Dodaj do ulubionych

Dr Hauschka

11.07.02, 14:08
Czy ktos uzywal kosmetykow tej firmy ( niemiecka , na na naturalnych
produktach, bez konserwantow) . Czy uzywalyscie kremu rozanego, sztandarowego
produktu firmy? Jakie wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Dr Hauschka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 17:01
      To one są dostępne w Polsce? Niestety nie umiem ci doradzić, nic od nich nie
      używałam.
      • karelia Re: Dr Hauschka 11.07.02, 18:02
        niestety, nie wiem czy sa dostepne w Polsce. Sa za granica.
        • karelia Re: Dr Hauschka 12.07.02, 00:32
          dziwne , ze nikt nie slyszal o tych kosmetykach:-(
          • kotmanka Re: Dr Hauschka 12.07.02, 11:02
            uzywalam tego kremu rozanego, ktory jest totalnie tlusty i bez filtrow. tzn moze
            jest ok na mroz czy cos w tym rodzaju. masz takie poczucie ze "na dlugo
            natluszcza cere" ;))
    • Gość: Ewa Re: Dr Hauschka IP: *.proxy.aol.com 12.07.02, 19:03
      Hej!
      Moja dobra znajoma Niemka uzywa tych kosmetykow,uczulaja ja konsewrwanty,wiec
      jest z nich zadowolona.Podkresla jednak ,ze sa dosc drogie.Dostepne sa w
      aptekach,na 100%,a czy tez w drogeriach nie wiem.Zawsze przy tym stoisku jest
      tlum"starszych pan":)).e
      • Gość: dida Re: Dr Hauschka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.07.02, 19:42
        bez konserwantow? to niemozliwe-kremy popsulyby sie po pary dniach:)poczytajcie
        sobie stornke poli begoun. pisze duzo tym jak firmy kosmetyczne staraja sie nas
        przekonac do swoich produktow, jakie chwyty stosuja i ile w tym zaklamania.
        m.in. o tych konserwantach. podobnie jak o kremach z "naturalnymi" substancjami
        tylko, ziolami itp. bzdura-poczytajcie sobie skladniki takich kremow. co drugi
        to jakas chemia. a i te naturalne substancje sa wysoko przetworzone aby nie
        zepsuly sie.
        • Gość: katrina Re: Dr Hauschka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 21:33
          Tylko w aptekach? A w USA normalnie jest w Sephorach.
          • Gość: Milene Re: Dr Hauschka IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 13.07.02, 00:31
            Witaj Karelia na urodzie !
            Uzywalam kiedys kosmetykow Hauschki poniewaz mam kolezanke kosmetyczke, ktora ich
            uzywala w pracy i prywatnie.
            Ona jest z nich bardzo zadowolona i faktycznie cera jej sie znacznie poprawila
            (miala tlusta z tradzikiem teraz jest naprawde extra).
            Ja zniechecilam sie po chyba roku uzywania bo ciagle wyskakiwaly mi jakies
            czyraki czy cos w tym stylu no i na dodatek jakos nie moglam sie przekonac do
            zapachu kremow i toniku jak i pomady to codziennego szorowania twarzy
            (konsystencja drozdzy i zapach tez lekko je przypominajacy).
            Pozdrawiam :-)
            • karelia Re: Dr Hauschka 13.07.02, 00:44
              i ja pozdrawiam, Cie Milene :-)))))
              u nas dopiero co wprowadzili do sprzedazy i to chyba w jednym dosc exkluzywnym
              punkcie, dlatego sie pytam. Kupilam taki korektorek do paznokci. Jest toto w
              ksztalcie olowka w srodku ma oliwke , koncowka dosc twarda -mozna skorki odsuwac
              i jednoczesnie splywa ciut ciut oliwki na paznokiec. Dla mnie swietna rzecz!!!
              Polecam wszystkim paniom. Mam w pracy i czasami robie sobie taki mini.mini.mini
              manicurek tym prostym aczkolwiek przydatnym aparacikiem.Calkiem fikusna rzecz.
              • hokusai Re: Dr Hauschka 18.07.02, 09:55
                Czesc Karelio, piszemy z tego samego pieknego kraju, wiec dr Hauschke widzialam
                w Sztokholmie w wielu sklepach ze zdrowa zywnoscia i kosmetykami. Ale nie
                uzywalam tego nigdy, wiec nie mam pojecia co to za cudo. A ile kosztowal ten
                manicurowy przyrzad?
                Pozdrawiam
                • karelia Re: Dr Hauschka 18.07.02, 21:45
                  ten manicurowy przyrzad kosztowal cos okolo 120 koron. Naprawde polecam. Mam w
                  pracy w kieszonce i po umyciu rak szybko mozna odsunac skorki i
                  jeszcze "naoliwic" dolna czesc paznokci. Ze tez nikt inny nie wpadl na ten
                  pomysl...Acha na czubku ma taka jakby kapsule i tam sa umieszczone 3 dodatkowe
                  czesci do odsuwania skorek, mozesz wymieniac w miare zuzywania, bo nie sa
                  twarde ale takie jakbymiekko-twarde. Koniecznie kup, bedziesz zadowolona.
                  Pozdrawiam K.
    • Gość: iza Re: Dr Hauschka IP: *.proxy.aol.com 17.07.02, 21:37
      Te kremy sa naprawde bez konserwantow (alez oczywiscie jest to mozliwe).
      Sa bardzo dobrej jakosci i maja swietne wyniki testow eko, uwazam ze sa dosc
      drogie.
      Uzywam tylko kremow do opalania z filtrami mineralnymi , przede wszystkim dla
      dzieci.
      polecam firme Apotheker Scheller, jest dostepna w drogeriach, o wiele tansza i
      tez polecana przez "ekotest".Dobry jest krem z pigwa i marchwiowy oraz na noc
      pomaranczowy.Wyprobowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka