Dodaj do ulubionych

kasety z Jane Fonda

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.07.02, 16:33
Wysłałam wprawdzie to samo na forum fitness, ale tu też spróbuję. Czy
polecacie kasetę Jane Fondy - "uda, brzuch, biodra" /chyba tak to się
nazywa/. Czy te ćwiczenia są skuteczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: kasety z Jane Fonda IP: *.future-net.pl 29.07.02, 18:53
      Ja mam akurat inną jej kasetę, ale polecam (mam porównanie do Cindy Crawford i
      Claudii Schiffer). Dobrze tłumaczy, nie za szybkie tempo (jak u tej głupiej
      Claudii:))), pomysłowe wykorzystanie sprzętów domowych typu krzesło czy
      zagłówki z kanapy. Teraz nie ćwiczę, bo chadzam na aqua aerobic, a w domu mam
      małe dziecko, które mi nie daje poćwiczyć (rzuca się na mnie itp:)))), ale
      kiedy codziennie robiłam jeden zestaw (na kasecie są dwa po ok. 25 minut) to
      były efekty.
      • betina23 Re: kasety z Jane Fonda 30.07.02, 08:06
        mam właśnie kasete J.Fondy "brzuch,uda i pośladki" ale ostatnio nie chce mi sie
        specjalnie ćwiczyc,to chyba przez te upały:-)efekty czułam po sobie..a to chyba
        dobry poczatek:))
        Co do Cindy,mam tez i jej kasete..ale to morderczy trening:)1,5h uff ale jakby
        nie było dzieki niej zdazyłam schudnac przed studniowka 10 kg!:))))))))
    • Gość: kachna Re: kasety z Jane Fonda IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 10:01
      cwiczenia sa OK jezeli w ogole odpowiada Ci taka forma. mnie po paru tygodniach
      znudzilo sie robienie na zmiane tych samych dwoch zestawow.
      • Gość: ja Re: kasety z Jane Fonda IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 18:35
        ja mam jane fondy kasete jak jest w ciąży, ty ona szybciej robi cwiczenia z
        brzucem niz ja bez!!!
        jest beznadzieje, ja uwielbiam ciny jest po prostu boska!!!!
        • Gość: Aga Re: kasety z Jane Fonda IP: *.future-net.pl 30.07.02, 20:22
          chyba coś ci się pomyliło, jane fonda byla w ciąży ze 35 lat temu i raczej
          wtedy wideo nie kręciła
          • adziab Re: kasety z Jane Fonda 06.08.02, 09:12
            Ja mam pytanie, gdzie w Warszawie dostać kasety Cindy Crawford? Byłam w obu
            Empikach i maja tylko fondę i Claudię.
            Przy okazji: czy Claudia jest dobra na szybkie zrzucenie (w ciągu miesiąca) ok.
            5 kg. Jak tak, to która?
    • Gość: fredzia Re: kasety z Jane Fonda IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 07.08.02, 06:54
      Mam pytanie czy te kasety Cindy, Claudii, Jane Fondy to jest trening aerobowy
      czy raczej jakies cwiczonka wzmacniajace miesnie... bo ja bym wolala schudnac
      niz przybrac 'masy' :)
      • adziab Re: kasety z Jane Fonda 07.08.02, 09:02
        Gość portalu: fredzia napisał(a):

> Mam pytanie czy te kasety Cindy, Claudii, Jane Fondy to jest trening aerobowy
        > czy raczej jakies cwiczonka wzmacniajace miesnie... bo ja bym wolala schudnac
        > niz przybrac 'masy' :)
        kupiłam sobie kasety jane fondy. tam jest napisane, że są to ćwiczenia
        wyszczyplające, i cały czas jest podkreślane, że rozruszają mięśnie i pomagają
        spalić tkanke tłuszczową
        • Gość: mimi Re: kasety z Jane Fonda IP: FRAPXY* / *.pwc-its.de 07.08.02, 10:00
          nie polecam Claudii. zbyt maly wysilek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka