Dodaj do ulubionych

Serum do włosow Renee Blanche

IP: *.zetosa.com.pl 25.06.05, 13:37
Czy ma ktoś może doświadczenia z tym serum i mogłby podzielic sie wrażeniami?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: M-a Re: Serum do włosow Renee Blanche IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 14:16
      www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=52839&page=1&pp=30
      • Gość: mazia79 Re: Serum do włosow Renee Blanche IP: *.zetosa.com.pl 25.06.05, 14:19
        Dzięki ale to już wyczytałam. Myslałam, ze może jakies jeszcze inne osoby się
        wypowiedzą.

Pozdrawiam
    • Gość: diana Re: Serum do włosow Renee Blanche IP: *.nowiny.net 06.07.05, 01:00
      Cześc wejdz na www.wizaz.pl - forum - fryzjer - serum krystaliczne renee
      blanche , tam są opinie wiazanek , z tego co pisza jest rewelacyjne to serum
      pozdrawiam
      • ziyi Re: Serum do włosow Renee Blanche 06.07.05, 02:40
        Podobno serum jest swietne, sama przymierzam sie do kupienia. Dziewczyny na wizazu tak pozytywnie ocenily ten specyfik, ze nikt mnie juz nie odwiedzie od wyprobowania :-)
    • Gość: biedronka Re: Serum do włosow Renee Blanche IP: 82.139.30.* 06.07.05, 10:26
      Po tych wszystkich zachwytach na wizażu zdecydowałam się na kupno tego serum. I
      wiecie co. Dla mnie wcale nie jest takie rewelacyjne. Nie chcę nikogo odwodzić
      od pomysłu kupienia go. U mnie jednak zwyczajnie nie daje opisywanego
      rezultatu. Włosy mam zdrowe i w naturalnym kolorze, serum używam według zaleceń
      (kropla lub dwie na wilgotne włosy a po wysuszeniu jeszcze jedna)a połysk jest
      taki sobie.
      • mazia79 Re: Serum do włosow Renee Blanche 06.07.05, 12:37
        Ja juz tez kupiłam. Uzywam od tygodnia. Ale powiem szczerze, że tez nie jestem
        zachwycona. Mam wlosy do połowy pleców, falujace. I starsznie mi sie kołtunia.
        Po tym serum w miarę dobrze się rozczesuja, ale większego blasku nie
        zauwazyłam. Niestety:( i po wyschnięciu dalej się placza

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka