Gość: ewik IP: 213.25.35.* 22.06.05, 08:04 Może ktoś ma prostownicę ceramiczną marki Philips?? Proszę o radę czy jest skuteczna, a może ktoś poleci mi inną. Bardzo proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monik Re: Prostownica do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:21 prostownice firm znanych powszechnie jako elektroniczne nie naleza do najlepszych, bo nie sa cale ceramiczne tylko maja ceramiczna warstwe(i nie kieruj sie cena- bo droga to napewno dobra, bo widzialam duzo shitow za 300 zl jesli chodzi o prostownice...ja mam prostownice wahl cutek ceramic za niecale 200 zl i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Prostownica do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:22 Pozyczylam kiedys do kolezanki prostownice philipsa i bylam zalamana. Podobno ta nowa ich prostownica jest duzo lepsza. Ja uzywam prostownicy wigo (na allegro koszuje ok.200 zl). Prostownica jest rewelacyjna, szybciutko sie nagrzewa, plytki ceramiczne pokryte jeszcze czyms tam juz nie pamietam dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś