mijaczek Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 16.06.05, 23:21 Warm Vanilla Sugar - Bath and Body Works Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 10.07.05, 23:59 A - Derma Avoine Rhealba, Creme de Soin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:37 a gdzie go można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:38 a gdzie go mozna kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:06 Ja wczoraj kupiłam mleczko do ciała Bielendy o zapachu waniliowym. Cudownie pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 11.07.05, 01:15 Johnson's baby aqua cream Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 11.07.05, 10:04 ujędrniający Dove Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:38 Uwielbiam balsam palmolive Niestety ostatnio go nie mogę w żadnej drogeri znależć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.4web.pl 13.07.05, 13:33 to palmolive ma w ogóle balsamy? a jak to wyglada?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.torun.mm.pl 11.07.05, 19:26 A gdzie mozna kupic te waniliowa Bielende? Ile kosztuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jess Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:29 Lirene do suchej skory - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:49 Ostatnio Kenzoki, dobrze sie wchłania, swietnie nawilża i super pachnie ryżem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 17:05 Oliwka J&J i niebieskie Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.warynski.net / *.warynski.net 11.07.05, 17:23 gosh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.dobranet.pl 17.02.06, 13:33 Nivea - olejek do skóry suchej, z awokado , mmiodzio, ale też AA seria do skóry wrażliwej, ten malinowy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mogador Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 11.07.05, 18:48 Body Shop - mango i jagoda na zime, winogrono na lato :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:52 soraya Beauty Creator Body Intensywne ujędrnianie. piękny różowy kolor, przepiękny i trwały zapach, gęsty, "treściwy" a szybko się wchłania. zapłaciłam w Rossmanie ok 10 zł za 200 ml Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 11.07.05, 22:18 biothermu z ekstraktem z cytrusow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:26 balsamy do ciala z AA, zarowno z maslem malinowym(pieknie pachnie) jak i kakaowy. polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwareq Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 00:20 Cztery Pory Roku Pięlegnacyjny (o ślicznym zapachu morelowym) szybko się wchłania, nie jest tlusty(!) a świetnie nawilża no i zapach... który sie utrzymuje nieco dlużej niż te które miałąm wcześniej. polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dea.nke Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 00:22 Dove, ale nie ten ujedrniajacy... przepieknie pachnie! Odpowiedz Link Zgłoś
artinka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 01:18 Dove - jedwabisty :)) L'oreal Nutrilift :)) Garnier z syropem z klonu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.07.05, 09:48 pomaranczowy GARNIER i L'oreal bialy Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 10:04 Nivea Q10, DAX karmel i AA malinowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:33 Czerwony Garnier z syropem z klonu Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 10:37 Ja latem uzywam balsamu z błyszczącymi drobinkami z Dove - nawilża, a skóra w słońcu pięknie się mieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 12.07.05, 21:05 Holiday skin - Johnsona:D balsam brazujacy daje znakomite efekty ale niestety zapach nie jest za cudowny i dlugo sie utrzymuje:/ ale ogolnie barwi skore na naturalny kolor opalenizny i ja nawilza Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 21:22 Gość portalu: La napisał(a): > Holiday skin - Johnsona:D naprawdę ci pasuje? strasznie mi się on nie podoba. zwykły samoopalacz o zwykłym zapachu (odorze ;) samoopalacza. jako balsam na codzień się imho nie nadaje. balsamów właściwie nie lubię. wolę treściwe kremy. nivea Q10 na ten przykład, masła BS. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 21:19 zimą, do bardzo wysuszonej skóry- Vichy Lipidiose 2 reszta pór roku, kiedy skórę mam normalną- balsamy Yves Rocher, najchętniej malina i brzoskwinia oraz balsam Bielendy z hibiskusem i papają (jak dla mnie- zapach przepiękny:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.tdi Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 12.07.05, 21:23 Nie mam szczególnie ulubionego... ;) Obecnie używam adidas cooling performing i jestem bardzo zadowolona. Oprócz balsamów firmy Avon chyba wszystkie inne są godne polecenia. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridget Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:00 zel bielendy-zielona herbata cena 10 zeta jest rewelacyjny: milo pachnie, zapach utrzymuje sie i wygladza skore:) na dodatek ma wlasciwosci wyszczupaljace i anty-cellulitowe polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Biotherm... 13.07.05, 13:28 Ten balsam brzmi zachecajaco. Tylko czy faktycznie jest taki energetyzujacy i dodajacy wigoru?:) Koniecznie musze zakupic dodatkowe kosmetyki, poniewaz upalne dni nie sprzyjaja tym co w tej chwili posiadam. Naprawde ostatnia rzecza na jaka mam ochote, to wsmarowywac w siebie w tej chwili cos co przeszkadza w idelanym oddychaniu skory. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 13.07.05, 14:13 trudno wybrać 1 ulubiony... krem Dove, balsam Dove, balsam SSS Avonu, Perennial Nu Skin Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 13.07.05, 14:42 Zauwazam ze nowe kremy Dove maja ogromna kampanie reklamowa i dlatego jakos po nie jeszcze nie siegnelam:). Czy one sa dobre na upalne lato? Czy Nu Ski Perennial jest zadawalajacy na gorace letnie dni na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszynka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:53 zdecydowanie Johnson: 1. Migdałowy 2. Holiday skin Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 24.11.05, 12:00 Pupa o zapachu białej czekolady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:59 Zdecydowanie Lirene o zapachu kubeby - nie wiem, co to jest, ale pachnie tak orzeźwiająco, że stawia mnie na nogi po porannym prysznicu.Przedtem używałam długo Garniera do suchej skóry, był w porządku; raz kupiłam AA kakaowy - pomyłka kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:33 Loreal NUTRILIFT - mleczko przeciwko wysuszaniu skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:18 Nivea "ryż i lotos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:06 AA kakaowy na noc,super usypia Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 16.02.06, 19:43 Nivea granatowy.super natłuszcza.Poza tym Body Shop-wanilia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 16.02.06, 23:39 AA Oceanic- seria Ciało Wrażliwe, balsam malinowy. Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 17.02.06, 11:41 Nie istnieje takowy. Za to kocham oliwkę Bambino! Odpowiedz Link Zgłoś
paula_80 Re: Jaki jest wasz ulubiony balsam do ciała? 17.02.06, 12:30 L'oreal Nutrilift. Super wygładza, nawilża i mnie nie uczula :). Działa na moją skórę podobnie jak dużo droższe kosmetyki La roche posay. Paula www.ametis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś