Gość: kaskap IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 17:00 jak wyzej-poradzcie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ***** Re: Najlepszy samoopalacz??? IP: 217.75.54.* 10.06.05, 19:13 Wedlug mnie najlepsze sa samoopalacze garniera i nivea.I jeden i drugi dosc dlugo stosowalam.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
siagabry Re: Najlepszy samoopalacz??? 10.06.05, 19:29 A ja polecam balsam brązujący z serii Sopot Ziaji. Mam jasną karnację, a on nadał jej ładny, ciepły kolor. Nie pozostawia żadnych smug, delikatnie i równomiernie się zmywa. I nie ma odstręczającego zapachu :-) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Najlepszy samoopalacz??? 10.06.05, 19:52 heh, u mnie schodził w plamy i zapach miał typowy... a raczej smrodek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siagabry Re: Najlepszy samoopalacz??? 10.06.05, 20:00 Hi, hi, ile bab tyle opinii :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.g.a.t.k.a Re: Najlepszy samoopalacz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:02 bosze nalozylam samoopalacz pierwszy raz (garnier obrotowy;) i normalnie popsikalam nim nogi rozprowadzilam dlonmi i co? plamy a najsmieszniejsze sa takie brazowe kropki na kostce help pomozcie peeling nie pomaga a jutro blizsza randka dziewczyny co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Najlepszy samoopalacz??? 10.06.05, 21:53 sok z cytryny rozjasnia. Obawiam sie jednak, ze jak zaczniesz za duzo kombinowac ze skora to nie dosc ze zostana plamy to jeszcze bedziesz miala czerwona podrazniona skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: Najlepszy samoopalacz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 07:02 dax cosmetics- samoopalacz w piance jest super! brązowa butelka z atomizerem, przyjemnie się nakłada, nie tworzy smug,wychodzi śliczny brązowy NATURALNY kolor- żadne żółte i pomarańczowe barwy :) w rossmanie kosztuje ok 16 zł, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: Najlepszy samoopalacz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:07 Sopot Ziai i niedawno odkryty do twarzy Clarins Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: Najlepszy samoopalacz??? 12.06.05, 17:16 z loreala " sublime bronze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: Najlepszy samoopalacz??? IP: *.chello.pl 14.06.05, 13:36 dax w piance, jest super i daje bardzo naturalny zlocisty kolor Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Najlepszy samoopalacz??? 14.06.05, 13:40 Sopot Ziaji, ale ja zawsze jeżeli już używałam jakiegoś samoopalacza, to tylko na nałożony wcześniej balsam do ciała, bo dokładniej się rozprowadza:)I nie robi zacieków. Kwestia wprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Najlepszy samoopalacz??? 14.06.05, 14:16 Ja używam tylko balsamów brązujących. Naprawdę niezła jest Kolastyna oraz najnowszy balsam Johnson&Johnson Holiday Skin. Obydwa brązuja stopniowo, delikatnie, bez plam. I nie cuchną jak typowe samoopalacze, chociaż odrobinę cuchną, nie łudźcie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś