Dodaj do ulubionych

NIVEA do włosów kręconych

07.07.05, 13:31
ktoś miał? i co naprawdę włosy lepiej się kręcą?
Obserwuj wątek
    • sylles Re: NIVEA do włosów kręconych 07.07.05, 13:45
      a może znacie jakiś specyfik, który spowoduje superskręt?
      • misiaptysia Re: NIVEA do włosów kręconych 07.07.05, 22:41
        mam odzywkę. powiem tak :beznadziejna nie jest ale nie ma po niej rewelacyjnego
        skrętu jakiego sie spodziewalam po reklamie. słyszalam bbb opinie o takich
        kosmetykach matrix czy jakos tak amerykańska firma do kupienia w salonach
        frzyjesskich podobno ok, zamierzam wyprobowac.pozdrawiam
        • 5_monika Re: NIVEA do włosów kręconych 08.07.05, 14:59
          marrix- mam lakier do włosów i jest beznadziejny, lepszy jest golweel lub
          l'oreal.
          • misiaptysia Re: NIVEA do włosów kręconych 08.07.05, 15:20
            hmmm mowisz ze matrix kiepski, qurcze to ja juz nie wiem w koncu co kkupic......
            • 5_monika Re: NIVEA do włosów kręconych 08.07.05, 16:01
              to może być tak że jeden produkt X firmy dobry a inny nie.Moja siostra prostuje
              włosy(wygładza) i z rzednego w 100% nie jest zadowolona, więc najlepiej się
              samemu przekonać, szkoda tylko że te preparaty profesjonalne są drogie.Kiedyś
              kupiłam szampon L'oreal do włosów wrażliwych i co jakbym cały czas miała
              mleczko na włosach, więc nie używam.Maski mam L'oreala i Wax, nabłyszczacz
              Golweel i rozjaśniacz również.
    • misiaptysia Re: NIVEA do włosów kręconych 09.07.05, 12:38
      wybrobowalam piankę welli do loków i jest ok!pozdrawiam
    • oksana.zarewicz Re: NIVEA do włosów kręconych 25.07.05, 09:29
      Witam
      Uważam, że za efekt superskrętu odpowiada nie jeden kosmetyk, a regularne
      stosowanie preparatów pielęgnacyjnych do włosów kręconych (z reguły są to
      kosmetyki mocno nawilżające. Po umyciu szamponem z takiej serii warto używać
      odżywki do lub bez spłukiwania w zależności od tego, jaką lepiej tolerują twoje
      włosy. Pozwalaj włosom samym wyschnąć a następnie na pasmach prawie
      podsuszonych włosów niewielką ilość pianki lub żelu do stylizacji fryzury i
      takie pasma nawilać na papiloty lub wałki odpowiedniej grubości. Wystarczy
      potrzymac je na głowie ok. 15-30 min. i jeżeli efekt będzie utrzymywał się
      krótko, to warto spryskać niewielką ilością lakieru włosy lub poszczególne
      pasma.
      Ps. Musisz sama wypróbować jakiej firmy preparaty będą najodpowiedniejsze dla
      ciebie.
      Pozdrawiam
      Oksana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka