Dodaj do ulubionych

Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:17
Jak oceniac te stopnie. Ile ich jest i czym sie chcrakteryzują??
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK 20.06.05, 10:25
      jak wpiszesz w googlach: stopnie cellulitu, to znajdziesz odpowiedź na swoje
      pytanie.
      • Gość: mimi Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK IP: *.orasoft.net.pl 20.06.05, 10:32
        wejdz na ta stronke www.liposyne.com/pl/flash/index.html a potem na diagnostyke tam bedziesz mogla zobaczyc jakie sa stopnie i czym sie charakteryzuja...Pozdrawiam:)
        • Gość: tid Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:44
          No to mam chyba 2 lub 3 :((
          nie mam sinych plam ale mam cellu na wewnetrznej części kolan- więc może mam
          2,5....
          • kleopatraa Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK 20.06.05, 18:31
            jesli mam dac wam dobra rade - nie kupujcie preparatow antycell., to jest
            wyrzucenie pieniedzy.Mialam liposyne vichy, preparat z avonu, ziaji, eveline i
            chyba najlepszy byl z eveline wlasnie.... te drogie o dziwo sa do niczego, poza
            tym gdy przestaniecie uzywac tych preparatow wszystko wroci! Na cellulit
            obecnie zazywam tabletki CEALIN, koszt ok 50zl za 60 tabletek, ktore bierzesz 1-
            3 razy dziennie. Rok temu mi pomoglo, jesli mam juz wyrzucac kase to wole na to
            niz na te smarowidla. Poza tym gdy sie kapie nogi tre szorstka czescia gabki.
            Potem wklepuje balsam ujedrniajacy za 20zl.... i jest dobrze!
            • hepinka Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK 20.06.05, 21:02
              no ja ostatnio dużo dobrego słysze o serum z eveline
              kosztuje ok 13 zł za 200 ml, ale jakoś babki z pracy go chwalą
              [a stać je na dużo droższe kosmetyki]
            • bzzzk Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK 20.06.05, 23:01
              no tak, ale nie każda mnoże brać tabletki:/ a szkoda, też bym zobaczyła chętnie
              co to za cudo:)
              pzdr.
              • Gość: mimi Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK IP: *.orasoft.net.pl 21.06.05, 08:54
                Ja stosuje teraz serum Kolastyny-kuracja 14 dniowa a dodatkowo codziennie pilling kawowy-skora jest gladka, miekka, delikatna i o dziwo nawet cellulit znika:) Powiem jeszcze, że ćwicze, codziennie jakies 20min:) Dam Wam dobrą radę, jesli nie mozecie wytrzymac z tymi cwiczeniami dluzej i po paru dniach sie poddajecie, to zrobcie sobie grafik-rozpiszcie sobie wszystko ja np. zrobilam sobie grafik na 4 miesiace i tak 5 dni robie 15 przysiadow, brzuszkow podnoszenie nóg jak leżę na boku, 5 minut rowerek i 10 bieganie w miejscu. Po 5 dniach wszystko powiekaszam o 5 i tak dalej teraz jestem na 2 tygodniu i widze zmiany:) ciałko jakies bardziej elastycne i nic nie strzyka:p dodatkowo piję wode niegazowana na dwa dni przeznaczylam sobie 1,5 litra czystej wody a dochodza jeszcze plyny z innych potraw takze chyba jestem dobrze nawodniona...aaa jakies 3 tygodnie temu eksperymentowalam i przez tydzien nie jadlam obiadow.. nie polecam potem sie chce jeszcze bardziej jesc a poza tym przemiana materii moze sie zmienic na niekorzysc i nasz organizm zglupieje:) Teraz jem normalnie, ale zrezygnowalam ze slodyczy (ale nie z cukru do herbatki:p) To bybylo na tyle...ale sie rozpisalam:) Pozdrawiam:)
                • Gość: kleopat Re: Stopnie cellulitisu- o co chodzi DO EKSPERTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:17
                  bzzk czemu nie mozesz brac tabletek? moze tez nie moge a o tym nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka