Dodaj do ulubionych

wyprzedaze

IP: *.wp.mil.pl 11.07.02, 18:28
Wiecie moze czy w warszawskiej Galerii Centrum i Galerii Mokotów rozpoczely
sie juz letnie wyprzedaze? A moze znacie jakies inne ciekawe miejsca gdzie
mozna upolowac jakies fajne markowe ciuszki po nizszych cenach?
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: wyprzedaze IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 18:52
      czy się zaczęły, co prawada nie wiem, ale jestem ciekawa kiedy rusze ten
      outlet we Włochach....
      • anexxa Re: wyprzedaze 11.07.02, 19:22
        oooch, cicho badzcie;) ja sobie obiecalam oszczedzanie i zero szmat! bo mi sie
        szafy nie domykaja.

ale w takim outlecie... to pewnie okazja. i rooda mieszka w poblizu. moze kiedys
        delikatnie pojedziemy, tak tylko sie rozejrzec...

xx. zakupoholiczka
        • Gość: marta Re: wyprzedaze IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 19:29
          to ja bym chętnie z Wami (jak już będę w Polsce- przylatuję pod koniec
          sierpnia!!)
          w sumie będzie mi po drodze bo mój luby ma tam włości rodzinne:)) i często
          mnie ciągnie na zieloną trawkę;
          to on sobie będzie leżał na tej trawce, a ja do sklepu:))
          • anexxa Re: wyprzedaze 11.07.02, 20:08
            ok, super, mozemy sie umowic:)
            my tez mozemy naszych ukochanych na trawke, a my... szu
            szu na ogladanie;))

xx.
            • Gość: marta Re: wyprzedaze IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 20:28
              hihi, co prawda Michał wykazuje olbrzymią cierpliwość do mojego łażenia po
              sklepach, ale takie rozwiązanie najbardziej by go satysfakcjonowało:)
              • anexxa Re: wyprzedaze 11.07.02, 21:17
                tez masz michala?:)) moj niespecjalnie kocha spacery po
                sklepach... wole z rooda pojsc:)))

xx.
                • Gość: marta Re: wyprzedaze IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 21:40
                  bo wszystkie michały to fajne chłopaki:)) mam jeszcze brata michała i paru
                  znajomych o tym imieniu;
                  z tymi koleżankami to znowu trochę krucho, bo jak ja mam czas to one nie mają i
                  na odwrót, kilku to się sama boje bo ja przy nich wymiękam w sklepie:))
                  • Gość: gerda5 Re: wyprzedaze - Wlochy outlet?? IP: 194.119.254.* 12.07.02, 10:07
                    powiedzcie cos o tym outlecie we Wlochach, pliiiis. dzieki
                    • sliwkaa Re: ja tez prosze o informacje : ) 12.07.02, 10:12

i dzieki : )
                      • Gość: marta Re: ja tez prosze o informacje : ) IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.02, 16:04
                        jakiś czas temu gość o nicku "marcin" zacytował obszerny fragment z jakiejś
                        biznesowej gazetki o przyszłych inwestycjach, było m.in o rozbudowie Galerii
                        Mokotów (nowe sklepy to z tego co pamiętam: Versace, Ewa Minge)
                        ale najwięcej emocji wzbudził kolejny fragnemt rzeczonej gazety, który
                        opisywał inwestycję firmy (bodajże) hiszpańskiej, która wykupiła/wydzierżawiła
                        część włości od fabryki Ursus we Włochach i zamierza tam wybudować outlet;
                        czyli sklep gdzie sprzedawane są końcówki serii itp, bo zawsze obniżonych
                        cenach (przynajmniej 30%), tutaj niestety jedyną firmę odzieżową jaka będzie
                        tam występować - Solar,
                        ale ma być tego duuużo więcej
                        otwarcie w jakoś na jesień
                        pozdrówka
                        • sliwkaa Re: ja tez prosze o informacje : ) 12.07.02, 16:12
                          DZIEKI BARDZO : - )))
    • Gość: renia Re: wyprzedaze IP: *.radio.com.pl 12.07.02, 15:44
      W Galerii Mok już dosyć dawno i wszystko przebrane, poza tym jakaś kicha w tym
      sezonie w tych wszystkich sklepach. Na prawdę od dawna nic super sobie nie
      kupiłam, kasa się odkłada na koncie, a ja nie mam w czym chodzić, bo takie
      badziewie. Jeśli chodzi o przeceny to w Zarze też są, ale do cholery - dlaczego
      linia basic to same falbany i plastikowe bluzki? Albo spodnie i marynarki w
      rozmiarach L, XL? To ma być wyprzedaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka