wessna 30.06.05, 15:32 dziewczyny czy któraś z was miała przeprowadzany zabieg mikrodermabrazji na rozstępy? jeśli tak jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwina Re: mikrodermabrazja na rozstępy IP: *.chello.pl 01.07.05, 14:20 podciagam, bo tez mnie interesuje ten temat kiedys ktos pisal iz wykonal taki zabieg i efekty byly... i prosilabym o jakies namiary w warszawie,pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: mikrodermabrazja na rozstępy 01.07.05, 16:01 Ja tez sie bardzo chetnie dowiem:) Czegokolwiek - jak to wyglada cenowo, ile zabiegow potrzeba, zeby byl rezultat etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelak Re: mikrodermabrazja na rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:25 Pytałam się o taki zabieg w zakładzie kosmetycznym w Warszawie . To jest odp : Na rozstepy wykonujemy zabieg mikrodermobrazji. Jest to kontrolowane zluszczanie naskorka, czego efektem jest rozjasnienie i wygladzenie skory. Miesiac po porodzie mozna juz wykonac ten zabieg. Pojedynczy zabieg, trwajacy 1 godz. kosztuje 150 zl. Aby efekt byl zadowalajacy, potrzebna bedzie seria takich zabiegow. Zabieg mikrodermabrazji wykonujemy w odstepie tygodniowym. Podczas trwania zabiegow nie wolno sie opalac na sloncu ani solarium. Przed takim zabiegiem, proponowalabym przyjsc do nas na bezplatna konsultacje kosmetyczna, aby zobaczyc jak dokladnie wygladaja te rozstepy, w celu przyblizenia ilosci potrzebnych zabiegow aby osiagnac zadowalajacy efekt. www.artmedia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś