Dodaj do ulubionych

aktorstwo Isabelle Hupert

07.01.06, 15:37
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:46
      w "Pianistce"byla przejmujaca
      • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:48
        o tak, piękny film i powieść Jelinek też :)
        • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:51
          czy piekny?chyba nie uzylabym tego slowa,ale przejmujacy,dajacy do
          myslenia,drazniacy nasze przyzwyczajenia TAK!
          • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:52
            moich przyzwyczajeń nie zdrażnił :)
            • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:57
              hm,skoros (sado)masochista;)ja sie przynajmniej nie tne,nawet przy goleniu
              • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:01
                raczej sado, jeśli partnerka taką ochotę wyraża ;)
                • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:18
                  mam Cie pobic?
                  przykro mi ,ale dla mnie to nigdy nie bedzie ani"normalne",ani tym bardziej
                  podniecajace
                  • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:21
                    wszystko moja Beemko jest normalne, jeśli tylko partnerzy to akceptują ;)
                    • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:26
                      wiem o co Ci chodzi,ale ja tego nie akceptuje wiec dla mnie nie jest to normalne;)
                      • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:30
                        Beemka, nie załamuj mnie, normalne jest wszystko, co ludzie akceptują. ja tez
                        wielu spraw nie akceptuje, ale nie osmieliłbym sie nazwać nienormalnymi, jesli
                        by jacyś ludzie to lubili :)
                        • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:34
                          DLA MNIE jest to nienormalne,ale nie faszyzuje i nikogo nie nazywam wariatem,bo
                          daje swojej zonie klapsa,skoro oboje tak lubia;))teraz juz sie chyba zrozumielismy?!
                          • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:41
                            S/M moja droga Beemko nie sprowadza się tylko do klapsów, to taki spektakl
                            raczej natury parateatralnej :)
                            • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:46
                              dziekuje Mistrzu za pouczenie:)
                              w moim wieku wystarcza zwykla bliskosc,bez uciekania sie do jakis wyrafinowanych
                              sztuczek;)mysle zreszta,ze w tych parateatralnych dzialaniach latwo zagubic
                              kontakt z drugim czlowiekiem,albo i samym soba,por.np"Gorzkie gody"
                              • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:49
                                oj Beemko droga, oczywiście to też kwestia wieku, u Polańskiego były
                                konsekwencje z natury ostatecznych ukazane, człowieczeństwo mozna zachować bez
                                wiekszych trudności, dystansu tylko trochę potrzeba ;)
                                Bliskość najważniejsza :)
                                • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:52
                                  ufff/westchnelam gleboko;)/czyli moge sie juz udac na zasluzony spacer
                                  towarzyski arteriami mojego Big City...
                                  A Tobie Mat,dobrej nocy,niepozbawionej bliskosci,cokolwiek by to nie znaczylo...
                                  • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:01
                                    noc zapowiada się ciekawie Beemko droga ;)
                                    • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:02
                                      moja niestety TYLKO towarzysko,eh
                                      • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:07
                                        ech Marto, nieraz nasze wyobrażenia są ciekawsze od życia samego w czystej
                                        postaci :)
                                        • black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:12
                                          Tak smutno,to na koniec wybrzmialo...ale masz racje,niestety...
                                          • mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:18
                                            już się pogubiłem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka