Dodaj do ulubionych

ISOTREXIN-widzę różnicę

IP: 62.111.149.* 09.06.05, 11:26
zaczęłam go uzywać i chyba widzę różnicę. CZy któraś z was też widziała
pozytywne efekty działania tego zelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: *.crowley.pl 09.06.05, 11:33
      A na co on pomaga?
      • asiaczek22 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 11:41
        Na trądzik.

Niby powinno pomagać, bo to jest to samo co w Roaccytanie, tylko stosowane
        miejscowo, a nie doustnie.

Ale mi się tylko nieestetycznie łuszczeła skóra, a pryszcze i zaskórniaki
        pozostawały. Ogólnie cera była fatalna, wysuszona i przetłuszczająca się
        zarazem, strasznie rozszerzone pory.

Dla mnie lepszy był Differin (to też retinoid, jak Isotrexin) albo Brevoxyl.
    • Gość: emi Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: 62.111.149.* 09.06.05, 11:46
      to jest zel na trądzik, uzywałam juz roznych, dalacin, benzacne, differin,
      skinoren...
      ale ten wydaje się skutkować,wysusza skórę, pryszczy jest zdecydowanie mniej
      (plecy, dekolt)
      pozdr
      • Gość: anya Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 19:43
        mi pomogl, zle tylko na dejkold i plecy, a twarz bez zmian, natomiast np po
        brevoxylu mam strasznie zatkane pory, co mnie zgola dziwi, bo ma przeciez
        dzialanie zluzczajace i jest przeciwtradzikowy....
    • morelka4 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 20:19
      Bardzo chwale sobie Isotrexin bo pomogl mi zarowno na twarz jak i na plecy. Wg
      mnie jest rownie skuteczny jak Differin
    • kasiunia62 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 20:54
      ja miałam Isotrex i Isotrexin- strasznie wysusza., ale poprawy chyba żadnej nie
      było
      Teraz znów używam, na dekolt i ramiona bo dostałam strsznego trądziku
    • Gość: anika Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: *.qzyni / *.qzyni-net.int.pl 09.06.05, 22:59
      Polecam Isotrexin, ja dzieki niemu pozbyłam sie pryszczy(hurrrrrrra).obawiałam
      sie wlasnie tego luszczenia skory ale obylo sie bez tego.a jezeli jest troche
      wysuszona to polecam masc z witamina A. Na ulotce pisze ze dziala po ok. 6
      tygodniach(jezeli dobrze pamietam)a ja widzialam efekty juz po dwóch. obecnie
      wyskakuja mi bardzo rzadko jakies "potworki".jestem zadowolona z tego zelu
    • e88 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 23:06
      tak? ja używałam z 2-3 lata, bo tylko to dawali mi dermatolodzy. jak mówiłam, że
      nie pomaga mówili - trzeba poczekać, na prawdę działa. Minęły 3 lata ja się
      wściekłam i odstawiłam, bo oprócz wysuszenia nic nie dał. Teraz mi się strasznie
      buzia przetłuszcza, nie wiem co poradzić.
      • kingusi e88 09.06.05, 23:39
        Używaj retinu A -jest skuteczny i delikatniejszy...
        • e88 Re: e88 11.06.05, 00:06
          oooo nie, podejrzewam że pochodne witaminy A po prostu nie działają na moją
          buzię. trzy lata doświadczeń z nimi i nic, trądzik jak był tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka