miley12866 24.03.10, 18:59 Uwielbiam Wielkanoc, bo właśnie zaczyna się wiosna, bo niesie się palmy do kościoła, ale najbardziej dla tego, że dużo czasu spędzam z rodziną. Co wy najbardziej lubicie robić w Wielkanoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja04053 Re: Wielkanoc 24.03.10, 19:19 Hmm... Spać do południa, siedzieć na komputerze, chodzić na spacery... Normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 <klik.> i juz czytasz . 24.03.10, 19:25 czekoladowe jajeczka i lany poniedzialek ^^ heh Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: <klik.> i juz czytasz . 25.03.10, 12:20 werka197 napisał(a): > czekoladowe jajeczka i lany poniedzialek ^^ heh ja też.no i przedewszytskim to ,że idzie wiosna i wreszcie robi się ciepło.A potem zbliża się lato i wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
anusia.808 Re: Wielkanoc 24.03.10, 19:27 Wszystko jest fajne, ale najfajniej jest w lany poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Wielkanoc 24.03.10, 19:40 przepadam za jajeczkami czekoladowymi z prażynką :3 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Wielkanoc 24.03.10, 19:58 wziąć wiadro i wylać komuś na głowę ^^ czekoladowe jajeczka [takie malutkie xd] w ogóle te spacery i ten nastrój wiosenny. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Wielkanoc 24.03.10, 20:15 przerwa, lany poniedziałek i czekoladowy króliczek z Linda. za to nie cierpię śniadania z rodziną. - Anetko, czemu nie jesz jajek? Co roku to samo! Co ci się we łbie poprzewracało? - babcia. grr, nie lubię żółta. co roku śpiewka o tym co jem. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Wielkanoc 24.03.10, 20:16 Omj , dopiero teraz zdałam sobei sprawę , że to rok minął od mojej 'zabawy' w dzień palmową . Hah posłuchajcie : Za wszelką cenę nie chciało mi się iść z palmą do kościoła , gdyz umówiłam się z koleżankami na dwór . Los zrobił nam na złość i księża z ludźmi szli w tą stronę (i o tej godzinie!) co my . Musieliśmy się chować po różnych kątach , ponieważ u nas księża są tacy , ze od razu nas by zgarnęli i musiałybyśmy iść z nimi . Poczekałyśmy , aż wszyscy się oddalą . Los znów był tak uparty i oni chodzili 'za nami' . Poszłyśmy na górkę i patrzyłyśmy na nich 'z góry' . Dość zabawna historia , gdyż było błoto i chodzić prawie się nie dało ;D. Ogólnie lubię wielkanoc , wtedy jeżdżę do rodziny , a siostra do meni przyjeżdża xD Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Wielkanoc 24.03.10, 20:18 Co najbardziej lubię w Wielkanocy? Hm... WOLNE I PREZENTY HAH Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Wielkanoc 25.03.10, 12:11 wolne ale nie lubie sniadania czemu nie jesz jajek i kielbasy? - jak zwykle to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wielkanoc 25.03.10, 12:35 Wszystko- to, że idzie wiosna, lany poniedziałek, śniadanie, rodzinną atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 Re: Wielkanoc 25.03.10, 12:48 pasztet ja nie przepadam za tymi świętami(kiedyś je uwielbiałam ale się coś wydarzyło, że ich teraz nie lubie...ale nie ważne) wole święta Bożego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zulusia Re: Wielkanoc 25.03.10, 13:25 ja lubie w Wielkanoc jexdzic do familyy. c: i Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Wielkanoc 25.03.10, 13:50 siedzieć i gapić się jak moja prababka pałaszuje brudne od farb jajko. c; interesujące zajęcie. ogólnie, to świąt w ogóle nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: Wielkanoc 03.04.10, 17:00 W wielkanoc. hmm chzba to co ttzz miley12866 Odpowiedz Link Zgłoś
oloka17 Życzenia ;) 03.04.10, 18:47 Ja lubie Wielkanoc również z powodu zaczynającej się wiosny ;p jednak najcześciej się nudzę lub pomagam w przygotowaniach, a tak wogule to wszystkim użytkowniczkom kotka życzę wesołych świat. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Wielkanoc 03.04.10, 18:56 nie lubię Wielkanocy. wolę Boże Narodzenie. nie cierpię Niedzielnego obiadu. boże jak sobie pomyślę że jutro będę musiała spędzić jakieś cztery godziny z moja kuzynką to mnie coś trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Wielkanoc 03.04.10, 19:05 ponieważ idzie wiosna i są pyszne ciasta do jedzenia , babka , sernik i wgl Odpowiedz Link Zgłoś