Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:46 Mam 20 lat i dosc widoczne wory pod oczami, który Waszym zdaniem byłby dla mnie najlepszy? wiem, ze jest ich kilka np. jogurtowy, ze świetlikiem, szłwiowy, prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Który z kremów pod oczy Ziaji polecacie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:51 Jesli chodzi o tą markę, to nie polecam żadnego. Zawsze kupowałam pełna płonnych nadziei, że w końcu może ten bedzie dobry, ale zawsze albo krem od razu ladował w koszu, albo stał przez dwa lata na półce i dopiero potem leciał do kosza :-) Niestety te kremy nie są jakościowo zbyt dobre - po każdym z nich pieka i łzawią oczy, tworzy sie tłusta niewsiąkająca warstwa i długo nie da się tego używac, więc rezultatów pielegnacyjnych nigdy nie byłam w stanie zaobserwować. Dochodze do wniosku, że lepiej wydac na krem trochę więcej, ńiz mało ale na kilka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Który z kremów pod oczy Ziaji polecacie?! IP: *.73.191.46.ip.tele2adsl.dk 11.06.05, 21:59 Z Ziaji niestety zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Który z kremów pod oczy Ziaji polecacie?! IP: *.sa.brewet.pl 11.06.05, 23:31 aretinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIAJA Zobacz tu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29739&w=24474146 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Zobacz tu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 09:02 zadnego! wszystkie uczulaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platka6 Re: Zobacz tu :) IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.06.05, 09:07 żadnego uczulają, są gęste i nie wchłaniają się. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa świetlik 12.06.05, 12:11 Gość portalu: Ania napisał(a): > Mam 20 lat i dosc widoczne wory pod oczami, który Waszym zdaniem byłby dla > mnie najlepszy? wiem, ze jest ich kilka np. jogurtowy, ze świetlikiem, > szłwiowy, prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś