kopciuszek82 01.06.05, 11:43 mój chłopak niedługo wraca i zastanawiam się jakie złożyć zamówienie:-)) pisałyście kiedyś coś o podkładach matujących N7(??)gdzie mozna to kupić?? mam tłustą cerę i jakiś kosmetyk matujacy by sie przydał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:22 No7 jest tylko w Boots bo to ich wlasna marka. popatrz na ich strone - linka zalaczam - i wybierz co potrezbujesz ;-) www.boots.com/brandtreatment/flexible_brand_treatment.jsp?classificationid=1031482&wblinktype=HPD&wblinkdetail=D1P9 Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:29 dzięki.znalazłam podkład o który mi chodziło, ale nie ma tam oznaczonych kolorów...czyżby był tylko w 1 tonacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:33 a co Cie w ogóle interesuje z kosmetyków? Ja pomieszkuje w Londynie. moge pomoc tylko daj wskazówke. k Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:42 dzięki. ciekawi mnie czy np. Shiseido jest tam tańsze...no i seria No7(krem matujący i podkład-jakie są kolory??), gdzie są sklepy Bootsa w Londynie??na ich stronce nie mogę znależć.. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:43 aha, może są jakieś kosmetyki niedostępne w Polsce a warte polecenia przez Ciebie:-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:51 Boots jest wszechobecny. dosłownie wszędzie go można spotkać. Niestety nie używam kosmetyków N7 więc nie pomogę. Lubię kosmetyki do włosów Andrew Collinge (dostepne w każdym drugstorze), chwalone sa kosmetyki John Frieda (do wlosów). Większy wybór kolorówki Revlona, L'oreala. Dużo większy wybór kosmetyków pielegnacyjnych OLAY. No i chwalony Body Shop (ja nie znoszę. no, oprócz pęsetek - świetne mają). EL, Lancome itd - ceny porównywalne z tymi u nas. czasem mają tylko super promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: co z Londynu??? 01.06.05, 12:54 dziękuję za podpowiedzi.Body Shop i Johna Friedę znam, zastanowię się jeszcze na co sie zdecydować.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś