kotmanka 17.07.02, 09:44 Kupilam ten tusz Loreal. Do tej pory zawsze uzywalam Definicils Lancome. I moim zdaniem zachowuja sie one wrecz identycznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eddie Re: Lash Architect IP: 80.48.253.* 17.07.02, 11:44 A gdzie go kupiłaś? jest juz w normalnej sprzedaży (np. Sephora). Bardzo mnie to interesuje bo własnie jestem na kupnie tuszu. A przy okazji: jak wypada porównanie Lash Architect z Faux Cils YSL (poza oczywiście ceną ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Lash Architect 17.07.02, 12:22 Dziewczynki, piszcie, piszcie o tym tuszu!!!!!!!!! s. Odpowiedz Link Zgłoś
aniesa Re: Lash Architect 17.07.02, 15:30 No wiec pisze:))) Mam kolorek brazowy, ktory zawiera malusienkie zlote drobinki (nie wiem szczerze mowiac po co bo ich nie widac na rzesach tylko dopiero na waciku przy zmywaniu) i do mojej bardzo ciemnej oprawy oczu jest doskonaly, wyglada b.naturalnie od czarnego. Byl zakupiony na lotnisku we Frankfurcie w przeliczeniu za 25zl:))))))))))) BAAARDZO widoczny jest jego efekt zarowno wydluzenie jak i pogrubienie. Dla mnie bourjois przy nim sie nie umywa i na moich rzesach slabiutko bylo widac niby tetralny bourjois. Lash daje naprawde wyrazisty efekt. I jeden minus-trzeba uwaznie malowac bo zdarza sie u zostawiac grudki i troszke zlepiac,nie osypuje sie. Ogolnie piatka/piatka z plusem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Lash Architect 17.07.02, 15:36 No to cieszę się niezmiernie; czy u nas już jest? Może w Sephorach? pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Lash Architect 20.07.02, 10:32 Ok, ja go kupilam nie w Polsce i byl raczej drogi - w przeliczeniu jakies 55 zl. ale fajny jest choc po jakichs 6-7 godz sie osypuje, lojalnie uprzedzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manna Re: Lash Architect IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 22:11 A ja nie jestem z niego srednio zadowolona, może dlatego, że wolę tusze wydłużające. Raczej pogrubia niż wydłuza (Longitude w tym jest lepszy), nie zauważyłam aby się osypywał - jest dosyć trwały, nie zauważyłam też złotych drobinek. Oczy są rzeczywiście ładnie podkreślone, ale wg mnie nic rewelacyjnego. Nie powoduje zadnych sensacji alergicznych (oczy mam wrażliwe). Odpowiedz Link Zgłoś