Dodaj do ulubionych

Nogi!! Wazne!!

16.06.05, 08:53
Zawsze mam problem z opaleniem nóg, najwolniej się opalają. Czym przyciemnić
nogi by wygladały na lekko opalone?? Samoopalcz odpada, nie zawsze udaje mi
się go ładnie rozprowadzić! Jakiś może balsam??
Jaki??
Piszcie!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Nogi!! Wazne!! 16.06.05, 10:16
      balsam brązujący, nie powinno być problemu z równomiernym rozprowadzeniem, ew.
      plamy mniej widoczne niż po samoopalaczu.
    • gocha221 Re: Nogi!! Wazne!! 16.06.05, 10:21
      mi tez nogi "nie chwytają". Juz pomijam, ze do opalania nie mam cierpliwości i
      stosuje wysokie filtry, ale nawet jak cala reszta jest delikatnie ciemniejsza,
      to nogi dalej trupio blade.
      Stosuję balsam dax Cosmetics, brazujacy i rece, dekolt, brzuch sa ładnie
      brązowe, a nogi zmieniły kolor,ale na żółty!!!! Nie wiem co z nimi jest nie tak,
      chyba sie pogodzę z bladością.
      • kat_ja1 Re: Nogi!! Wazne!! 16.06.05, 12:29
        A mi od ubiegłego roku coś się przestawiło:) Też mi nogi najwolniej chwytały
        ale dwa lata temu trochę się poparzyłam na słoneczku i miałam zakaz do końca
        lata z opalaniem;) za to w ubiegłym m-cu ( dłuuuuugi weekend:) położyłam się na
        działeczce z gazetką i w ciągu godziny nogi mi przypaliło....dosłownie.
        wprawdzie skóra mi nie schodziła, tylko trochę podpiekała pierszego dnia, za to
        śmiesznie wyglądałam, bo przód był taki lekko opalony za to nogi i pośladki
        miałam strzaskane...Niby nic, ale chodzę na basen i sama się z siebie śmieję
        jak to głupio wygląda...bo kostium pływacki mam trochę wyżej ( linia majtek) od
        kostiumu, w którym się opalałam:) Jeżeli ktoś widział na basenie dziewczynę w
        czarnym kostiumie z pięknie:) brązowymi pośladkami, to byłam ja:)
        Ratunek odnalazłam w kremie avonu, takim najnowszym modelującym nogi, on daje
        taki trochę efekt opalony, ale nie jest to balsam brązujący w pełni tego słowa
        znaczeniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka