Dodaj do ulubionych

joico sie chowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:07
jestem stała klientka effectu w warszawie, wiem ze to brzmi jak reklama, ale
nie o to chodzi.przy ostatniej wizycie dowiedzialam sie od fryzjera ze nie sa
juz salonem joico.szok.powiedzieli ze maja nowa marke(jedyni w Polsce).firma
nazywa sie alterna.kupilam linie do objetosci bo przekonala mnie Jeniffer
Aniston i Madonna ktore reklamuja ta marke.dziewczyny cud - mam włosy jak
aniol.polecam. i prosze bez komentarzy o reklamie.po prostu pierwsze
kosmetyki ktore zdzialaly cud. joico sie chowa. pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: joico sie chowa IP: *.aster.pl 01.06.05, 00:24
      A jakie są ceny owych " cudów"?
    • Gość: renata.k. Re: joico sie chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:33
      zabawne, ale taniej. szampony joico mialy 300 ml i kosztowaly ok. 80 zl. te
      maja 350 ml i kosztuja tyle samo.a slynny rekonstruktor bo tez nabylam dla mamy
      w odmianie joico mial 150 ml i kosztowal 121 zl o alterna ma 250 ml i kosztowal
      ok 90 zl. linia rekonstruujaca zawiera kawior! - czyli mozna taniej z lepszym
      efektem.zreszta tak uslyszalam - taniej dla klientek, efekt lepszy.pozdr.mysle
      ze mit joico w tych cenach to masakra.
      • justa_79 Re: joico sie chowa 01.06.05, 14:08
        to ciekawe, bo ja pytałam o cenę rekonstruktora Alterna w Effect w Sopocie i
        podano mi cenę 130 zł :( szampon z kawiorem 97 zł. a rekonstruktor Joico jest
        teraz w promocji i kosztuje 102 zł.
    • Gość: renata.k. Re: joico sie chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:39
      jestem fanatyczka kremow, masek do wlosów itp dlatego to pisze.mysle ze
      powinnyscie miec swiadmosc nowosci, powinnysmy sie dzielic tym uwagami.bo juz
      mam obsesje ze reklamuje. uwazam ze ta firma effect i jej salony maja zdrowe
      podejscie(i chyba niezla marke na swiecie) skoro maja zawsze to co najlepsze.
      caluski.
      • Gość: maxi Re: joico sie chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:21
        Nie jestem z Warszawy ale czesto tam jeżdżę. Czy możesz napisać mi gdzie sie
        mieści ten salon. Chętnie wybrałąbyb się na zakupy bo skończyły mi sie
        kosmetyki do włosów, a skoro tak te zachwalasz to zaryzykuję. Moze maja jakąś
        stronę internetową??
        • Gość: kamila Re: joico sie chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:57
          No właśnie. Gdzie tan salon??
    • Gość: AgaU Re: joico sie chowa IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 14:15
      mi akurat z roznych wzgledow nie odpowiada ten salon..
      a tak na zdrowy rozum:
      zmienili z jakichs powodow marke to co maja mowic?
      ze troche gorsze ale za to tansze.. ;)
      nie wierze tak na 100% nikomu kto ma INTERES ZEBY mi SPRZEDAC.
      pozdrawiam,
      aga
      • Gość: waq Re: joico sie chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:21
        M.owicie o salonie na Waliców?? Przecież tam było Joico, a teraz co? już nie ma
        Joico??
    • Gość: sweetducky Re: joico sie chowa IP: *.com 01.06.05, 16:34
      Uzywam Alterny od jakiegos czasu. Mam odzywke i szampon do wlosow kreconych.
      Odzywka jest fajna, ladnie pachnie, ogolnie jestem zadowolona. Nie
      powiedzialabym, ze jest to jakies wielkie cudo, ale w miare dobry kosmetyk.
      Natomiast fajna rzecz, ktora kupilam na amerykanskim Ebayu- jest odzywka -
      rekonstruktor z kawiorem - taki profesjonalny zestaw z tej firmy. Po tym
      zabiegu moje wlosy naprawde odzyly. W salonie amerykanskim taki zabieg kosztuje
      okolo 50-70 dolarow, a na Ebayu kupilam ten zestaw za okolo 15 czy 20 dolarow i
      wykonalam go w domu. Ten zabieg naprawde polecam. Moze i w tym salonie bede
      oferowac ten zabieg, pudelko z saszetkami jest w kolorze fioletowym.
      • Gość: miia Re: joico sie chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:19
        www.studioeffect.pl, znam salon, chodze czasami, i Alterne tez kupowalam w
        Stanach, ciesze sie ze jest w koncu w Polsce, na pewno cos sobie u nich kupie
        • Gość: pan_dobra_rada Re: joico sie chowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:19
          Kupowałaś w Stanach i chyba nadal powinnaś. Widziałaś ich ceny? Nawet jak
          dopłacisz za przesyłkę ze Stanów, to i tak taniej wyjdzie! Jak masz tam
          jakiegoś znajomego, to poproś go o kupno paru sztuk i o przesłanie pocztą -
          dużo zaoszczędzisz, a jak sprzedasz koleżankom, to i jeszcze zarobisz! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka