alfa156 21.06.05, 08:35 ktos cos wie? dziala? efekty jakowes? piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: AVON-krem na celulit???? IP: *.orasoft.net.pl 21.06.05, 08:59 taki watek byl juz tysiace razy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24616711&a=24616711 Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 09:07 mnie chodzi o ten ponoc nowy cud avonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: AVON-krem na celulit???? IP: *.orasoft.net.pl 21.06.05, 09:05 pomylil mi sie vichy z Avon:p forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24511222&a=24511222 Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 09:22 Nie mialam nowego, ale za to poprzedni, i jeszcze jakis tam wczesniejszy i wszystkie to jeden pic na wode, wiec nie sadze, zeby ten byl jakims cudem Odpowiedz Link Zgłoś
piwnookaagacia Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 11:30 myślę, że zaden krem nie bedzie dzialal jak nie bedziesz regularnie go wmasowywala i gdy bedziesz obzerala sie cukierkami lezac na kanapie Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 11:53 nie lubie slodyczy i nie leze za czesto na knapie. to co bedzie dzialac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 12:00 Ja bylam nawet zadowolona z serum Lirene. Prawda jest taka, ze wszystkie te specyfiki dzialaja podobnie i same z siebie cellulitu nie zlikwiduja a jedynie poprawia wizualnie stan skory. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 11:57 A skad takie wnioski? Po pierwsze moja droga, nie zdaza mi sie lezec bezczynnie na kanapie, ani tym bardziej obzerac cukierkami. Po drugie jak uzywam kremu, to regularnie. A tak na marginesie to nie narzekam na cellulit. Wyrazilam swoja opinie o avonie. Uwazam ze nie jest wart swojej ceny. Po co dziewczyna ma sie nabierac na ich marketing...Z reszta doskonale zdaje sobie sprawe, ze podstawa sa cwiczenia, a ewentualny kremik to tylko dodatek, tak wiec po co kupowac avon za iles tam (nie wiem jaka jest aktualna cena) jak mozna kupic cos tanszego a efekt bedzie ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: AVON-krem na celulit???? IP: *.xtra.pl 21.06.05, 21:48 dla mnie super, juz bylam zadowolona z kremu z zeszlego roku, a z aktualnych katalogow jest jeszcze ulepszony, podobno celulit ma tak szybko nie wracac (bo mi niestety przez zime nie chcialo sie tak smarowac ;), jesli chodzi o mnie to moj celulit rok temu moze nie byl tragiczny ale w pelnym sloncu byl juz wyrazny, po 2 miesiacach stosowania widzialam duze postepy, w tym roku szybko wzielam sie za siebie dolozylam cwiczenia, itp... uwazam ze moje uda i pupa wygladaja zdecydowanie niezle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 21:50 a ja mysle ze stary zel Avonu (strasznie chłodził) był lepszy od tego kremu.. i teraz forsy mi szkoda a w ulepszenia nie wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 21:52 A ja nadal napinam mięśne pupy:) Próbuje podtrzymać efekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballerinapl Re: AVON-krem na celulit???? 21.06.05, 22:44 Na mnie działa W POLACZENIU z cwiczeniami i masazami, bez diety. Odpowiedz Link Zgłoś