Gość: madzi1 IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 12:48 gdzie jest moderator no? od paru dni jakies trole tu szaleja, smee gdzie ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:50 juz moderator czysci! a co do trolla jak juz pisalam to knypek z mutacja w glosie lat 14, siedzacy w szkole na informatyce i piszacy o pie..ch. dziewczyny nie nerwujcie sie ino olewac frajera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: MODERATORA! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 12:58 jam sie nie nerwuje bron boze na moderatora, ino na tego trola pokemona wrednego, bo w gaszczu tych jego glupich watkow ciezko znalezc to czego sie szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:01 mi chodzilo zeby nie denerwowac sie,nie tracic nerwow na tego frajera trolla moderator jest cacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-siostry Re: MODERATORA! 09.06.05, 12:50 spi? depiluje okolice bikini? robi french manicure?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: MODERATORA! 09.06.05, 13:14 Smee dzielnie działa, wyobrażacie sobie co by było, gdyby na bierząco nie kasowała tych głupot? Ostatnio ma dużo pracy z tym trolem, a jak wiadomo moderator też człowiek i na malowanie paznokci musi mieć czas ;) Smee walcz dzielnie, buziaki wielkie :* Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: MODERATORA! 09.06.05, 13:17 a nie da się go całkiem zablokować, raz a dobrze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MODERATORA! IP: 80.72.46.* 09.06.05, 13:28 buahahahaha-bezmozgowiu ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MODERATORA! IP: 80.72.46.* 09.06.05, 13:28 Juz sie boje -hahahaha:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: MODERATORA! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 13:29 ty sma jestes jak wirus, juz nam wiecej nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:50 na uczelnie hohohohohohho trollik nam sie rozmarzyl:) Ty lepiej skikaj do kibla i spusc sie w sedesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget BRAWA DLA MODERATORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:59 no podziwiam za nieustanna walke z tym szkodnikiem miejmy nadzieje ze smrod nie powroci Odpowiedz Link Zgłoś
mala_karina Re: MODERATORA! 09.06.05, 14:02 Wiecie co? Może to naiwne, ale mi tej osoby (naszego trolika) strasznie szkoda... Tak się stara , tak podkreśla, że czytamy jego „ twory”itp...przecież to żałosne... Pomyślcie sobie, jeśli ktoś nie ma nic istotniejszego do roboty, to chyba jest prawdziwe dno:-( Trzymam kciuki Smee;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:06 od kiedy coconut 1984 jest niezarejestrowana? tylko jako gosc wystepuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:09 troll sie podszywa pod innych UWAGA! Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 Re: MODERATORA! 09.06.05, 14:18 ja sie zawsze loguje wiec o pomylce nie ma mowy jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 Re: MODERATORA! 09.06.05, 14:20 a co napisal bo az ciekawa jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:22 dlatego zdziwilo mnie ze jestes jako gosc:/ no coz marny trollik probuje jak sie da. a napisal...mniej wiecej tak: " a swoja droga to troll ma racje nie? polki sa zdecydowanie brzydsze od czeszek czy słowaczek." buehehehehee zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: MODERATORA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:24 szczesciara:) taki zaszczyt:) a my lubimy trolla...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 DO TRL. 09.06.05, 14:26 no bardzo mnie to martwi, o jej o jej nie kasuj moich watkow nie kasuj prosze prosze prosze, nieee he he he he he lubisz mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 DO TRL. 09.06.05, 14:28 wiesz musze uciekac bo ja w przeciwienstwie do ciebie naprawde studiuje, a tak ogolnie to ciekawa jestem w sumie kim jestes, mysle ze zart masz kiepski ale tak naprawde to chetnie dalbys juz spokoj i pogadal normalnie, tak tak ten typ tak ma, no , dalej pierwszy kroczek - jak masz na imie? :P pa pa slonko Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 Re: Od TRL. 09.06.05, 14:29 no niestety nigdy nie bedzie ci sie dane o tym przekonac, ale snij o mnie snij he he Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 tylko teraz nikt ci nie uwierzy 09.06.05, 14:34 ale tlumaczenie dosc wiarygodne, w sesnie faceci to dziwny gatunek sa do czegos takiego zdolni, jakos tak od poczatku nei wydawalo mi sie abys byl kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: tylko teraz nikt ci nie uwierzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:39 przepraszam za te bzdety które wypisywałem ale non stop spotykam sie z opiniami moich koleżanek z roku ze zazdroszcza tym dziewczynom które wymieniłem jako piekne...sa tak przesadnie zazdrosne o ich"wątpliwa dla mnie urode" ze czasem już nie moge wysłuchiwac jak to ich chłopak szaleje za kobietą z ekranu!dla mnie to chore i chciałem sprawdzic jakie konstelacje zachodza na temat urody innych kobiet na tym forum a przecieżto forum dla kobiet i tylko nma takie wpadłem !jednak stwierdzam ze kobiety na tym forum nie zazdroszcza znanym twarzom urody!i tak trzymajcie !pozdrawiam was kobiety i jeszcze jedno!Polki sa naprawde najlepsze ale same w siebie nie wierza i upatruja wzorce w jakichs sztucznych i wykreowanych dla potrzeb mediów kobietach !papa Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 Re: tylko teraz nikt ci nie uwierzy 09.06.05, 14:48 to sie teraz nie obrazisz jak napisze "oswoiłam trolla" ? nie no powaga mam nadzieje ze dasz juz spokoj tym wyglupom, bo ta biedna smee troche sie przez ciebie narobila... co do urody tych wszystkich babeczek, to kazda z nas zdaje sobie sprawe ze zanim pojawia sie gdzies są stylizowane przez sztab ludzi nie dziwne wiec ze wygladaja swietnie, zazdroszcza tylko te dziewczyny ktore tego nie rozumieją, kazda z nas jest piekna tylko nie kazda potrafi dobrac ciuchy, make-up, fryzure itd. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
smee NIE KARMIC TROLLA !!!!!! 09.06.05, 14:35 Dziewczyny, zwlaszcza nowe na forum (witamy, witamy ;P) przypominam o bardzo pozytecznym hasle: NIE KARMIC TROLLA!!! Prosze, nie piszecie do niego postow i nie odpisujcie na jego glupoty, bo w ten sposob nigdy sie nie znudzi. Bardzo bede Wam wdzieczna. Pozdrawiam smee :) Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 Re: NIE KARMIC TROLLA !!!!!! 09.06.05, 14:36 masz racje, wybacz, czasem czlowiek sie tak nie moze powstrzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś