Dodaj do ulubionych

PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI!

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.06.05, 15:53
Witam wszystkie forumowiczki:)
Jaki proponujecie podkład na lato? Mam cerę mieszaną, tłustą w strefie T, z
wypryskami na czole i w okolicach policzków. Potrzebuję jakiegoś lekkiego,
matującego podkładu.
Pozdrawiam serdecznie:)
Obserwuj wątek
    • wrau Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! 06.06.05, 16:05
      mam podobny problem :) jak dla mnie najlepszy podklad to colour adapt max
      factor albo cashmere perfect l'oreala :)
      • Gość: ak Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:07
        mnie jeszcze podpasowal ten maybelline taki niby z puderm
        nie mam go przy sobie,więc nie napiszę nazwy,w kazdym razie nie tez w sloiczku
        • Gość: marta Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.06.05, 21:34
          a dla mnie astor matujący, taki w jasno beżowym opakowaniu. A teraz zakupiłam
          mabellyn( czy jak to sie pisze) ;P w słoiczkuu i również polecam!
    • Gość: madame Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.68.92.55.mielec92.tnp.pl 06.06.05, 18:27
      ja uzywam ideal balansa loreala
      • Gość: Aurelia Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.lodz.mm.pl 06.06.05, 22:00
        Ja również używam ideal balance L'oreal i jestem bardzo zadowolona długo
        szukałam czegoś odpowiedniego dla mojej skóry i mogę śmiało powiedzieć ,że to
        jest TO !!!
        • Gość: hotka Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.bydgoska.krakow.pl 06.06.05, 23:48
          Dziewczyny! Kupiłam sobie ostatnio Ideal Balance Loreala w Galerii Centrum, ale
          jest dla mnie za ciemny. Może któraś chce ode mnie odkupić po promocyjnej
          cenie? Mam kolor bodajże 23.
          • Gość: hotka Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.bydgoska.krakow.pl 06.06.05, 23:52
            Sprawdziłam - to kolor nr 22 - Sable Rose, tylko raz użyty. Może któraś się
            skusi. Jestem dostępna w Krakowie.
            • Gość: emm Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 07:52
              Ja kupiłam niedawno beztłuszczowy Isa dora za 52zł. nawilżający - sporo odcieni
              -i jestem bardzo zadowolona!!!!
              • Gość: Meganka Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! IP: *.crowley.pl 07.06.05, 07:56
                Ja też polecam Hydralight Isa Dory. Są teraz w sprzedaży miniaturki więc można
                wypróbować
                • kasia_t2 Re: PODKŁAD NA LATO- CERA MIESZANA Z PROBLEMAMI! 07.06.05, 08:04
                  Tak ten podkład Isa Dory jest super na lato - zakupiłam miniaturkę 15 ml za 28
                  zł na próbę w ciemniejszym kolorze ze względu na lato. Świetnie się
                  rozprowadza, długo trzyma się skóry i co najważniejsze nie zatyka porów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka