ewatabo 21.06.05, 19:13 Dziewczyny mam pytanie. Czy to dobry salon? zapisałam się na następny tydzien do pana Sebastiana ale nie wiem czy warto może lepiej do carlo Biani są tańsi. poradźcie coś !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majówka Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 22.06.05, 10:44 ja do unique chodze od dawna, ale do Daniela. Sebastiam tez swietnie strzyze, zresztą-tej klasy salon nie moze pozwolic sobie na kiepskiego fryzjera. Wszyscy dobrze ścinają, tyle ze kazdy w odmiennym stylu. Daniel potrafi zrobic chyba kazdą fryzurę, jaką mu się pokaze na zdjęciu, albo opisze, o ile oczywiście pozwoli na to stan włosów. Sebastian , z tego co się zorientowałam, dobry jest w bardziej klasycznych fryzurkach, mniej awangardowych. Nie martw się , dobrze wybrałaś salon- czas tam spędzony to po prostu boski relax przy super muzyczce, z najlepszymi specjalistami od kłaczkow:) aha, sebastian przebosko strzyże też mężczyzn- mojemu mężowi zrobił taki fryz, ze po prostu napatrzec się nie moglam:)ale to tak na marginesie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoska Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.06.05, 12:02 Ja nie polecam, co prawda z fryzurki którą zaproponował mi Daniel byłam zadowolona, ale sama obsługa jest do niczego. Danielek niezwykle zadufany w sobie, sztywny z nosem zadartym do góry, to samo z resztą.Wchodzisz i odrazu czujesz że masz "tyłek obrabiany" ze przeproszeniem;-), przyglądają się tobie, i coś szepczą między sobą.Muzyka może spoko, relaksujaca ale jak na nich popatrzeć to juz o relaksie mozna zapomnieć:).Decyzja należy oczywiscie do Ciebie, cena też zbytnio wygórowana 80zł za strzyżenie...jeśli już wydać te 80zł to może idz do Cesara, w Sukiennicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:37 Potwierdzam, strzyżenie jest w porządku, choć spodziewałam się czegoś bardziej ekstrawaganckiego - strzygł mnie Sebastian, generalnie nie wysilił się by mi zaproponować coś nowego, tylko mniej więcej ta sama fryzura ale z dobrym strzyżeniem. Jeśli natomiast chodzi o obsługę to niestety fatalna - nikt mi nie zaproponował nawet czegoś do picia- byłam pierwszy raz i ostatni. Jak widziałam bywalczynie tego salonu są całkowicie inaczej traktowane, fryzjerzy zadufani w sobie. Nie lubię zbytnio u fryzjera wdawać się w polemiki, ale miłe powitanie i zagajenie dwóch zdań wydaje mi się oznaką kultury- tu było inaczej. Ostatnio byłam w Carlo Biani w Rynku (pisałam w innym wątku)u Piotra i zdecydowanie polecam. Miła obsługa, przyjemnie i fryzura naprawdę świetna, kilka lat takiej szukałam i nic nie mogłam sobie dopasować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Salon Unique we Wrocławiu 10.08.05, 20:27 Vero, dzisiaj byłam u Piotra z Carlo Biani. Zarówno kolor jak i fryzurę dobrał fantastycznie. Szczerze polecam. Facet niczym nie ustępuje Sebastianowi z UNIQE, którego również cenię, ale ceny w UNIQE.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewatabo Re: Salon Unique we Wrocławiu 23.06.05, 20:17 Bardzo dziękuję, chyba jednak zrezygnuję z Unique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona? Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.chem.uni.wroc.pl 24.06.05, 11:34 unika polecila mi kumpela i napawde fajnie zestrzygl mi wlosy Sebek (pojebek jak na niego mowimyhihihi), stałe bywalczynie to laski z telewizji i panie prezesowe, wiec jak widza studentke to sie za bardzo nie staraja to fakt....ani kawki ani czekoladki, ale dla mnie najwazniejsze jest to ze jak mnie sebek zestrzyze to po umyciu wlosow kilka ruchow prostownica i mam fryzurke, wiec na reszte nie zwracam uwagi....a to ze jest drogo....no coz nic na to nei poradze Odpowiedz Link Zgłoś
castro_wroc Re: Salon Unique we Wrocławiu 12.01.06, 02:55 Gość portalu: zadowolona? napisał(a): > unika polecila mi kumpela i napawde fajnie zestrzygl mi wlosy Sebek (pojebek > jak na niego mowimyhihihi), a pomyślałaś gamoniu, że ten pojebek który strzyże Twój pusty łeb możo wszystko przeczytać? Znam go i dlatego przykro mi jak czytam takie texty, może podpiszesz się imieniem i nazwiskiem to będzie wiedział jak Cię ostrzyc następnym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Mrałka~ Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:55 Ja przez wiele lat chodziłam do Uniqa ale do Andrzeja. Na początku byłam bardzo zadowolona z fryzur i ścięcia, ale po kilku latach chodzenia tam i wydawania co chwilę większych pieniędzy i coraz mniejszym staraniu Andrzeja (większość robił asystent)miałam już dość. Zresztą moje znajome, które też chodziły do Andrzeja zauważyły to samo, że ceny rosną a jednak nie jest to to samo strzyżenie co kiedyś a raczej robota na odwal... Polecam fryzjera na pl. Pereca Okił i pana Jasia jestem od tego czasu stałą klientka salonu Okił, poza tym są udzielane rzeczywiście rabaty i niższe ceny niż w Uniqu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.05, 14:50 A ja przeniosłam się ostatnio z Unique do Carlo Biani.Wykończyły mnie ich ceny.235 zł za jednokolorowy balejaż na włosach do szyi plus podcięcie końcówek to gruuuba przesada.A ceny podnoszą systematycznie!Z jakości usług byłam zadowolona,z obsługi też,zawsze proponowano kawkę,herbatkę,choć nie jestem "panią z telewizji" ani jakąś szczególnie systematyczną klientką. No ale jednak to samo można mieć za mniejsze pieniądze,a ponieważ życie zmusiło mnie do oszczędzania - zmieniłam salon. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatabo Re: Salon Unique we Wrocławiu 25.06.05, 00:38 O Carlo Biani słyszałam wiele pozytywnych opinii. Nie wiem tylko do którego się wybrać oraz do jakiego fryzjera. A ile kosztuje tam balejage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:36 Balejage 2 kolorowy ze strzyzeniem dla wlosow sredniej dlugosci 150 zl. Polecam Agate, ale wszystkie dziewczyny sa w porzadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Carlo Biani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:29 polecam salon carlo biani ale na biskupiej u pani gosi. Byłam ostatnio poprostu super a i cena do wytrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:11 ja mam inną opinię na temat tego salonu, osobiście chodzi do sebastiana i jestem bardzo zadowolana, fryz suuuuuuuuper, można siąść z zamkniętymi oczami a i tak bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:21 Salon jest Ok. Fajną mają stronkę internetową carlobiani.netstrefa.com - zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 09:58 a co sadzicie o m.krzyszycha &team na szewskiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: Salon Unique we Wrocławiu IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.05, 11:03 Kiedyś chodziłam do Violetty z UNIQE, przez kilka lat byłam zadowolona, ale jakieś 2, 3 lata temu przestałam być zadwolona z jej fryzur. Włosy nie układały się już po strzyżeniu, a po kilku dniach porażka. Nie wiem, czy starciła "iskrę", czy nie stara się, czy tez nieumiejętnie forsuje jakieś dziwaczne pomysły. Im więcej płaciłam, tym gorzej to wychodziło. Wydaje mi się, ze najlepszy jest Sebastian, choć nie wzyscy są z niego zadowoleni. MOja koleżanka uwielbia Daniela, a o Sebastianie powiedziała, ze obciął ją zaledwie poprawnie. Teraz pewnie bardzo trendy jest obcinać się w UNIQE, ale mnie atmosfera trochę dobija. To nie są moje klimaty i dobrze, gdyż cała ta atmosfera jest nadmuchana i sztuczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_stilettoz Re: Salon Unique we Wrocławiu 08.09.05, 10:27 Ja do salonu Unique chodzę już jakieś 2 lata, i zawsze jestem zadowolona. Zawsze umawiam sie do Sebastiana bo poprostu mu ufam i wiem ze po wizycie u niego zawsze dobrze wyglądam, a pozatym jest miły. Serdecznie polecam ten salon i nie uważam zeby personel był zadufany w sobie ! www.salon-unque.pl- to ich stronka- mówi sama za siebie- nigdy nie zmienię unique na zaden inny. Odpowiedz Link Zgłoś
magdi27 Re: Salon Unique we Wrocławiu 09.09.05, 22:45 Hej ! Ja od poltorej roku chodzie do Bianki do Malgosi z ciemnymi wlosami, co do strzyzenia to sie nie wypowiadam bo mam wlosy jednej dlugosci wiec nic wymyslnego robic z nimi nie chce natomiast baleyage jest fantastyczny,a do tego ostatnio Malgosia zaproponowala "pol-baleyage" bo stwierdzila ze nie ma potrzeby robic calosci - zaplacilam 60pln co sie rzadko zdarza w salonach tej klasy - natomiast odradzam salon rezysera Kiepskich czyli Okiła na pereca, po "refleksach" wygladalam jak swiezo wykluty kurczak za ok 140 pln plus 40!!! za poprawke ktora ugruntowala fantastycznie zolty kolorek Odpowiedz Link Zgłoś