black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:46 w "Pianistce"byla przejmujaca Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:48 o tak, piękny film i powieść Jelinek też :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:51 czy piekny?chyba nie uzylabym tego slowa,ale przejmujacy,dajacy do myslenia,drazniacy nasze przyzwyczajenia TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:52 moich przyzwyczajeń nie zdrażnił :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 19:57 hm,skoros (sado)masochista;)ja sie przynajmniej nie tne,nawet przy goleniu Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:01 raczej sado, jeśli partnerka taką ochotę wyraża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:18 mam Cie pobic? przykro mi ,ale dla mnie to nigdy nie bedzie ani"normalne",ani tym bardziej podniecajace Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:21 wszystko moja Beemko jest normalne, jeśli tylko partnerzy to akceptują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:26 wiem o co Ci chodzi,ale ja tego nie akceptuje wiec dla mnie nie jest to normalne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:30 Beemka, nie załamuj mnie, normalne jest wszystko, co ludzie akceptują. ja tez wielu spraw nie akceptuje, ale nie osmieliłbym sie nazwać nienormalnymi, jesli by jacyś ludzie to lubili :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:34 DLA MNIE jest to nienormalne,ale nie faszyzuje i nikogo nie nazywam wariatem,bo daje swojej zonie klapsa,skoro oboje tak lubia;))teraz juz sie chyba zrozumielismy?! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:41 S/M moja droga Beemko nie sprowadza się tylko do klapsów, to taki spektakl raczej natury parateatralnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:46 dziekuje Mistrzu za pouczenie:) w moim wieku wystarcza zwykla bliskosc,bez uciekania sie do jakis wyrafinowanych sztuczek;)mysle zreszta,ze w tych parateatralnych dzialaniach latwo zagubic kontakt z drugim czlowiekiem,albo i samym soba,por.np"Gorzkie gody" Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:49 oj Beemko droga, oczywiście to też kwestia wieku, u Polańskiego były konsekwencje z natury ostatecznych ukazane, człowieczeństwo mozna zachować bez wiekszych trudności, dystansu tylko trochę potrzeba ;) Bliskość najważniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 20:52 ufff/westchnelam gleboko;)/czyli moge sie juz udac na zasluzony spacer towarzyski arteriami mojego Big City... A Tobie Mat,dobrej nocy,niepozbawionej bliskosci,cokolwiek by to nie znaczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:01 noc zapowiada się ciekawie Beemko droga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:02 moja niestety TYLKO towarzysko,eh Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:07 ech Marto, nieraz nasze wyobrażenia są ciekawsze od życia samego w czystej postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:12 Tak smutno,to na koniec wybrzmialo...ale masz racje,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aktorstwo Isabelle Hupert 07.01.06, 21:18 już się pogubiłem :( Odpowiedz Link Zgłoś