):

> znajomi zachwycali sie wczoraj to modelka, sprawdzilam, rzeczywiscie piekna,
      > nieprawdaż ?
      >
      >
      > adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Editorials&p=0&frpg=1&f=&id=galerie#pic
      > adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=4&frpg=1&f=&id=galerie#pic
      > adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=42&frpg=3&f=&id=galerie#pic
      > adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=67&frpg=4&f=&id=galerie#pic

nikt nie jest doskonały :-) bardzo ładna, ale uśmiechać to sie nie powinna,
      całe dziąsła jej widać:-))))))
      • Gość: vita Re: a widzieliście to zdjęcie? IP: *.net.autocom.pl 28.05.05, 12:42
        Rzeczywiście... Aśka to nie Asia. :P Asiu, szkoda, że masz stukniętego klona.

Wg mnie Adriana (moja imienniczka) przypomina mi Weronikę Rosati... Nie mój
        gust, choć w kobietach nie lokuję uczuć :D

Pzdr.
        • Gość: Aśka [...] IP: 62.233.134.* 28.05.05, 13:03
    • issey_miyake Re: Co za piekna dziewczyna 28.05.05, 13:29
      Dziewczyna ma specyficzną urodę, ale nie jakoś nadzwyczajnie piękna...
      • niunia132 Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 15:13
        Nie podoba mi się.

Aśka, co ty się tak czepiasz ludzi o innych gustach? Czakemy na ten kanon...

A propos, słyszałam, że Angelina J. została uznana za najpiękniejszą kobietę na
        świecie, chyba już nie pierwszy raz. Ale to tak na marginesie.
    • landrynka8 piękna, to prawda. n/t 29.05.05, 15:30
    • landrynka8 Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 15:32
      Czytam tą krytykę i jestem ciekawa jak wy wygladacie?
      Zazdrosne jesteście.
      • kleopatraa Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 15:34
        ja jestem fotomodelka i zazdrosna nie jestem, juz nie mozna powiedziec, ze ma
        kolagen i silikon, skoro ma?
        • wildorchid Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 17:00
          1 autorko-puknij sie w leb.czy lima to moze twoja rodzina?a moze sie
          zakochalas?:DDzachowujesz sie jak niezrownowazona nerwowo,w realu tez tak masz?
          super pewnie nie raz dostalas w czolko.
          2 popieram kleopatre-bez silikonu i kolagenu lima nie wygladalaby w polowie tak
          jak teraz i nie ma co sie rzucac.w koncu po cos to robila?a moze z nudow?boshh
          co za tepaczki
          3 wole Vodianova-ladniejsza i bez operacji
          4 landrynka-daruj sobie te teksciki,zatrzymalas sie chyba na poziomie gimnazjum
          umyslowo.myslisz ze w necie nie buszuja piekne dziewczyny?a moze sadzisz po
          sobie co?LOL
          5 wezcie sie zastanowcie jak sie zachowujecie-rzucaja sie jak stado wariatek na
          kazdego kto nie pierdzi z zachwytu.placa wam za PR czy jak?
          • niunia132 Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 17:34
            Czy mi się tylko zdaje, czy ktoś tu czegoś nie rozumie. Dlaczego krytyka od
            razu ma się równać z zazdrością? Niech mi ktoś to wytłumaczy!

Nadal czekam na kanon piękna wg Aśki, obowiązujący na każdej szerokości
            geograficznej.
          • Gość: zanzare Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:37
            po pierwsze kretynski watek, po drugie i tak kazdemu podoba sie co innego a
            autorka watku widocznie jest mala dziewczynka ktora jeszcze tego nie wie
          • landrynka8 [...] 29.05.05, 17:56
            • taryn Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 18:08
              ty landryna a kto?????
              toz tu same kobity pisza patrzac na nicki buhaha.
              masz problemy z odmiana?
              nie wiem do kogo to ale mnie rozBAWILES landryno.chory jestes:))))))))))))))))))
              • landrynka8 Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 18:09
                masz schozofernię.
                • Gość: reggie Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:15
                  wątki tego typu zawsze konczą się tak samo,wielka sprzeczka.Moze poprostu nie
                  dawajmy do oceniania durnych linków??Jak już ktos powiedział o gustach sie nie
                  dyskutuje!!!!
                  • landrynka8 Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 20:20
                    masz rację.
                    • niunia132 Re: Co za piekna dziewczyna 29.05.05, 21:30
                      Odezwała się... :D
                      • Gość: Karcia Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:34
                        Jakoś nigdy jej nie lubiłam. Na pewno brzydka nie jest,a le na mnie wrażenia
                        nie robi. Nie będe wymieniać jej wad bo każdy je, moim zdaniem aparat by sie
                        przydał. Według mnie najładniejsza modelka to Daria Verbowy
    • Gość: klakier Re: Co za piekna dziewczyna IP: 80.72.37.* 30.05.05, 22:00
      kurcze, co jak co, ale ja chyba stac na laser, coby sobie te klaki z rak
      usunela :>
    • Gość: pi Re: Co za piekna dziewczyna IP: 194.63.133.* 30.05.05, 22:20
      adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=10&frpg=1&f=&id=galerie#pic a
      tu już jej usta nie są tak ponętne:) dziewczyna ładna ale makijarz jednak robi swoje
    • Gość: spray Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.rev.vline.pl 31.05.05, 10:27
      Na profesjonalnych zdjęciach, zrobionych przez komputer wyglada nieziemsko
      pięknie. Na tych"przyłapanych" już tak sobie, np tu
      adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=10&frpg=1&f=&id=galerie#pic
      ogólnie ładna dziewczyna, ale nie żadna piękność.
      • Gość: zanaa Re: Co za piekna dziewczyna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.05, 20:40
        KOBITKIE KAZDA Z NAS PO PRZEROBCE ZDJECIA, RETUSZACH TEZ BEDZIE PIEKNIE
        WYGLADALA! nie zauwazylyscie ze modeklki nawet piprzyka nie maja na ciele, a to
        chyba raczej malo mozliwe
    • marvellous Re: Co za piekna dziewczyna 31.05.05, 11:16
      Rzeczywiście, piękna...
    • Gość: abc odmienne zdanie IP: *.aster.pl 01.06.05, 21:07
      moje zdanie rozni sie nieco od innych forumowiczow komplementujacych ta
      modelke. bez watpienia do ladna,atrakcyjna i zgrabna kobieta, ale wg mnie
      uzywanie okreslenia piekna lub idealna i ogolna gloryfikacja jest mocno
      przesadzona. Ma kilka znaczacych mankamentow urody jezeli chodzi o twarz.
      musialabym dokladniej sie przyjrzec zeby powiedziec wam konkretnie co to jest,
      ale kilka rzeczy sprawia ze jej twarz nie jest nieskazitelna. np. zeby, to
      zdolalam zidentyfikowac. Za to ma piekne,naprawde piekne wlosy:)
      p.s nie chce byc posadzana o zazdrosc lub zawisc. owszem chcialabym wygladac
      tak jak ona,jak z reszzta wiekszosc kobiet ktorych uroda jest przecietna i
      niewybijajac sie z tlumu,ale moja krytyka nie jest absolutnie tym spowodowana:)
      p.s 2 : mi bardzo podoba sie keira knightley, niestety zanim obciela wlosy...:(
    • Gość: abc omienne zdanie - poparcie...:) IP: *.aster.pl 01.06.05, 21:08
      adrianalima.free.fr/galerie.php?g=Candids&p=74&frpg=4&f=&id=galerie#pic
      o to mi chodiz...cos nie tak..:|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka