Dodaj do ulubionych

PRÓBKI!!!!

26.07.02, 22:41
Czy wy wiecie o tym, że jeżeli w aptece są kosmetyki Vichy to można prosić o
próbki, i oni muszą wam je dac!!!
W tych aptekach i sklepach to takie żydy, nic nie dadzą tylko sobie do domu
zabiaraja! O wszystko trzeba sie upominać!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kachna Re: PRÓBKI!!!! IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 23:19
      ja zawsze dostaje. a wczoraj nawet jak kupowalam kosmetyki, i panie
      zorientowaly sie drukujac paragon ze samych kosmetykow vichy jest na 120 zl to
      poszly po wiecej probek i dorzucily jeszcze pare do tych juz przygotowanych.
      nie wspomne juz nawet o probkach ktore vichy samo dodaje bo kremow normaderm
      mam juz chyba 6 zapasowych. nie uzywam ich z reszta w ogole ale ostatnio nie
      dalo sie kupic toniku bez kremu gratis. i tak sobie kwitna w mojej szafce :)
      • Gość: Aga Re: PRÓBKI!!!! IP: *.future-net.pl 28.07.02, 09:28
        Hihi, ja też mam już dość próbek Vichy! I tak ich nie zużywam i zalegają półki,
        chyba je oddam komuś, zanim się zepsują. Szkoda, że inne firmy nie są tak
        hojne - w żadnej aptece nie udalo mi się dostać próbek polskich kosmetyków z
        Iwonicza:(, a chciałam je dla mamy-alergiczki.
    • Gość: www Re: PRÓBKI!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 28.07.02, 16:12
      próba
      • Gość: katrina Re: PRÓBKI!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.07.02, 21:21
        mnie się nigdzie nie udaje dorwać próbek Avene, co mnie wybitnie irytuje.
        • roodanaserio Re: PRÓBKI!!!! 29.07.02, 17:03
          Gość portalu: katrina napisał(a):

> mnie się nigdzie nie udaje dorwać próbek Avene, co mnie wybitnie irytuje.

Dostalam dwie - krem ratujacy odwodniona skore i zel do zmywania makijazu - a
          apteko/drogerii, tej przy dawnej Ikea [teraz Decorador]. Kupowalam rzeczy
          Loreala do ciala.

r
    • Gość: tess Re: PRÓBKI!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 20:10

> W tych aptekach i sklepach to takie żydy, nic nie dadzą tylko sobie do domu
      > zabiaraja! O wszystko trzeba sie upominać!!!!
      WOW-COZ ZA SUBTELNOSC INTELEKTUALNA...SLABO SIE ROBI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka