Dodaj do ulubionych

błyszczyk do ust

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 14:28
Proszę powiedzcie jaki kupić, nie używałam do tej pory tego kosmetyku, a myślę,
że chcę zacząć, tylko co kupić, chciałabym żeby trzymał się ust, bo mam
wrażenie, że one spływają(u znajomej to zauważyłam), może być bezbarwny, może
być kolorowy, byle dobry jakościowo. Niekoniecznie z najwyższej półki, ale ze
średnie i w dół, chętnie. pozdrawiam, mija.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: błyszczyk do ust IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.07.02, 15:28
      Witam prawie imienniczkę.

Ja uwielbiam błyszczki Isadory, zwłaszcza czerwony (lekko barwi) i brązowy (nr
      14, pamiętam, bo wczoraj kupiłam nowy). No i Rouge Pulp, ale tak skrajnie trwały
      to on nie jest.
      • Gość: monik Re: błyszczyk do ust IP: *.chello.pl 13.07.02, 23:19
        kupiłam dziś błyszczyk safory! za 15,90zł! jest b. gęsty, długo sie trzyma i
        świeci, że ho ho:) polecam.aplikator z gąbeczką.super
      • Gość: Vikcia Re: błyszczyk do ust IP: *.pl 14.07.02, 00:27
        A Rouge Pulp to jeszcze istnieje? Myślałam, że go wycofali...
        • Gość: Vikcia Re: błyszczyk do ust IP: *.pl 14.07.02, 00:29
          Ja lubię Bourjois, fajna i taniutka jest też Paloma (mam taki lekko różowawy,
          prawie bezbarwny i jest super- jedyny, który nie wysusza mi ust). Nie polecam
          Revlona- strasznie wysusza i puchły (!!!) mi po nim usta.
        • Gość: Mia Re: błyszczyk do ust IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.07.02, 20:29
          Teraz nie jestem pewna. Ponieważ mój ukochany kolorek nr 71 w ogóle nie został
          do Polski sprowadzony, obkupiłam się w kilka sztuk z pół roku temu we Francji.
          Wkurza mnie swoją drogą, że nie sprowadzają do nas pełnej kolorówki z L'Oreala!
          Cienie tez sa nie wszystkie (co najmniej dwóch u nas nigdy nie było). Czy ktoś
          wie, dlaczego?
    • Gość: LadyBlue Re: błyszczyk do ust IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 18:03
      ja bardzo lubię te z firmy Bell - mnóstwo kolorków, ładnie pachną, dobrze sie
      trzymają i nie lepią się. no i taniutkie, a w dodatku mozesz ten sam kolor
      kupić w pudełeczku(krem) albo w opakowaniu z gąbeczką.
      isadora jak dla mnie koszmarnie sie lepi. inglot i yves rocher też.
      bardzo fajne są też balsamy do ust wanted manhattan - super smak, kolorki i
      ładnie błyszczą - trochę mało trwałe bo sie je zjada ;)
      • Gość: Margaret Re: błyszczyk do ust IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.07.02, 18:12
        Gość portalu: LadyBlue napisał(a):

> bardzo fajne są też balsamy do ust wanted manhattan - super smak, kolorki i
        > ładnie błyszczą - trochę mało trwałe bo sie je zjada ;)

Wiem, że się powtarzam, bo już kiedys coś tam przebąknęlam o tym..ale
        dlaczego one w Polsce są po takiej cenie?..jasne, 13-16 zl (zalezy gdzie ) to
        obiektywnie niedużo..ale w NIemczech one kosztują 2 marki.. To jest horrendalna
        róznica.. :)moim zdaniem. Kupiłam sobie tam 4 takie-o róznych smakach, polecam
        marshmallow i czekoladkę.:), ale rzeczywiscie mało trwale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka