Dodaj do ulubionych

żel oczyszczający do twarzy

11.07.05, 18:23
co polecacie z tej kategorii kosmetyków

bo właśnie kończy mi się Garnier Czysta skóra
i zastanawiam się co teraz kupić
z tego jestem zadowolona ale może jest coś lepszego :)

wiem, że jest coś podobnego z Dax`a, Nivea...

proszę o Wasze propozycje i oceny danego kosmetyku

zapraszam do dyskusji

pozdrawiam nutak :)

Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:27
      Tylko i wyłącznie Pure Zone L'oreal'a. Mam go po raz pierwszy i jestem z niego
      w 100% zadowolona. Po umyciu zostawia fajne uczucie chłodu Ja mam wersję z
      pelingiem, ale jest jeszcze pianka i żel.
      • nutak Re: żel oczyszczający do twarzy 11.07.05, 18:34
        a jak sobie radzi z zaskornikami,
        czy dobrze oczyszcza pory?
        bo ja mam z tym problem i zastanawiam sie
        czy jest w tym lepszy od Garniera?
    • Gość: Anavrin Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:27
      Bardzo polecam zel myjący do skóry wrażliwej Manhattan Clearface - w dodatku
      jest niesamowicie wydajny! :)
    • ollasja Re: żel oczyszczający do twarzy 11.07.05, 18:31
      ostatnio kupilam HERBINA 'CLEAR LINE ' aktywny żel o zapachu miętowo -
      grejfrutowym. Musze przyznac, że jestem zadowolona; dobrze oczyszcza, ale nie
      wysusza ( uzywam po nim toniku nawilżającego lub kremu). Cena to ok. 10
      zlotych, jesli dobrze pamietam...
      • Gość: mimi Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.orasoft.net.pl 11.07.05, 18:37
        Ja uzywam zelu gleboko oczyszczajacego Nivea dla mnie jest bardzo dobry oczyszcza skore, twarz jest gladka nawet pory mam mniejsze:) Polecam:) Do tego mozna jeszcze uzywac toniku matujacego i kremu z tej samej serii...
    • Gość: kaja Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:26
      Miałam strasznie dużo zaskóników na nosie, a teraz zauważyłam, że jest ich
      znacznie mniej. Jest naprawde świetny
    • mausi5 Re: żel oczyszczający do twarzy 11.07.05, 22:35
      Ja sie ostatnio zachwycam seria Cleanance Avene - w tym i zelem myjacym. Chyba
      zaden do tej pory mnie tak nie zachwycil! To pierwszy raz, kiedy mam wrazenie,
      ze tez ma jakiekolwiek dzialanie lecznicze, a nie tylko oczyszczajace. A moze to
      zasluga stosowania calej serii?
      Jedyna wada to cena - ponad 40 zl, ale jest b. wydajny.
      • mikams75 Re: żel oczyszczający do twarzy 11.07.05, 23:10
        popieram wszystko co napisala mausi5.
        Idealny do tlustej cery, do mieszanej (jak moja) musze stosowac na zmiane z
        innym, bo jest naprawde mocny.
        • b_e_a Re: żel oczyszczający do twarzy 12.07.05, 00:12
          Avene Cleanance-gdzie moge to kupić? Naprawde to jest takie skuteczne? Nie wysusza skóry?
          • Gość: Aishwa Re: żel oczyszczający do twarzy IP: 212.122.214.* 12.07.05, 00:48
            B_e_a: używam tego żelu oczyszczającego z Avene i jest rewelacyjny, nie
            szczypia mnie po nim oczy, jest dość drogi,jest bardzo wydajny, i naprawdę cera
            jest świetna po nim,chyba z żadnego kosmetyku nie byłam tak zadowolona (okropne
            jest kiedy myjesz twarz, a po wszystkim oczy cię szczypią jak psy:/), ale nie
            oddam go za nic innego, a zanieczyszczenia usuwa naprawdę świetnie, wiem co
            mówię, bo moja Mamusia Dermatolog wie co mówi:) Pozdrawiam:)
          • mikams75 Re: żel oczyszczający do twarzy 12.07.05, 19:42
            lekko sciaga skore.
    • Gość: Iwka YR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:13
      delikatyny peeling myjący do codziennego użytku dla cery tłustej i mieszanej z
      zielonej serii BioSpecific Yves Rocher, moge polecic z czystym sumieniem.
      Bardzo dobrze oczyszcza i wygładza skórę na buzi a do tego jest teraz w
      promocji, 40% zniżki czyli kosztuje około 16 zloty
    • Gość: gosc:) Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 01:47
      cera mam mieszana w porywach do tlustej, a uzywam z serii piekno natury zelu
      do skory suchej, wrazliwej, czy co tam jeszcze...z zieloną herbatą i lnem; bo
      nie sciaga mocno skory, nie podraznia, i wlasnie nie wysusza, a dobrze
      oczyszcza.
      ale faktem jest ze stosuje dosc mocne kremy na tradzik, i moja buzia by wiecej
      nie zniosla podraznien
      • Gość: Meganka Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.crowley.pl 12.07.05, 08:04
        A ja wciąż jestem zauroczona pianką Happyderm L'Oreala. Chyba pozostanę jej
        wierna na dłużej :)
        • Gość: Livia Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.07.05, 19:47
          Meganko,ile ona kosztuje?? nie wysusza za bardzo? dobrze oczyszcza? mam
          wrazliwa cere, uzywam Eris z serii dla alergikow, ale mam wrazenie, ze ten zel
          kompletnie wcale nie czysci buzi. Zaskorniki mi sie porobily :(
          • Gość: Meganka Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 07:35
            Kosztuje ok. 20 zł i nie wysusza zbytnio - miałam ten problem np. przy L'Orealu
            T-Zone. Oczyszcz super, zwłaszcza ładnie schodzi makijaż :) Stosuję też do
            demakijażu oczu. Naprawdę po wielu poszukiwaniach dobrego środka do demakijażu
            wreszcie jestem CAŁKOWICIE usatysfakcjonowana.
    • troijnis Re: żel oczyszczający do twarzy 13.07.05, 08:04
      A ja polecam nasz polski produkt: żel Polleny Evy z koniczyną ;-) Super sprawa
      i do tego usuwa make-up bez podrażniania oczu. Delikatny i sprwadzony!
      • Gość: kasia Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 16:52
        ja rowniez goraco polecam pianke happyderm :) genialna
    • Gość: Kamila Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:01
      Biobalans Ziai. Ostatnio nic lepsiejszego z tej kategorii nie miałam. Super się
      zmywa, dość wydajny a wydaje się bardzo łagodny. Wygodne opakowanie z pompką
      (choć ma, jak to Ziaja, trochę chamski design ;-)). Miałam 2 opakowania tegoż i
      pompki działały do końca. Przystępna cena.

Garniera używałam, ale z innej serii. W tubie, świeżość owoców czy jakoś tak. I
      Ziaja górą.
      • Gość: Livia Re: żel oczyszczający do twarzy IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.07.05, 17:36
        Kupilam dzis te pianke l'oreala i stwierdzam, ze nie mialam jeszcze tak
        komfotowego w uzyciu kosmetyku. Ciekawa jestem, jaki jest krem z tej serii.
    • Gość: Asia Lirene - zel oczyszczajacy. IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.07.05, 19:11
      skuteczny i bardzo, bardzo wydajny!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka