Dodaj do ulubionych

OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.06.05, 15:59
czesc dziewczyny =) mam prosbe, czy moglybyscie doradzic mi jakie kolory
ciemnych cieni czy kredek podkresla kolor moich zielonych oczu???:> bardzo
proszę o rady pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.05, 16:07
      Gość portalu: karola napisał(a):

> czesc dziewczyny =) mam prosbe, czy moglybyscie doradzic mi jakie kolory
      > ciemnych cieni czy kredek podkresla kolor moich zielonych oczu???:> bardzo
      > proszę o rady pozdrawiam:)

Może brąz?
    • Gość: karola Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.06.05, 16:12
      hmm walsnie tez o tym myslalam.. :) mam wlosy bardzo jasny braz cere raczej
      blada :) moze to cos pomoze:)
    • Gość: .. Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.06.05, 16:42
      up
    • Gość: ania Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 12.06.05, 16:58
      też mam zielone oczy:)
      śliwki, fiolety, oberżyna, wszystkie brązy, szarości, stalowe, pomarańcze
      • Gość: mimi Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:07
        Do moich zielonych oczu używam odcieni niebieskich lub szarych. Ale musisz sama
        wypróbować. Bo na przykład mojej koleżance, która też ma zielone oczy pasują
        brązy, a u mnie wygląda to koszmarnie ( chyba, że jakieś jasne, ale tych w ogóle
        u mnie nie widać). Także niestety sama wypróbuj. Jesli ci będzie pasował
        niebieski to polecam, bo super zielone oczy mają super kolor. Fajnie też
        wyglądają na mocniejszy makijaż czerwienie, ale nie takie ostre tylko stonowane
        wpadające w brąz, trudno mi opisać o jaki kolor mi dokładnie chodzi, ale
        niestety mi też to nie pasuje.
    • mroofka2 Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.05, 17:13
      Przede wszystkim wszystkie odcienie czerwieni, brązów i fioletów. Ale to nie znaczy, że nie możesz używać innych kolorów:) Wiele zależy od tego jakie kolory masz na sobie i w jaki sposób malujesz oko.
      • edavenpo Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.05, 19:00
        Ja tez mam zielone ;-) Najlepsz (jak to ktos tu juz polecil) sa wszelkie odcienie fioletu - szczegolnie
        sliwka. Naprawde podkreslaja 'zielonosc' zielonych oczu.

Sprawdz Burjois - ja od nich mam kilka pieknych odcieni fioletu
    • Gość: karola Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.06.05, 19:19
      chodzi mi hmm poprostu maluje rzesy i robie gruba kreske pod okiem:)
      • Gość: .. Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.06.05, 14:23
        up
    • paula_t Re: OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 14:38
      Też mam zielone oczka- uzywam przede wszystkim brązów, fioletów i czasem
      zieleni - dają ciekawy efekt, ale raczej nie na codzień taki makijażyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka