Gość: zuzia IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.05.05, 10:33 czy ktoś zna może jakieś ćwiczenia na pozbycie się wstrętnych boczków przy biodrach których nabaiłam sie po zimie? pomożcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: "boczki" IP: *.xtra.pl 31.05.05, 14:13 brzuszki poprzeczne, i oczywiscie wszelkiego rodzaju brzuszki, plus dietka, mozesz wzmocnic kremem na celulit z avonu bo na maxa ujedrnia, jest swietny tez na brzuch, pij duzo wody i herbatek typu figura, mi to zawsze pomaga na sprawy "brzuchowe" Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama Re: "boczki" 31.05.05, 14:43 Mi pomogło systematyczne kręcenie hula-hop wypełnionym kaszą (lub ryżem albo piaskiem np.)po 30 min dziennie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: "boczki" 31.05.05, 15:12 Serio?? No ale jak dłogo to robiłaś? 2 miesiące, rok??:P I w ogóle gdzie to można kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama Re: "boczki" 31.05.05, 18:21 Praktycznie w każdym Hipermarkecie lub w sklepie z zabawkami, ja kupiłam w Tesco takie o największej średnicy 90 cm kosztuje 3 zł z groszami. na forum dziecko "mama cud" wpisz w wyszukiwarkę hula hop, tam jest o tym dużo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: "boczki" 31.05.05, 15:09 Najlepszy sposób to nie zakładać za ciasnych biodrówek...he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: "boczki" IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.05.05, 21:04 właśnie ile kręciłaś tym? to znaczy przez jaki okres czasu? fajne, spróbuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama Re: "boczki" 31.05.05, 21:19 Kręcę cały czas, zaczełam chyba tak ze 3 m-ce temu regularnie mam tak ok ze 3 cm mniej w pasie dodatkowo ćwiczę 8 min ABS, może było by więcej gdybym nie była takim łasuchem, ale dobre i to że przy moim łakomstwie nie przytyłam ostatnio wcale-a to już duże osiągnięcie:). Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: "boczki" IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.06.05, 14:35 spróbuje i bede informowac o efektach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: "boczki" IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.06.05, 15:24 kupiłam :) i wiecie co? chyba działa! Odpowiedz Link Zgłoś