sylles 07.07.05, 13:31 ktoś miał? i co naprawdę włosy lepiej się kręcą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylles Re: NIVEA do włosów kręconych 07.07.05, 13:45 a może znacie jakiś specyfik, który spowoduje superskręt? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: NIVEA do włosów kręconych 07.07.05, 22:41 mam odzywkę. powiem tak :beznadziejna nie jest ale nie ma po niej rewelacyjnego skrętu jakiego sie spodziewalam po reklamie. słyszalam bbb opinie o takich kosmetykach matrix czy jakos tak amerykańska firma do kupienia w salonach frzyjesskich podobno ok, zamierzam wyprobowac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: NIVEA do włosów kręconych 08.07.05, 14:59 marrix- mam lakier do włosów i jest beznadziejny, lepszy jest golweel lub l'oreal. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: NIVEA do włosów kręconych 08.07.05, 15:20 hmmm mowisz ze matrix kiepski, qurcze to ja juz nie wiem w koncu co kkupic...... Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: NIVEA do włosów kręconych 08.07.05, 16:01 to może być tak że jeden produkt X firmy dobry a inny nie.Moja siostra prostuje włosy(wygładza) i z rzednego w 100% nie jest zadowolona, więc najlepiej się samemu przekonać, szkoda tylko że te preparaty profesjonalne są drogie.Kiedyś kupiłam szampon L'oreal do włosów wrażliwych i co jakbym cały czas miała mleczko na włosach, więc nie używam.Maski mam L'oreala i Wax, nabłyszczacz Golweel i rozjaśniacz również. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: NIVEA do włosów kręconych 09.07.05, 12:38 wybrobowalam piankę welli do loków i jest ok!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: NIVEA do włosów kręconych 25.07.05, 09:29 Witam Uważam, że za efekt superskrętu odpowiada nie jeden kosmetyk, a regularne stosowanie preparatów pielęgnacyjnych do włosów kręconych (z reguły są to kosmetyki mocno nawilżające. Po umyciu szamponem z takiej serii warto używać odżywki do lub bez spłukiwania w zależności od tego, jaką lepiej tolerują twoje włosy. Pozwalaj włosom samym wyschnąć a następnie na pasmach prawie podsuszonych włosów niewielką ilość pianki lub żelu do stylizacji fryzury i takie pasma nawilać na papiloty lub wałki odpowiedniej grubości. Wystarczy potrzymac je na głowie ok. 15-30 min. i jeżeli efekt będzie utrzymywał się krótko, to warto spryskać niewielką ilością lakieru włosy lub poszczególne pasma. Ps. Musisz sama wypróbować jakiej firmy preparaty będą najodpowiedniejsze dla ciebie. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś