Gość: myszz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:05 czy to możliwe aby ktoś miał w sprzedaży oryginalne wody damskie 100ml za 80zł??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:09 he he he Ja mogę załatwić Ci takie po 50zł a jak pojedziesz na wakacje do Turcji kupisz po kilka $ ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:20 Tak, to mozliwe, od zlodzieji. We Wloszech mozna kupic u siniakow (arabow), podobna okradaja dostawy, wynosza ze sklepowych magazynow i podobno to oryginalne. Ale nie probowalam. Jesli w Polsce robia to samo, to znaczy ze mozna kupic flakony 100 ml za 80 zl. Bylabym jednak ostrozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:22 jak rozpoznawać? sama mam kupe wątpliwości ale dziewczyna przysięga, że to oryginały Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 23:42 Nie wiem jak rozpoznac, niestety. Teraz podrabiacze juz sie nawet nie bawia w przekrecanie literek w nazwie, walą bezposrednio bo wiedzą że są bezkarni. Rozpoznac niestety mozna dopiero po zakupie :( A i to niepewne, bo ja na sobie np. zauwazylam ze niektore perfumy sie na mnie "trzymaja" a inne wietrzeja. Nie wiem od czego to zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:27 Nie wierz w głupoty. Mówie ci to ze szczerego serce, nie wiem gdzie ty chcesz je kupować, ja wiele kupuje na Allegro i zasada z kosmetykami i perfumami jest jedna- po co ktoś ma sprzedawać to za tyle, skoro mógłby za dwa lub trzy razy więcej? Ceny oryginalnych perfum 100 ml wachają się zwykle od 140 do 240 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:40 To nie są oryginały. Często flakony są odkręcane, albo poprzez strzykawkę wlewane podróby. Więc nawet gdy flakonu teoretycznie nie da się odtworzyć, to praktycznie wszystko jest możliwe. Więc nie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupisz Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.05, 21:27 kupisz i to nawet 125 ml, ladny zapach, mialam i polecam aukcje.o2.pl/show_item.php?item=56354018 Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:57 kupisz od złodziei jest tego pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:11 Ale jesteście naiwne...jeżeli nawet uważacie że etyczne jest kupowanie czegokolwiek od złodziei to możecie być pewne, że w zyciu złodziej nie sprzeda perfum za 80zł. Za tą kwotę sprzedaje się tylko podróby: te gorsze ściągane z Turcji i te lepszek jakosci sciagane z Niemiec. Te dugie są tak perfekcyjnie zrobione, ze nawet ja, która mam podstawy aby określać sie znawczynią w tej dziedzinie miałabym problemy z odróżnieniem na pierwszy rzut oka. Za to bez problemu odróżniesz po psiknieciu. Podróba albo zmieni zapach albo zwyczajnie ulotni się dosć szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:07 no własnie, psikałam rano czuć było wieczorem. Podejrzewam że to jednak turcja. Z pietnaście lat temu kupowałam w warszawie na alejach anais anais, podejrzewam hehe ze tez podróbe i wiecie nie wypsikany jest do dziś a czuć go na kilometr gdy już psiknę... zastanawiam się, bo rozpuściłam w pracy famę o tych perfumach i zastanawiam się czy mnie nie zamordują...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:04 może jeszcze ktoś coś poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
i_zabella Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 08.07.05, 21:27 jest mozliwe aby tyle kosztowaly perfumy. sama zaczelam sobie troszke dorabiac wsrod znajomych sprzedajac perfumy z amerykanskiego promu ,ktory przyplywa do polski latem. mam to szczescie ze pracowalam tam pare lat ,i mam znajomych ,ktorzy dostarczaja mi je. sa oryginalne, a cena jest srednio nizsza o polowe niz w polskich perfumeriach !!!!!!!! swoja droga skandal , ze u nas sa tak wywindowane ceny. sama chetnie bym sprzedawala je na allegro, ale wiem ze trudno mi bedzie udowodnic przed sprzedajacymi oryginalnosc perfum. a jako mama samotnie wychowujaca male dziecko, zarobilabym chetnie pare zlotych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: 212.122.214.* 02.08.05, 01:48 Izabelo zareklamuj się. Ja bym chętnie coś kupiła. Podaj jakiś zapach, i jakąś cenę za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel technicznie. 02.08.05, 06:28 Gość portalu: A napisał(a): > Izabelo zareklamuj się. Ja bym chętnie coś kupiła. Podaj jakiś zapach, i jakąś > cenę za niego. reklama jest niedozwolona na forum. Izabela się loguje, możesz w łatwy sposób napisać do niej na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
erpas Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 02.08.05, 09:08 izabela z ta połowa ceny to nie przesadzaj..niedawno wróciłam z rejsu do szwecji i widziałam jakie sa ceny na promie..owszem sa tańsze i to nawet sporo ale nie mów że az połowę:)bo to bzdura..więc żeby na nich zarobic trzeba by było sprzedac je prawie że za rynkowa cenę:) Odpowiedz Link Zgłoś