IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:28
Hej, mam pytanie. Mianowicie chcę sobie zrobić bardzo ciemny brąz, moim
naturalnym kolorem jest bardzo ciemny blond. Tylko, ze pojawia się problem
odrostów. Potem chcę wrócić do naturalnego koloru. Będę musiała już zawsze
farbować włosy na ten kolor, żeby zakryć odrosty? (nie pisać mi o tym, zebym
zrobiła szamponetką, ktora schodzi po kilku myciach, bo po pierwsze mi nigdy
nie schodzi, a po drugie nie chcę tego na kilka myć, zależy mi na farbie)Po
prosstu chodzi mi o to czy wygląda to naprawdę bardzo nieestetycznie jakbym
pozwoliła włosom rosnąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Mi Re: Odrosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:54
      "czy wygląda to naprawdę bardzo nieestetycznie jakbym
      pozwoliła włosom rosnąć?" Troche głupio zdanie sformuowałam :) Chodzi mi o to
      czy to wygląda nieestetycznie jakbym po prostu raz zafarbowała i zostawiła i
      nie robiła nic z odrostami :)
      • Gość: Meganka Re: Odrosty IP: *.crowley.pl 08.07.05, 12:58
        Zaraz się odezwą pewnie estetki, którym przeszkadzają boczki wyłażące z
        jeansów, więc pewnie Cię zlinczują za te odrosty :0))) Moim zdaniem, jeśli sama
        się z tym będziesz dobrze czuła, to jest ok, zrób tak. Tylko wiesz, to może
        trochę wyglądać jakbyś zaczęła łysieć, taki jasny odrost, odcinający się od
        ciemnych włosów...
        • Gość: Mała Mi Re: Odrosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:48
          Czyli po prostu jak już raz zdecyduję się zafarbować to muszę to robić bez
          końca żeby pokrywać odrosty? Ja bym po prostu chciała zafarbować, ale nie chcę
          niszczyć włosów ciągle, dlatego chciałabym zafarbvować i zostawić, a potem się
          zaczną robić odrosty, poczekać az wszystko odrosnie i zetnę. No ale kumpela
          powiedziala mi wlasnie, ze jak zafarbuje to musze ciagle to robic, bo z
          odrostami to tylko wieśniaczki chodzą :| (aha, tych włosów naturalnych, nie mam
          jasnych, to jest naprawde bardzo ciemny blond ;])
    • misiaptysia Re: Odrosty 08.07.05, 13:47
      a moze na ten braz położy delkiatne jaśniejsze pasemka? takie refleksy? wtedy
      nie widac tak bardzo odrostow.pozdrawiam
      • Gość: Mała Mi Re: Odrosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:49
        W sumie racja, moze byc dobry pomysł. Aha: orinetuje się ktoś ile kosztuje
        farbowanie włosów u fryzjera?
        • misiaptysia Re: Odrosty 08.07.05, 15:21
          to zalezy od długości włosow i od fryzjera. ja jestem z lublina i u mojej
          fryzjerki za taką usługę farbowanie plus refleksy i plus ścięcie zapłaciłabys
          ok 100złotych. ale w wawie np to pewnie ze 200 ze wszystkim.pozdrawiam
          • Gość: kira Re: Odrosty IP: *.xdsl.tiscali.nl 08.07.05, 15:31
            A po co ty chcesz koniecznie farbowac.
            Ja tego nie robie i mam piekny kolor,oszczednosc czasu i kasy i przede
            wwzystkim wlosa.
            • Gość: misiaptysia Re: Odrosty IP: *.lublin.mm.pl 09.07.05, 02:10
              no niestety nie każda kobieta jest taką szczęściarą jak Ty że ma piękny kolor,
              dlatego decydujemy sie na pomaganie naturze. ja tez nie lubie farbowania
              wlosow,ale moj naturalny kolor jest mysi, tak ma kolor myszy a ja nie mam
              ochoty wygladac jak mysz, wiec cos z tym trzeba robic zeby wygladac dobrze.w
              moim przyadku pięknie he he pozdrawiam
              • Gość: Mała Mi Re: Odrosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:41
                No a mój kolor też jest nijaki. Po prostu taki jak ma 90% ludzi. Też bym
                chciała mieć wspaniały kolor, to wtedy pewnie, ze bym sobie nie zawracała głowy
                i nie niszczyła włosów no ale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka