Dodaj do ulubionych

Lash Architect

17.07.02, 09:44
Kupilam ten tusz Loreal. Do tej pory zawsze uzywalam Definicils Lancome. I
moim zdaniem zachowuja sie one wrecz identycznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Eddie Re: Lash Architect IP: 80.48.253.* 17.07.02, 11:44
      A gdzie go kupiłaś? jest juz w normalnej sprzedaży (np. Sephora). Bardzo mnie
      to interesuje bo własnie jestem na kupnie tuszu. A przy okazji: jak wypada
      porównanie Lash Architect z Faux Cils YSL (poza oczywiście ceną ;-))
      • silie Re: Lash Architect 17.07.02, 12:22
        Dziewczynki, piszcie, piszcie o tym tuszu!!!!!!!!!
        s.
        • aniesa Re: Lash Architect 17.07.02, 15:30
          No wiec pisze:))) Mam kolorek brazowy, ktory zawiera malusienkie zlote drobinki
          (nie wiem szczerze mowiac po co bo ich nie widac na rzesach tylko dopiero na
          waciku przy zmywaniu) i do mojej bardzo ciemnej oprawy oczu jest doskonaly,
          wyglada b.naturalnie od czarnego. Byl zakupiony na lotnisku we Frankfurcie w
          przeliczeniu za 25zl:))))))))))) BAAARDZO widoczny jest jego efekt zarowno
          wydluzenie jak i pogrubienie. Dla mnie bourjois przy nim sie nie umywa i na
          moich rzesach slabiutko bylo widac niby tetralny bourjois. Lash daje naprawde
          wyrazisty efekt. I jeden minus-trzeba uwaznie malowac bo zdarza sie u zostawiac
          grudki i troszke zlepiac,nie osypuje sie. Ogolnie piatka/piatka z plusem
          pozdrawiam
          • silie Re: Lash Architect 17.07.02, 15:36
            No to cieszę się niezmiernie; czy u nas już jest? Może w Sephorach?
            pzdr, s.
            • kotmanka Re: Lash Architect 20.07.02, 10:32
              Ok, ja go kupilam nie w Polsce i byl raczej drogi - w przeliczeniu jakies 55
              zl. ale fajny jest choc po jakichs 6-7 godz sie osypuje, lojalnie uprzedzam!
              • Gość: Manna Re: Lash Architect IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 22:11
                A ja nie jestem z niego srednio zadowolona, może dlatego, że wolę tusze
                wydłużające. Raczej pogrubia niż wydłuza (Longitude w tym jest lepszy), nie
                zauważyłam aby się osypywał - jest dosyć trwały, nie zauważyłam też złotych
                drobinek. Oczy są rzeczywiście ładnie podkreślone, ale wg mnie nic
                rewelacyjnego. Nie powoduje zadnych sensacji alergicznych (oczy mam wrażliwe).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka