Dodaj do ulubionych

dermatolog w Lublinie

29.06.05, 10:47
mam pytanie do dziewczyn z Lublina, czy jest tam dermatolog przyjmujacy
prywatnie? w przychodni trzeba czekac ok2-3 miesiace na przyjecie a mnie czas
nagli. jezeli jest i mozecie polecic kogos dobrego, bede wdzieczna.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • frrancuzeczka Re: dermatolog w Lublinie 29.06.05, 20:50
      up
      • basiek13 Re: dermatolog w Lublinie 29.06.05, 21:00
        Na ul. 3 Maja jest Przychodnia Dermatologiczna i są tam dobrzy lekarze. Polecam
        Dr. Leszczuk (chyba tak sie zwie), jest dobra w tym co robi. Zapisy wcześnie
        rano i w tym samym dniu jesteś przyjęta. Prywatnie do niej chodziła moja
        koleżanka, ja dostałam się do niej w przychodni. Polecam.
        • frrancuzeczka Re: dermatolog w Lublinie 29.06.05, 21:08
          wiem ze na 3 Maja jest przychodnia, ale kiedy chcialam sie zapislac uslyszalam,
          ze za 2 moze 3 miesiace a to dla mnie za dlugo. sprobuje moze jescze raz ale czy
          mimo wszystko mozesz mi podac do niej namiary prywatne?
          • basiek13 Re: dermatolog w Lublinie 29.06.05, 21:53
            Nie mam przy sobie ale postaram się tel. zdobyc. Zapewne umawiałaś się
            telefonicznie i dlatego dali ci tak odległy termin, ja idę około 7 rano i
            dostaje się w tym samym dniu. Może jest juz czas urlopów i dlatego problem, nie
            wiem.
            • Gość: francuzeczka Re: dermatolog w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:11
              bylam osobiscie!! moze to byl tylko jednorazowy niefart, sprobuje tak jak mowisz
              o 7 rano, ale mimo wszystko bede wdzieczna za namiary prywatne.
              • Gość: basiek13 Re: dermatolog w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:25
                Mam:
                Liliana Szlendak-Leszczuk , tel. 7433035 - ul. Lwowska
                • frrancuzeczka Re: dermatolog w Lublinie 29.06.05, 22:27
                  bardzo bardzo dziekuje! :*
                  • Gość: basiek13 Re: dermatolog w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:32
                    Pozdrawiam i życzę zdrowia.
                    • wunia83 Re: dermatolog w Lublinie 30.06.05, 16:59
                      Francuzeczko, rewelacyjna jest pani dermatolog Roguś-Skorupska. Ja po prostu
                      kiedyś pomnik ufunduję tej kobiecie za to, jak profesjonalnie mnie z trądziku
                      wyleczyła! ;-) Przyjmuje w Luxmedzie, ale tylko w środy. Z tego, co wiem, to
                      teraz jest na urlopie, ale możesz śmiało dzwonić się zarejestrować, bo czasami,
                      mimo że to prywatna przychodnia, i tak ciężko się do niej dostać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka