IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:13
hej.dziewczyny prosze was o rade. Znacie jakies dobre specyfiki wybielajace
piegi ? ale tak konkretnie!
a moze jakas z was poddala sie zabiegowi usuwania piegów? jakimis silnymi
pilingami. czy to naprawde dziala ? i jak dlugo sa efekty ?? pomozcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pump_it_up Re: piegi IP: *.broker.com.pl 03.06.05, 14:53
      A nie lepiej je zaakceptowac? Piegi sa urocze, sama mam kilkanascie na twarzy i
      uwazam, ze sa ok:)Bo co jak co, ale piegi u siebie lubie.
      • Gość: ella Re: piegi IP: 157.25.152.* 03.06.05, 15:01
        Łatwo ci je zaakceptować, bo masz kilkanaście na twarzy, a nie tysiące na całym
        ciele.
        • sigrun Re: piegi 03.06.05, 15:24
          A mnie kręcą takie cętkowane męskie ciałka. Nie wiem dlaczego w powszechnej
          opinii utarło się ze rude włosy, piegi i blada cera są synonimem brzydoty. Ja
          kocham moje piegi, a piegi męża jeszcze bardziej :-) i właśnie zazdroszczę
          kobietom piegowatym jak diabli. Może ktoś mi odda tak z kilka setek? Mam
          stanowczo za mało ;-P
          • Gość: Sami Re: piegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:35
            wierz mi ze z chcecia oddalabym ci ich kilkaset :))

ale moje pytanie bylo konkretne, zaakceptowalam je , ale nie o to tu chodzi !!
            ojj dziewczyny pomozcie
    • agnieszkann Re: piegi 04.06.05, 16:50
      hej ja sama mam piegi i kilka lat lemu tez chcialam je wywabic no i udalo sie
      za pomoca kremu drula, ale nie na zawsze bo po jkaims czase ale nie byl on
      krotki piegi powrocily, ale fajnie bylo ich nie miec chociaz z biegiem czasu
      nie polecam wybielanie piegow poniewaz bedziesz blada po tej czynnosci i nie
      mozesz opalac twarzy musisz chronic sie przed sloncem, na poczatku smarujesz
      tylko na noc i to jest dobre ale pozniej smarujesz i wdzien a wiec musisz
      wowczas chronic sie przed sloncem radze ci nie wybielac piegow bo sa slodkie
      mowie ci to ja ta ktora ma buzke w piegach na wiosne, a jak chcesz bardzo je
      zlikwidowac to lepiej zacznij jesienia i zima wtedy jest najlepiej bo nie ma za
      duzo slonca!!!!pozdrawaim!piegowata agnieszka!!!
    • Gość: Carrie Re: piegi IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 04.06.05, 19:02
      Spróbuj maścią rezocynową (nie wiem czy to do końca taka nazwa), która złuszcza
      skórę i usuwa piegi od razu, ale nie zapobiega ponownemu ich powstawaniu.
      Natomiast maść monobenzodynowa odbarwia skórę i chamuje (chyba) wydzielanie
      melaniny, ale nie wiem czy jest jeszcze w sprzedaży i czy nie trzeba mieć
      przypadkiem recepty. Obie maści są tylko w sprzedaży w aptekach. Albo możesz
      jeszcze zapytać w aptece o podobne preparaty, jest ich nawet spory wybór, wiem
      bo sama pytałam. Pozdro
      • Gość: marta Re: piegi IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 21:53
        a gdzie mozna kupić maść rezorcynową?? zapytałam w aptece ale pan był odrobine
        zdziwiony...
        • xsenna Re: piegi 06.06.05, 21:58
          Oj pamietam te czasy probowalam wszystkiego.Mam ich pelno,najlepszym sposobem i
          najtanszym byla cytryna.Smarujesz sie nia rano i wieczorem tylko uwazaj bo
          piecze dopoki nie wyschnie.Troche wybielaly.No a teraz to nawet sie opalam jak
          mi znikaja.Takze za kilka lat ci przejdzie.Aha obkladanie sie ogorkiem jest
          dobre.No i kozie mleko ale tego nie probowalam.
          • nucha27 Re: piegi 03.07.05, 17:39
            Co to znaczy opalam sie jak mi znikaja?W jaki sposob Ci znikaja?Same?Co robisz?
            Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: piegi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.05, 17:50
      ja tez mam piegi..i jeszcze kilka lat temu robiłam wszystko zeby sie ich
      pozbyc,ale w koncu dotarło do mnie,ze piegi sa naprawde urocze i dodaja
      seksapilu kobiecie.teraz jak sie opalam to tez po pewnym czasie piegi staja sie
      mniej widoczne na opalonej skórze...ale kiedys stosowałam maseczke z czerwonej
      porzeczki...nawet daje efekty.Tylko oczywiscie nie na stałe,jak bardzo chcesz
      mozesz sprobowac.Musisz rozmiazdzyc czerwona porzeczke i na 15-20 min. nałozyc
      na nosek czy na twarz..mi troche pomogło.ale teraz nic juz nie bede robiła bo
      kocham swoje piegi!!!!
    • Gość: nadinka Re: piegi IP: *.bpl.vectranet.pl 03.07.05, 18:04
      jejku, a ja chcialabym miec piegi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka