Dodaj do ulubionych

ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:05
czy to możliwe aby ktoś miał w sprzedaży oryginalne wody damskie 100ml za
80zł???????
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:09
      he he he
      Ja mogę załatwić Ci takie po 50zł a jak pojedziesz na wakacje do Turcji kupisz
      po kilka $ ...
      Pozdrawiam
      • agnieszka_ka Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:20
        Tak, to mozliwe, od zlodzieji. We Wloszech mozna kupic u siniakow (arabow),
        podobna okradaja dostawy, wynosza ze sklepowych magazynow i podobno to
        oryginalne. Ale nie probowalam. Jesli w Polsce robia to samo, to znaczy ze mozna
        kupic flakony 100 ml za 80 zl. Bylabym jednak ostrozna.
        • Gość: myszz Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:22
          jak rozpoznawać? sama mam kupe wątpliwości ale dziewczyna przysięga, że to
          oryginały
          • agnieszka_ka Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 23:42
            Nie wiem jak rozpoznac, niestety. Teraz podrabiacze juz sie nawet nie bawia w
            przekrecanie literek w nazwie, walą bezposrednio bo wiedzą że są bezkarni.
            Rozpoznac niestety mozna dopiero po zakupie :( A i to niepewne, bo ja na sobie
            np. zauwazylam ze niektore perfumy sie na mnie "trzymaja" a inne wietrzeja. Nie
            wiem od czego to zalezy.
    • sitc Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:27
      Nie wierz w głupoty. Mówie ci to ze szczerego serce, nie wiem gdzie ty chcesz
      je kupować, ja wiele kupuje na Allegro i zasada z kosmetykami i perfumami jest
      jedna- po co ktoś ma sprzedawać to za tyle, skoro mógłby za dwa lub trzy razy
      więcej? Ceny oryginalnych perfum 100 ml wachają się zwykle od 140 do 240 zł.
      • issey_miyake Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:40
        To nie są oryginały. Często flakony są odkręcane, albo poprzez strzykawkę
        wlewane podróby. Więc nawet gdy flakonu teoretycznie nie da się odtworzyć, to
        praktycznie wszystko jest możliwe. Więc nie radzę.
    • Gość: kupisz Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.05, 21:27
      kupisz i to nawet 125 ml, ladny zapach, mialam i polecam

aukcje.o2.pl/show_item.php?item=56354018
      • asia9931 Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 07.07.05, 21:57
        kupisz od złodziei jest tego pełno.
        • Gość: maxi Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:11
          Ale jesteście naiwne...jeżeli nawet uważacie że etyczne jest kupowanie
          czegokolwiek od złodziei to możecie być pewne, że w zyciu złodziej nie sprzeda
          perfum za 80zł. Za tą kwotę sprzedaje się tylko podróby: te gorsze ściągane z
          Turcji i te lepszek jakosci sciagane z Niemiec. Te dugie są tak perfekcyjnie
          zrobione, ze nawet ja, która mam podstawy aby określać sie znawczynią w tej
          dziedzinie miałabym problemy z odróżnieniem na pierwszy rzut oka. Za to bez
          problemu odróżniesz po psiknieciu. Podróba albo zmieni zapach albo zwyczajnie
          ulotni się dosć szybko.
          • Gość: myszz Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:07
            no własnie, psikałam rano czuć było wieczorem. Podejrzewam że to jednak turcja.
            Z pietnaście lat temu kupowałam w warszawie na alejach anais anais, podejrzewam
            hehe ze tez podróbe i wiecie nie wypsikany jest do dziś a czuć go na kilometr
            gdy już psiknę...
            zastanawiam się, bo rozpuściłam w pracy famę o tych perfumach i zastanawiam się
            czy mnie nie zamordują......
    • Gość: up Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:04
      może jeszcze ktoś coś poradzi?
    • i_zabella Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 08.07.05, 21:27
      jest mozliwe aby tyle kosztowaly perfumy. sama zaczelam sobie troszke dorabiac wsrod znajomych sprzedajac perfumy z amerykanskiego promu ,ktory przyplywa do polski latem. mam to szczescie ze pracowalam tam pare lat ,i mam znajomych ,ktorzy dostarczaja mi je. sa oryginalne, a cena jest srednio nizsza o polowe niz w polskich perfumeriach !!!!!!!! swoja droga skandal , ze u nas sa tak wywindowane ceny. sama chetnie bym sprzedawala je na allegro, ale wiem ze trudno mi bedzie udowodnic przed sprzedajacymi oryginalnosc perfum. a jako mama samotnie wychowujaca male dziecko, zarobilabym chetnie pare zlotych....
      • Gość: A Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy IP: 212.122.214.* 02.08.05, 01:48
        Izabelo zareklamuj się. Ja bym chętnie coś kupiła. Podaj jakiś zapach, i jakąś
        cenę za niego.
        • kragmel technicznie. 02.08.05, 06:28
          Gość portalu: A napisał(a):

> Izabelo zareklamuj się. Ja bym chętnie coś kupiła. Podaj jakiś zapach, i
          jakąś
          > cenę za niego.

reklama jest niedozwolona na forum. Izabela się loguje, możesz w łatwy sposób
          napisać do niej na priv :)
    • erpas Re: ważne!!!!!!! ważne!!!!!!! perfumy 02.08.05, 09:08
      izabela z ta połowa ceny to nie przesadzaj..niedawno wróciłam z rejsu do
      szwecji i widziałam jakie sa ceny na promie..owszem sa tańsze i to nawet sporo
      ale nie mów że az połowę:)bo to bzdura..więc żeby na nich zarobic trzeba by
      było sprzedac je prawie że za rynkowa cenę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka