Dodaj do ulubionych

J.Lo a stroje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:06
Uważam ,że J.Lo wygląda świetnie w swoim nowym teledysku pt "Hold you down"- jeszcze chyba nigdy nie widziałam jej takiej chudej. Twarzyczka jak marzenie, tego to od zawsze jej zazdroszczę, choć wiem,że nad jej urodą pracuje wiele ludzi z branży. A może to zasługa odpowiedniego ubioru? jak się ubierać, gdy ma się dość dużą pupę , szerokie biodra i masywne uda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: J.Lo a stroje IP: *.4web.pl 29.05.05, 11:15
      Musi przed Tobą, za Tobą i z boki chodzić program komputerowy do obróbki
      zdjęć...boże, dziewczyny, czy wy nie możecie po prostu raz iść gdzieś do szkoły
      filmowej czy czegoś w tym stylu zobaczyć , jak się podrasowuje filmy i ile to
      trwa?
    • Gość: baba Re: J.Lo a stroje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:16
      Przede wszystkim mam fenomenalną fryzurę :)
    • narysuj.mi.baranka Re: J.Lo a stroje 29.05.05, 12:02
      Na pewno nie zakladac biodrowek-dzwonow z kieszeniami na posladkach :)
    • landrynka8 Re: J.Lo a stroje 29.05.05, 12:12
      J.Lo jest b.ładna no i ma rzezczywiscie kształty.

Jednak gdyby nie miała ciekwej urody twarzy podejrzewam że niewiele osób by na
      nią zwróciło uwagę.
    • emu27 Re: J.Lo a stroje 29.05.05, 17:28
      Taka figura wymaga dużej dbałości o detale. Po pierwsze spodnie tylko na miarę
      u krawcowej. Najlepiej pokazać krawcowej jakiś modny wzor spodni (pożycz od
      koleżanki) i poproś, aby uszyła takie same, ale dopasowane do twojej figury.
      Druga sprawa to spodnie tylko i wyłącznie: niezbyt obcisłe w udach, bez
      kieszeni, bez geometrycznych cięć skracających sylwetkę, długie do ziemi, żadne
      rybaczki czy 3/4 nie wchodzą w grę, żadne różowe paski poszerzające talię.
      Kolor spodni ma być spokojny, bez wzornictwa i innych akcentów przyciągających
      uwagę do dolnej części ciała. Twoja gra to odwrócić uwagę od pupy i ud a
      przyciagać uwagę innymi detalami. Zatem góra jasna, wzorzysta (ale uwaga! -
      modne w tym sezonie luźne bluzeczki powiewne falbanki nie są dla ciebie) ale
      dopasowana. Inaczej uwypuklisz kulkowatość sylwetki. Szerokie biodra i luźna
      góra dają taki własnie efekt. Unikaj góry kończącej się na biodrach, zakładaj
      bluzki, żakit albo do talii albo do pupy. Jeśli chodzi o żakiety i spódniczki
      to pamietaj, że spódniczka ma być lekko rozkloszowana albo cięta z koła (żadne
      rurki), natomiast żakiet nie może mieć wielkich kołnierzy z klapami, kupuj
      takie, które mają malutkie stójki lub są zapinane pod sama szyję (to jest nawet
      fajne, bo wprowadzisz taki awangardowy look).
      Ponieważ nie można uciec modzie musisz bawić się dodatkami. Kupuj różową czy
      turkusową torebkę, ale sama bądź troszkę na dystans do tego. Chodzi o to, żeby
      przede wszystkim bardzo dobrze wygladać, a potem być modnym - niestety 90%
      kobiet poszerza sobie biodra w imię modnych biodrówek i różowych pasków z
      cekinami... eh... a zamiast paska mogą mieć torebkę czy bransoletkę. Pamietaj
      też, że buty musza być kolorystycznie dopasowane do dołu (spodni, spódniczki)
      ale NIGDY do płaszcza czy bluzeczki. To najbardziej poszerza sylwetkę, chociaż
      nikt o to nie dba. Buty też nie powinny przy twojej figurze kontrastować z
      nogami. Kupuj modne fasony, ale nie krzykliwe kolory - niezależnie od mody.
      Gdybym miała twoje zdjęcie udałoby mi się bardziej doradzic ci :)
      • Gość: Aga Re: J.Lo a stroje IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:42
        EMU27 umowie sie z toba na zakupy:))
    • Gość: Dagny Re: J.Lo a stroje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:58
      Tutaj masz ubrania sygnowane przez panią Lopez- może Cię zainspirują ;))
      www.shopjlo.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka