Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała?

IP: *.autocom.pl 16.06.05, 23:19
Obserwuj wątek
    • mijaczek Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 16.06.05, 23:21
      Warm Vanilla Sugar - Bath and Body Works
      • issey_miyake Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 10.07.05, 23:59
        A - Derma Avoine Rhealba, Creme de Soin.
      • Gość: Gość Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:37
        a gdzie go można kupić?
      • Gość: pipi Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:38
        a gdzie go mozna kupić?
    • Gość: mika Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:06
      Ja wczoraj kupiłam mleczko do ciała Bielendy o zapachu waniliowym. Cudownie
      pachnie...
    • ziyi Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 11.07.05, 01:15
      Johnson's baby aqua cream
      • Gość: reni Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 11.07.05, 10:04
        ujędrniający Dove
        • Gość: ana Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:38
          Uwielbiam balsam palmolive Niestety ostatnio go nie mogę w żadnej drogeri
          znależć :(
          • Gość: Klara Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.4web.pl 13.07.05, 13:33
            to palmolive ma w ogóle balsamy? a jak to wyglada?:))))
      • Gość: goga Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.torun.mm.pl 11.07.05, 19:26
        A gdzie mozna kupic te waniliowa Bielende? Ile kosztuje????
    • Gość: Jess Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:29
      Lirene do suchej skory - rewelacja
    • Gość: melba Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:49
      Ostatnio Kenzoki, dobrze sie wchłania, swietnie nawilża i super pachnie ryżem :)
      • Gość: kira Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 17:05
        Oliwka J&J i niebieskie Nivea
        • Gość: madzia Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.warynski.net / *.warynski.net 11.07.05, 17:23
          gosh :)
        • Gość: Lidka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.dobranet.pl 17.02.06, 13:33
          Nivea - olejek do skóry suchej, z awokado , mmiodzio, ale też AA seria do skóry
          wrażliwej, ten malinowy :):)
    • lady_mogador Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 11.07.05, 18:48
      Body Shop - mango i jagoda na zime, winogrono na lato :-)
    • Gość: jasiek Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:52
      soraya Beauty Creator Body Intensywne ujędrnianie. piękny różowy kolor,
      przepiękny i trwały zapach, gęsty, "treściwy" a szybko się wchłania. zapłaciłam
      w Rossmanie ok 10 zł za 200 ml
    • mikams75 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 11.07.05, 22:18
      biothermu z ekstraktem z cytrusow.
      • Gość: AA Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:26
        balsamy do ciala z AA, zarowno z maslem malinowym(pieknie pachnie) jak i
        kakaowy. polecam:))
    • Gość: szuwareq Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 00:20
      Cztery Pory Roku Pięlegnacyjny (o ślicznym zapachu morelowym) szybko się
      wchłania, nie jest tlusty(!) a świetnie nawilża no i zapach... który sie
      utrzymuje nieco dlużej niż te które miałąm wcześniej. polecam! :)
    • dea.nke Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 00:22
      Dove, ale nie ten ujedrniajacy... przepieknie pachnie!
    • artinka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 01:18
      Dove - jedwabisty :))
      L'oreal Nutrilift :))
      Garnier z syropem z klonu :))
    • Gość: dziubek Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.07.05, 09:48
      pomaranczowy GARNIER i L'oreal bialy
      • katija1 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 10:04
        Nivea Q10, DAX karmel i AA malinowy
        • Gość: Madzik Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:33
          Czerwony Garnier z syropem z klonu
    • vanillka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 10:37
      Ja latem uzywam balsamu z błyszczącymi drobinkami z Dove - nawilża, a skóra w
      słońcu pięknie się mieni.
      • Gość: La Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 12.07.05, 21:05
        Holiday skin - Johnsona:D
        balsam brazujacy daje znakomite efekty ale niestety zapach nie jest za cudowny
        i dlugo sie utrzymuje:/ ale ogolnie barwi skore na naturalny kolor opalenizny i
        ja nawilza
        • kragmel Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 21:22
          Gość portalu: La napisał(a):

> Holiday skin - Johnsona:D
          naprawdę ci pasuje? strasznie mi się on nie podoba. zwykły samoopalacz o
          zwykłym zapachu (odorze ;) samoopalacza. jako balsam na codzień się imho nie
          nadaje.

balsamów właściwie nie lubię. wolę treściwe kremy. nivea Q10 na ten przykład,
          masła BS.
    • bzzzk Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 21:19
      zimą, do bardzo wysuszonej skóry- Vichy Lipidiose 2
      reszta pór roku, kiedy skórę mam normalną- balsamy Yves Rocher, najchętniej
      malina i brzoskwinia oraz balsam Bielendy z hibiskusem i papają (jak dla mnie-
      zapach przepiękny:)
      pzdr.
      • angelika.tdi Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 21:23
        Nie mam szczególnie ulubionego... ;) Obecnie używam adidas cooling performing i
        jestem bardzo zadowolona. Oprócz balsamów firmy Avon chyba wszystkie inne są
        godne polecenia.
        Pozdrawiam! :)
        • Gość: bridget Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:00
          zel bielendy-zielona herbata
          cena 10 zeta
          jest rewelacyjny: milo pachnie, zapach utrzymuje sie i wygladza skore:)
          na dodatek ma wlasciwosci wyszczupaljace i anty-cellulitowe
          polecam
          • lotoss Biotherm... 13.07.05, 13:28
            Ten balsam brzmi zachecajaco. Tylko czy faktycznie jest taki energetyzujacy i
            dodajacy wigoru?:) Koniecznie musze zakupic dodatkowe kosmetyki, poniewaz upalne
            dni nie sprzyjaja tym co w tej chwili posiadam. Naprawde ostatnia rzecza na jaka
            mam ochote, to wsmarowywac w siebie w tej chwili cos co przeszkadza w idelanym
            oddychaniu skory.
    • justa_79 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 13.07.05, 14:13
      trudno wybrać 1 ulubiony... krem Dove, balsam Dove, balsam SSS Avonu, Perennial
      Nu Skin
      • lotoss Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 13.07.05, 14:42
        Zauwazam ze nowe kremy Dove maja ogromna kampanie reklamowa i dlatego jakos po
        nie jeszcze nie siegnelam:). Czy one sa dobre na upalne lato? Czy Nu Ski
        Perennial jest zadawalajacy na gorace letnie dni na przyklad?

• Gość: Kruszynka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:53
        zdecydowanie Johnson:

1. Migdałowy
        2. Holiday skin
    • 18_lipcowa AA nowa seria i Neutrogena 24.11.05, 11:58

• reniferek1 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 24.11.05, 12:00
      Pupa o zapachu białej czekolady.
    • Gość: luca3105 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:59
      Zdecydowanie Lirene o zapachu kubeby - nie wiem, co to jest, ale pachnie tak
      orzeźwiająco, że stawia mnie na nogi po porannym prysznicu.Przedtem używałam
      długo Garniera do suchej skóry, był w porządku; raz kupiłam AA kakaowy -
      pomyłka kompletna.
      • katiushax Biotherm Hydra Flex 24.11.05, 13:28
    • Gość: kamant Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:33
      Loreal NUTRILIFT - mleczko przeciwko wysuszaniu skóry.
      • Gość: Ulik Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:18
        Nivea "ryż i lotos"
        • Gość: mag Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:06
          AA kakaowy na noc,super usypia
    • kinga38 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 16.02.06, 19:43
      Nivea granatowy.super natłuszcza.Poza tym Body Shop-wanilia.
    • Gość: ninka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 16.02.06, 23:39
      AA Oceanic- seria Ciało Wrażliwe, balsam malinowy. Cudo!
    • mag-ia Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 17.02.06, 11:41
      Nie istnieje takowy. Za to kocham oliwkę Bambino!
    • marti_ka82 bebe joung care 17.02.06, 11:46

• paula_80 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 17.02.06, 12:30
      L'oreal Nutrilift. Super wygładza, nawilża i mnie nie uczula :). Działa na moją
      skórę podobnie jak dużo droższe kosmetyki La roche posay.

Paula
      www.ametis.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka