Gość: just IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 03.06.05, 14:24 dziewczyny jak to jest kolor torebki dobiera sie do butow czy do reszty ubioru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: torebka 03.06.05, 14:30 do butów ale torebka i tak musi przecież pasowac do stroju, tak jak i buty Niekoniecznie musisz mieć torebke i buty w tym samym kolorze i odcieniu - bez przesady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petunia Re: torebka IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 18:48 Nie, nie zgadzam się, nie do butów. Torebka powinna pasować stylem do ubrania. Kolorem nie musi. Nie założysz przecież białej, skórzanej, lakierowanej torebki do adidasów. Najważniejsze: zachować styl. A kolor to nawet fajniej gdy jest inny niż kolor butów, tak jest ciekawiej, z większą fantazją, polotem. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: torebka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:55 W życiu do ubrania!!! Niedobrze mi sie robi jak widzę laski ubrane na różowo z różowymi torebkami i w czarnych butach. Torebka i buty w jednym kolorze to podstawowa zasada estetyki. Aktualnie coraz częsciej odchodzi sie od tego kanonu w ekstrawaganckich połaczeniach, ale na pewno nie wolno dobierac kolorystycznie torby do bluzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petunia Re: torebka IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 19:07 Kolorem do ubrania torebka też nie musi pasować. Napisałam, że powinna pasować stylem! Myślę, że torebka i buty w jednym kolorze to nudna przeszłość, a nie podstawowa zasada estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: torebka IP: *.jci.com 03.06.05, 21:06 moim zdaniem powinna pasowac kolorem i stylem do ubrania pasowac - to nie znaczy wcale ze ma miec taki sam kolor! moze byc np. duza torba w jednym kolorze do prostego ubioru jeansy+ biala bluzka Odpowiedz Link Zgłoś