Gość: brunet IP: *.pkobp.pl 18.09.02, 11:40 Czy waszym zdaniem facet na aerobiku to normalna rzecz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nuta Re: Facet a aerobik ? IP: *.ipartners.pl 18.09.02, 14:36 Ja uważam, że jak najbardziej normalna! Nawet więcej: facet ćwiczący aerobik, który jest wytrenowany, a do tego fajnie się porusza, wygląda naprawdę seksownie! Nie mówię już o fajnych instruktorach aerobiku, którzy na mnie (jestem dziewczyną) naprawdę działają...:o)) A co na to inne babki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Facet a aerobik ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 23:22 Ja jestem facetem i od jakis dwoch miesiecy chodze na silownie i aerobik(TBC)- jestem bardzo zadowolony i z zajec,ale przede wszsytkim efektow-najbardziej widze roznice na brzuchu.Z tego co widzialem to z 5 facetow chodzi do tej silowni co ja na aerobik.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Facet a aerobik ? 18.09.02, 23:27 jak najbardziej. wyciągnęłam 3 kumpli, najpierw poszli dla jaj, a potem im się spodobało. tylko stepu nie lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMI Re: Facet a aerobik ? IP: 195.112.95.* 19.09.02, 11:51 Jak kto lubi, to w czym problem ??? Ja nie lubie i chyba wiekszosc facetow tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpaw Re: Facet a aerobik ? IP: 217.97.162.* 17.12.02, 15:11 Pewnie, że tak. A faceci instruktorzy to jedni z lepszych instruktorów. Niestety dla dziewczyn, ktore czasem mimo tego, że naprawdę są lepsze nie mają takiego wzięcia na zajęciach. Polecam facetom aerobik !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Facet a aerobik ? IP: *.3w.com.pl 18.12.02, 10:39 zapisz siena silownie okolo 1,5 godziny a poznije 30-45 min boksu - na czworaka czlowiek wychodzi po takim "aerobiku" a tluszcz skwierczy.. no ale areobik ma wartosci dodane - kobiety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpaw Re: Facet a aerobik ? IP: *.cordef.net.pl 19.12.02, 13:48 Tyle tylko gonzo,m że po takim twoim "aerobiku", można wyjść z nieco pokiereszowaną faciatą, natomiast na moim aerobiku, no trochę trudno uzyskac taki efekt. na silowni też ćwiczę i uzupelniam aerobikiem i zona jest zadowolona bardzo, hehe Odpowiedz Link Zgłoś