Gość: Marlena IP: *.cobus.net 08.07.05, 14:09 Hej dziewczyny, czy znacie cwiczenia callanetics? Co o nich myslicie? Jakie sa Wasze wrazenia i doswiadczenia? Osobiscie uwazam, ze sa bardzo skuteczne i troche sie dziwie, ze nie sa popularne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waga Re: CALLANETICS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:11 Ćwiczyłam Callanetics i jedyne co poskutkowało, to wyrobienie sobie mięśni. Jeżeli jakaś dziewczyna liczy, że zrzuci fałdki na brzuszku czy nogach to niech na to nie liczy. Po prostu dalej będzie wyglądała tak jak wygląda, tyle że z mocnymi mięśniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: CALLANETICS IP: *.cobus.net 08.07.05, 14:17 Z tym, ze na mnie to dziala znakomicie! Cwicze z oryginalnymi nagrania Callan P i widze roznice, szczegolnie na pupie i nogach. Te cwiczenia sa tez swietnie rozciagajace, nie ma szans, zeby wyrobic sobie miesnie, a wymodelowac sylwetke. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: CALLANETICS 08.07.05, 14:22 ja czytałam, ze straciły one na popularności po opublikowaniu wynikow badań, w których naukowcy doszli do wniosku, że sa złe dla stawów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: CALLANETICS IP: *.cobus.net 08.07.05, 15:00 Wiesz wszedzie sie znajdzie jakis minus. Najwazniejsze, zeby pamietac, ze nic na sile. Te cwiczenia sa bardzo popularne w USA, a nie w Europie. Fakt, ze nie sa specjalnie ekscytujace, ale dzialaja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: CALLANETICS 08.07.05, 14:23 Ćwiczyłam przez jakiś czas. Bardzo nudne bo wykonujesz te same cwiczenia x-razy. Odpowiedz Link Zgłoś