lotoss 12.07.05, 20:22 Dziewczyny, moglybyscie polecic mi jakis lekki krem na cieple letnie dni? Zeby nie zatykal porow, zeby sie szybciutko wchlonal i nawilzal przy okazji. Czego uzywacie? Dzieki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: Lekki krem na lato:) 12.07.05, 22:25 ja bardzo lubię Happy Derm L'Oreal, spełnia wszystkie te kryteria. zaraz pewnie ktoś mnie objedzie, że to straszna chemia i z alkoholem, ale mnie ten krem bardzo służy:) jako jedyny, jak do tej pory. na lepszy jeszcze nie trafiłam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Lekki krem na lato:) 13.07.05, 00:23 Happy Derm L'Oreala to równiez moje odkrycie tego lata:) Polecam w komplecie z pianką do mycia twarzy -hmm- taka apetyczna, ze aż się jeść chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Lekki krem na lato:) IP: 212.33.86.* 13.07.05, 17:38 Szkoda tylko, że bez filtrów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: Lekki krem na lato:) IP: *.broker.com.pl 12.07.05, 23:17 Polecam kremy matujące, a jeśli Twoja buzia dobrze znosi wysoką temperaturę- lekki, ale nie matujący Iwostin SPF 20 (filtry w lecie wybitnie wskazane!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Lekki krem na lato:) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.05, 08:22 Stosowalam Happy Derm L'Oreal i tez bylam bardzo zadowolona,ale ostatnio kupilam Garnier-czysta skora A-JEST REWELACYJNY!Zamyka pory i nie jest tlusty,swietnie sie wchlania i cera sie znacznie poprawia, kosztuje ok.15 zl Kazda z nas ma inna cere i kazda inaczej reaguje,ale uwazam,ze warto jest go wyprobowac pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikaa Re: Lekki krem na lato:) IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 13.07.05, 09:07 Ja też używam L'oreal HAPPYDERM i jestem zadowolona bo jest lekki i nie zatyka porów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Lekki krem na lato:) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.05, 09:13 Czy ten HappyDerm ma filtry? Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: Lekki krem na lato:) 13.07.05, 09:16 A ja kocham Iwostin. Wiosną używałam o przedłużonym nawilżaniu spf 20, teraz jest za tłusty i przeszłam na żel na dzień. Ale nie nadaje się pod oczy. Na noc obowiązkowo C+E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lekki krem na lato:) IP: 82.177.97.* 13.07.05, 11:07 Ja tez jestem ogromnie zadowolona z Happydermu L'Oreala.Juz dawno po jakimś innym kremie nie miałam takiej super cery jak po tym. Niestey nie ma filtrów i tu jest jego minus-dla mnie jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Lekki krem na lato:) 13.07.05, 11:52 nie wiem czy to taki świetny krem bo jednym z głównych składników jest alkohol denaturowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Lekki krem na lato:) IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 13.07.05, 12:00 ja mam olay complete care z filtrami. Bardzo mi pasuje, ale mam suchą cerę i nie używam w lecie podkładów. Ciężko jest znaleźć lekki krem z filtrem Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: Lekki krem na lato:) 13.07.05, 14:01 L'Oreal (Happyderm), Garnier, Ivostin... dla mnie nie za bardzo dostepne. Olay juz bardziej:). Nie wiem jak Wy, ale ja oprocz kremu dodatkowo uzywam filtrow do twarzy. Nie wiem ktory pielegnacyjny produkt ma wyzszy uv, na przyklad 40. Znacie taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Lekki krem na lato:) IP: 212.33.86.* 13.07.05, 17:40 Ja mam cerę mieszaną i fluid Olay spf15 jest mimo wszystko za tłusty :( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Lekki krem na lato:) 13.07.05, 14:09 Moisture 24 Avon -lekka, kremowo-żelowa konsystencja, b. dobrze nawilża i szybko się wchłania. bez filtrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Lekki krem na lato:) IP: 212.33.86.* 13.07.05, 17:40 A mnie konsultantka mówiła, że jest, tylko nie ma podanej wartości. Szkoda, że wywaliłam słoiczek, nie sprawdzę już składników. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Lekki krem na lato:) 13.07.05, 20:18 jak jest, a nie ma podanej wartości, to <SPF6 czy coś koło tego, a więc jakby nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Lekki krem na lato:) IP: 212.33.86.* 14.07.05, 23:59 O coś takiego właśnie. Ale mnie się wydaje, że zawsze to lepsza ochrona niż żadna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Livia Re: Lekki krem na lato:) IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.07.05, 17:40 Kurcze,nabralam ochoty na ten HappyDerm, ale boje sie, czy mnie nie wysuszy :( stosuje kosmetyki dla cery suchej, a ten krem - dla takiej cery - ma dosc fatalne opinie na wizazu :( hmmm, co radzicie? posiadaczki happy derm jakie macie cery?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Lekki krem na lato:) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.05, 19:10 cera sucha,kremik wysuszać nie wysusza ale też nie nawilża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Iwostin!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.07.05, 19:10 Uzywam kremu na noc i emulsji matujacej. ogolem kosztowalo mnie to 50zl ale efekty sa oszalamiajace. Zawsze mialam problemy ze skora, od kiedy uzywam tych kosmetykow poprawa jest niesamowita. Pozdr..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Iwostin!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:43 A używała któras z was żelu Dermedic Hydrain, ale właśnie żelu, nie kremu? Odpowiedz Link Zgłoś