Gość: emi IP: 62.111.149.* 09.06.05, 11:26 zaczęłam go uzywać i chyba widzę różnicę. CZy któraś z was też widziała pozytywne efekty działania tego zelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: *.crowley.pl 09.06.05, 11:33 A na co on pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczek22 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 11:41 Na trądzik. Niby powinno pomagać, bo to jest to samo co w Roaccytanie, tylko stosowane miejscowo, a nie doustnie. Ale mi się tylko nieestetycznie łuszczeła skóra, a pryszcze i zaskórniaki pozostawały. Ogólnie cera była fatalna, wysuszona i przetłuszczająca się zarazem, strasznie rozszerzone pory. Dla mnie lepszy był Differin (to też retinoid, jak Isotrexin) albo Brevoxyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: 62.111.149.* 09.06.05, 11:46 to jest zel na trądzik, uzywałam juz roznych, dalacin, benzacne, differin, skinoren... ale ten wydaje się skutkować,wysusza skórę, pryszczy jest zdecydowanie mniej (plecy, dekolt) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 19:43 mi pomogl, zle tylko na dejkold i plecy, a twarz bez zmian, natomiast np po brevoxylu mam strasznie zatkane pory, co mnie zgola dziwi, bo ma przeciez dzialanie zluzczajace i jest przeciwtradzikowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 20:19 Bardzo chwale sobie Isotrexin bo pomogl mi zarowno na twarz jak i na plecy. Wg mnie jest rownie skuteczny jak Differin Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 20:54 ja miałam Isotrex i Isotrexin- strasznie wysusza., ale poprawy chyba żadnej nie było Teraz znów używam, na dekolt i ramiona bo dostałam strsznego trądziku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: ISOTREXIN-widzę różnicę IP: *.qzyni / *.qzyni-net.int.pl 09.06.05, 22:59 Polecam Isotrexin, ja dzieki niemu pozbyłam sie pryszczy(hurrrrrrra).obawiałam sie wlasnie tego luszczenia skory ale obylo sie bez tego.a jezeli jest troche wysuszona to polecam masc z witamina A. Na ulotce pisze ze dziala po ok. 6 tygodniach(jezeli dobrze pamietam)a ja widzialam efekty juz po dwóch. obecnie wyskakuja mi bardzo rzadko jakies "potworki".jestem zadowolona z tego zelu Odpowiedz Link Zgłoś
e88 Re: ISOTREXIN-widzę różnicę 09.06.05, 23:06 tak? ja używałam z 2-3 lata, bo tylko to dawali mi dermatolodzy. jak mówiłam, że nie pomaga mówili - trzeba poczekać, na prawdę działa. Minęły 3 lata ja się wściekłam i odstawiłam, bo oprócz wysuszenia nic nie dał. Teraz mi się strasznie buzia przetłuszcza, nie wiem co poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
e88 Re: e88 11.06.05, 00:06 oooo nie, podejrzewam że pochodne witaminy A po prostu nie działają na moją buzię. trzy lata doświadczeń z nimi i nic, trądzik jak był tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś