Dodaj do ulubionych

pedicure warszawa

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 16:06
Poleccie jakis dobry salon.
Obserwuj wątek
    • eary Re: pedicure warszawa 10.06.05, 16:11
      Jaka dzielnica?
    • Gość: sisi Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 16:15
      Najlepiej Bemowo, Wola, Mokotow. Mozesz cos polecic?
      • eary Re: pedicure warszawa 10.06.05, 16:34
        Mokotów- otworzył się przy metrze racławicka nowy salon zaraz przy sklepie z
        rowerami - kiedyś tam spozywczy był.
        Nie pamietam nazwy ale robią super i na prawde tanio.
        Zaplacilam 45 pln z lakierem.

Jest jeszcze fajne miejsce na Waliców 11 (chyba 11) takie na rogu Waliców i
        Pereca (3 min od ronda ONZ) miła dziewczyna i nie drogo. 60 pln.
        • Gość: sisi Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 16:47
          Dzieki, zapomnialam dodac, ze jeszcze moze byc centrum. Rozumiem, ze ceny
          ksztaltuja sie w okolicach 50-60 zl? I jeszcze jedno pytanie laika;) Czy jesli
          w cenniku podana jest cena za manicure lub pedicure, to jest to cena juz z
          malowaniem czy za to placi sie oddzielnie? Dzieki.
          • eary Re: pedicure warszawa 10.06.05, 16:52
            Róznie bywa.. lepiej zapytać. Widziałam salony gdzie dodatkowo liczyli.
            Tam jest wliczone.
            Polecam ci lakiery Inglot (ladny jest nr82)
            Miejsca nie są obładowane i jest sympatycznie.
            Nie lubie duzych salonow.
            • Gość: sisi Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 19:29
              Dzieki eary. A moze ktos jeszcze? Zwlaszcza z okolic Bemowa i Woli, bo troszke
              leniwa jestem;)
              • Gość: spinka Re: pedicure warszawa IP: *.idea.pl 11.08.05, 22:27
                witajcie, wczorej byłam na manicure i pedicure w Galerii Mokotów w salonie Jean
                Louis David. Nigdy jeszcze nie byłam tak zadowolona z usług żadnego salonu. Nie
                wiem jak inne manicurzystki (ani ile ich tam jest) ale ta jest naprawdę super i
                napewno nie będzie to moja ostatnia tam wizyta. Naprawdę warto.
                Acha, dla zainteresowanych ta Pani miała na imię Milena.
                • Gość: Dominika Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 09:07
                  a ile zapłaciłaś?
                  • Gość: spinka Re: pedicure warszawa IP: *.idea.pl 12.08.05, 22:24
                    130 zł, ale miałam robiony masaż stóp i nakładaną maskę
    • Gość: Sel Re: pedicure warszawa IP: *.chello.pl 13.08.05, 10:12
      130zł za manicure i pedicure?! to bardzo dużo....=(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka