Gość: justy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 11:00 Czy w salonie F.Provost na Puławskiej można płacić kartą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: F.Provost i karty IP: *.se.com.pl 16.07.02, 11:19 można na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: F.Provost i karty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 12:48 To świetnie. Dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: F.Provost i karty IP: 62.233.167.* 16.07.02, 14:18 justy, masz moze swoja ulubiona fryzjerke/ra na Pulawskiej, czy chodzisz obojętnie do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: F.Provost i karty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 21:14 Wybierma się tam po raz pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: F.Provost i karty 16.07.02, 21:32 ja tam chodzilam swojego czasu regularnie i zawsze staralam sie do p. Sylwii jest to chyba jedyna fryzjerka w tym salonie, ktora wyjatkowo rzetelnie i dokladnie obcina, potem sprawdza jak sie wlosy na sucho ukladaja i ogolnie jest bardzo mila i sympatyczna, potrafi doradzic i sprawic, ze chce sie do niej wrocic. Raz trafilam do innej osoby i bardzo sie zawiodlam, bo mnie strasznie olano, dziewczyna znikala co chwila i byla jakas rozkojarzona. Brakowalo jej inwencji, nie potrafila odpowiedziec na moje pytania itp. W kazdym razie zycze powodzenia, ogolnie salon sympatyczny i dobrze tna. Odpowiedz Link Zgłoś