Gość: Misia IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 07:51 wcale nie musi nic innego robic tylko ma pachnieć , ..... długo i ... kusząco - znacie coś takiego ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: Balsam o super zapachu IP: *.crowley.pl 13.07.05, 07:56 Kiedyś dostałam próbkę jakiegoś cuda morelowego o konsystencji puddingu. I tak to się chyba nazywało - pudding czy joogurt do ciała... Pachniało BOSKO. Omal nie zjadłam ;-) ale jak się spodziewałam taki zapach nie bierze się znikąd - kosmetyk był tak naszprycowany chemią, że dostałam po nim uczulenia. I od tej pory omijam szerokim łukiem te mocno pachnące. Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Balsam o super zapachu 13.07.05, 07:58 I jeszcze Yves Rocher-wanilia i kokos (jak oczywiście lubisz tego typu zapachy...). Kokosem pachnie też skóra, po użyciu oleju kokosowego-zamiast balsamu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik79 Re: Balsam o super zapachu IP: *.chello.pl 13.07.05, 09:19 W zeszłym roku mialam balsam Avonu migdałowy,smarowalam się nim codziennie. Myślalam, że mojego faceta to nie obchodzi, tymaczem jakos tydzień temu usłyszałam: "w zeszłym roku tak slicznie pachniałaś całe lato.":) w tym roku kupiłam juz sobie kokosowy balsam avonu.. fantastyczny Dermika ma musy do ciała o zapachu poziomki i jeszcze jakiś 3 owoców, slicznie pachną. Nie wiem jakie są pozostałe trzy bo mam właśnie poziomkowy;) polecam, mnie zaden w powyzszych balsamów nie uczulił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Balsam o super zapachu IP: 80.51.235.* 13.07.05, 13:07 A ja polecam balsamy Fruttini (400ml - ok 18 zł) moje faworyty to wiśniowy z czymś tam i pomarańczowy z wanilią chyba czy jakoś tak. Mmmmniammmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Fruttini tak, oby nie 13.07.05, 13:14 banan-kokos (balsam-masło w niebieskim op., 500 ml) dałam się nabrać (ale moja wina, nie powąchałam w sklepie - wiadomo, że nie tego balsamu, bo zawieczkowany, ale np. żelu pod prysznic o tej samej nucie zapachowej) i dłuugo bym się z nim męczyła, gdyby nie siostra (jej ten zapach podpasował) jak dla mnie - ani aromatu kokosa, ani banana w nim nie ma - dla mnie lekarstwowo pachnie, mdło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Balsam o super zapachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:11 bielenda ma nowe takie cos...czekoladowy i waniliowy. waniliowy pachnie intensywniej. Oceanic mam malinowy mniaaam Odpowiedz Link Zgłoś