Dodaj do ulubionych

woda w sprayu do twarzy

IP: 83.168.120.* 04.06.05, 10:55
uzywacie ?? chce kupic bo coraz cieplej jest ale chcialam sie wpierw poradzic
jakich uzywacie ?? mam sucha i wrazliwa cere co polecicie? uzywa ktoras z
iwostinu? dzieki z gory
Obserwuj wątek
    • lunatica używam 04.06.05, 11:44
      wody termalnej Iwostinu i jestem bardzo zadowolona :-)
    • donata72 Re: woda w sprayu do twarzy 04.06.05, 12:15
      la rochce pascho tak jakos sie pisze
      • Gość: ella Re: woda w sprayu do twarzy IP: 157.25.152.* 04.06.05, 12:30
        Mi Iwostin strasznie podrażniał skórę, normalnie mnie buzia i oczy piekły jak
        psikałam, a La Roche Posay jest dla mnie rewelacyjna.
    • Gość: mag Re: woda w sprayu do twarzy IP: *.chello.pl 04.06.05, 12:45
      Mam cere wrazliwa i dosc sucha. Ja uzywam Avene, jest ok. Wczesniej uzywalam
      Vichy i tez sobie chwalilam. Kup sobie najpierw najmniejsze opakowanie, jesli
      spodoba ci sie, bedziesz mogla zaopatrzyc sie w wieksze:)
    • lucy215 Re: woda w sprayu do twarzy 04.06.05, 12:45
      Yves Rocher, całkiem przyjemna w użyciu.
      • Gość: Miya Re: woda w sprayu do twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:53
        Uzywalam Avene a teraz nie rozstaje sie z La Roche Possay, oba bardzo dobre
        choc ten drugi lepszy
    • skidblandir Re: woda w sprayu do twarzy 04.06.05, 13:27
      polecam opinie na wizazu:) dzieki nim ide jutro po la roche posay
    • Gość: Evi Re: woda w sprayu do twarzy IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 04.06.05, 13:54
      A moze mi ktos wreszcie powiedziec jak sie uzywa wody w sprayu? Pare lat temu
      podpatrzylam u kogos tonik w sprayu, niestety nie pamietam firmy, ale cos
      takiego wydaje mi sie bardziej sensowne niz woda, ktora odparuje i tyle.. Moze
      i to przyjemne taką chłodna mgielke poczuc na buzi, ale zauwazyla ktoras z was
      zeby to skore nawilzylo?
    • imoe Re: woda w sprayu do twarzy 04.06.05, 14:07
      ja niedawno kupiłam sobie wode iwostinu i jest super. bardzo fajnie łagodzi i
      nawilża. mam okropny katar a co za tym idzie poobcierany nos, psikam więc go tą
      wodą i naprawde jest duża poprawa :) już mnie nos nie piecze, ani nie jest
      koloru wściekle czerwonego ;)
      • Gość: marynia Re: woda w sprayu do twarzy IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 04.06.05, 14:10
        ja mam wodę la roche, którą dostałam przy zakupie blokerka z tej firmy i
        dobrze, bo sama bym jej nie kupiła - zawsze mi się wydawało, ze kupowanie w
        aptece wody w spray'u za ciężkie pieniądze to przesada...a jednak. coś w niej
        jest i już rozumiem opinie dziewczyn na wizażu.woda swietnie koi skórę,
        uspokaja i sprawia, ze jest taka gładna i nieprzesuszona...polecam bardzo,
        chociaż nie wiem, czy ją jeszcze kupię dla niej samej, już bez promocji.ale
        gdybym miała więcej kasy, to na pewno:-)
        • Gość: hana0 Re: woda w sprayu do twarzy IP: 83.168.120.* 04.06.05, 14:23
          a w jakiej cenie jest La roche?? ro zumiem ze do cery wrazliwej nadaje sie ...?
    • mikams75 Re: woda w sprayu do twarzy 04.06.05, 16:53
      ja uzywam LRP i jest swietna. Mialam tez Avene ale mi mniej odpowiadala.
      Skora po wodzie termalnej jest nawilzona, ukojona, gladka, zaczerwienienia
      znikaja. Ja juz nie potrafie sie obyc bez niej :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka