Gość: Rafał IP: 217.96.15.* 21.06.05, 07:08 Proszę o pomoc w wyborze kupna dobrego depilatora na prezent.Zastanawiałem się nad dwoma modelami Philips HP6475 lub Braun 3470 ?? Z góry dziękuję za pomoc i wyczerpujące wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewik Re: Depilatory IP: 213.25.35.* 21.06.05, 09:57 ja wczoraj własnie kupiłam depilator Philipsa HP6455. Muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona bo od razy wydepilowałam całe nogi i nie było tak strasznie. Dzisiaj robię poprawkę bo nie wszystkie włoski zostały wyrwane, może były za długie? Na pewno Twoja dziewczyna będzie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasynka Re: Depilatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:56 Nie wiem niestety jak wygladaja te modele. Ja mam Brauna, taki fioletowy, sprzed kilku lat. Ale powiem ci na co ja zwracalam uwage przy kupnie swojego. Geste pęsetki - sa czasem takie depilatory dla poczatkujacych i maja bardzo mało pęsetek. Niestety powoduje to małą dokładność i po pewnym czasie, depilator trzeba wymienić na lepszy... Szczerze mówiąc, mi by się już przydał lepszy. Po drugie, mój depilator musi mieć jakąś przystawkę masującą, to znacznie zmniejsza ból. Nigdy nie kupię takiego bez przystawki. Przyda się też kosmetyczka z pędzelkiem do oczyszczania, ale to już kwestia wygody. Jeśli oba spełniają te warunki, zobacz który jest cichszy! Mój strasznie głośno pracuje... Może też zwróć uwagę, który lepiej leży w ręku. Niektóre depilatory- te z przystawką chłodzącą są strasznie ciężkie! Już wolę zwykłą przystawkę masująca. Mam nadzieję, że pomogłam! :) plasynka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś