Gość: jo-asiunka IP: *.stacje.agora.pl 13.07.05, 18:57 Już sobie zamówiłam w aptekusie. Bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: józefina Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: 81.219.21.* 13.07.05, 21:04 możesz nieco bliżej? co to ten aptekus? znalazłam tylko amerykański sklep online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 22:17 a co to jest ta "mikrodermabrazja" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 22:26 tak, wiem powinnam sprawdzić w wyszukiwarce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:37 Taka domowa alternatywa dla głębokiego złuszczania naskórka u kosmetyczki. Jakiś czas temu była o tym połowa wątków na forum, ale nie było w Polsce produktu. Potem pojawił się vichy - za 200 zł prawie, a w końcu i loreal - na www.aptecus.com kosztuje 65 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 14.07.05, 08:34 Ale lepiej poczekaj z jej stosowaniem do wrzesnia - teraz zbyt silne slonce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:53 Właśnie się nad tym zastanawiam - mozepoczekam na jakies załamanie pogody, żeby wypróbowac. Z drugiej strony uzywam na noc kwasów i nic się złego nie dzieje, na dzień po prostu stosuję filtry. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 14.07.05, 10:07 teoretycznie jesli stosujesz porzadne filtry to nic nie powinno sie stac. Ale z drugiej strony - czescia zestawu jest krem z filtrem 15 a to stanowczo za malo, mieszanie filtrow tez podobno niewskazane. Ja tam odstawilam swoj zestaw do wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cioteczqa Re: Mikrodermabrazja AA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:33 Ja używam AA od tygodnia! I uż widzę rezultaty, miałam problemy z zaskórniakami- prosakami. Po tygodniu zmniejszyły sie tak że są prawie niewidoczne. AA jest rewelacyjny! Normalnie sie opalam i nie mam żadnych przebarwień Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: Mikrodermabrazja AA 14.07.05, 14:25 Napisz coś więcej o tym AA, jaka jest cena i gdzie mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liisa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:39 a mozesz mi napisac do jakich celow potrzebujesz tego kosmetyku czy na przebarwienia jakies czy moze na blizny potradzikowe (bo wlasnie ja na blizny typu dołeczki dziureczki) cos potrzebyje czy to jest na to?? A tez uzywam kwasów z avene ale nic mi nie pomagaja na moje blizny (moze na przebarwienia bardziej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:44 Na: rozszerzone pory, blizny (spowodowane moim dłubaniem) i lojotok. Dziur raczej nie mam. Jeśli pomoże na cokolwiek, będę szczesliwa. Avene tez juz przestało własciwie na mnie działać (stosuję na zmianę diacneal i cleanance K) Przymierzałam sie właśnie do zakupu mikroabrazji vichy, ale spróbuję najpierw o wiele tańszego loreala. A od września Glyco A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liisa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:48 o wlasnie glyco a. Tez mialam w reku. Ale kupiłam ten avene. A mozesz mi podac link do opisu tego specyfiku z Loreala i Vichy. Poczytałabym. Dziekuje z góry. Ja juz w nic nie wierze ale moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:08 Vichy: www.aptecus.com/product_info.php/products_id/12281 L'oreal: www.aptecus.com/product_info.php/manufacturers_id/59/products_id/12289 też na wizażu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6c6ec31236aded3375135d951c111f4d&cmd=details&itemid=10695i www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6c6ec31236aded3375135d951c111f4d&cmd=details&itemid=9979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liisa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:32 dzieki za info... jak tylko uzyjesz i bedziesz mogła powiedziec o efektach napisz prosze jak to działa. Tez bym chetnie sobie cos takiego kupiła ale ta moja uczulona skora na wszystkie kwasy - nie wiem czy dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 14:11 liisa też miałam takie dołki w policzkach i niestety kwasy na mnie nie działały. Pomogły mi dopiero maści od dermatologa na recepte Retin A oraz Differin. Ale na efekty trzeba czekać ok 3 mce. Szkoda mi było kasy na jakieś peelingi u kosmetyczki, bo bałam się że nie będzie efektow, wolałam powoli i stopniowo złuszczać masciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.stacje.agora.pl 14.07.05, 14:39 Mam tę dermabrazję AA - sam krem - i kiszka. Zwykly peeling Erisa jest o niebo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liisa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:28 do Justyna: Mmam rozumiec ze po ok. 3 miesiacach ubytki w skórze typu dziureczki zmniejszyły sie. /??? Piszesz w czasie przeszłym - mam rozumiec ze nie masz takiego problemu po uzyciu tych kosmtyków o których piszesz. Czy mogłabys napisac do mnie e-maila z nr gg pogadałbym z Tobą. na adres. lusia4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa 74 Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.ras.sth.bostream.se 14.07.05, 14:58 mam ten preparat od dawna,kilka razy uzylam.moja opinia jest taka:OK.i nic wiecej.wedlug mnie to efekt ten sam jak po zwyklym gruboziarnistym pilingu.a krem ,ktory ma chronic i dzywiac skore po pilingowaniu jest wogole beznadziejny,slabo nawilza,zapycha pory,slaba ochrona przeciwsloneczna. Odpowiedz Link Zgłoś
stelena Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 14.07.05, 17:20 Kidy zobaczylam ze Vichy ma kwas glikolowy ok 3 % to stwierdzilam ze wole od razu rzucic sie na cos mocniejszego Na jesien chce sprobowac Glyco A Nie wiecie ile moze kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.stacje.agora.pl 14.07.05, 19:56 45 zł Odpowiedz Link Zgłoś
stelena Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 14.07.05, 20:25 Dzieki za informacje Od jesieni zaczynam kuracje GlicoA taniej i silniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liisa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:33 do Justyna: Mmam rozumiec ze po ok. 3 miesiacach ubytki w skórze typu dziureczki zmniejszyły sie. /??? Piszesz w czasie przeszłym - mam rozumiec ze nie masz takiego problemu po uzyciu tych kosmtyków o których piszesz. Czy mogłabys napisac do mnie e-maila z nr gg pogadałbym z Tobą. na adres. lusia4@gazeta.pl jeszcze raz napisałam bo tam mi sie zle wysłało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liisa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:59 odswiezam Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia05 Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 15.07.05, 15:04 Dziewczyny uważajcie z kwasami w tych preparatach.Według mnie nie do każdej skóry one sie nadają .Skonsultujcie wpierw z dobrą kosmetyczką te preparaty.Ja używałam i teraz doprowadzam swoją skórę do 'normalności'.Jest wytrawion jak rzemień.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liguee Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.btsnet.pl 15.07.05, 16:40 walczylam z tradzikiem odkąd pamietam, i probowalam wszystkiego, teraz tradziku nie mam ale zostaly slady - tzn rozszerzone pory , przebarwienia itp. Probowalam peelingow, maseczek,kremow, naświetlań -wszystkiego -jedyna rzecza ktora mi pomogla to zabiegi zluszczania w gabinecie kosmetycznym kwasami glikolowymi- raz a dobrze i co najwazniejsze -efekt niesamowity. Takze radze odpuscic sobie jakies 3% kremiki i iśc na porzadny zabieg- złuszczanie kwasem glokolowym 20%, 35%, 50% lub 70%. A to do poczytania: www.laser-medica.szczecin.pl/peeling-chemiczny/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Pytanie do kompetentnych :) 15.07.05, 18:58 Nigdy nie używałam kremów z kwasami. Słyszałam o mikrodembrazji z Loreal'a, siostra kupiła mi w Niemczech. Wiem, że powinnam zacząć kurację jesienią, nie wiem natomiast, czy powinnam przygotować moją cerę do "ataku" kwasami? Czy mogę tak od razu, "na żywca"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Pytanie do kompetentnych :) IP: *.mia.bellsouth.net 15.07.05, 19:06 ale przeciez w tym zestawie nie ma ani grama kwasow? Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Re: Pytanie do kompetentnych :) 15.07.05, 19:09 Nie wiem, jeszcze paczuszka do mnie nie doszła. Z poprzednich wypowiedzi wywnioskowałam, że jednak są kwasy w tej kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
livia79 Re: Pytanie do kompetentnych :) 15.07.05, 19:17 Fantagiro, to zluszczanie nie polega na zluszczaniu kwasami, tylko na scieraniu naskorka drobinkami. Tam nie ma kwasow, ten "zabieg" dziala po prostu jak gruboziarnisty peeling. Mi kwasy bardzo bardzo wysuszyly buzke, uzywalam lagodnego kremu - effaclar k. Mialam twarz jak pergamin, sucha i podrazniona. Po L'Orealu mam piekna, tryskajaca zdrowiem cere. To peeling, zluszczanie mechaniczne, nie kwasy. Wiec bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Re: Pytanie do kompetentnych :) 15.07.05, 19:25 Dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: Pytanie do kompetentnych :) IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 16.07.05, 12:17 zgadza się, tam nie ma ani "kawałka" kwasów, za to na opakowaniu napisano, by nie używać przy wrażliwej cerze, bo mocno ściera. Odpowiedz Link Zgłoś
livia79 Re: Pytanie do kompetentnych :) 16.07.05, 14:22 Sluchajcie, to pewnie bedzie glupie pytanie, ale prosze nie krzyczec. Latem nastepnego roku wychodze za maż. Chcialabym przed slubem pochodzic kilka razy na solarium, wystarczy mi 4 razy po 5 minut. Moge nabawic sie przebarwien stosujac jednoczesnie te darmabrazje, prawda??? kurcze, na niej tez mi zalezy, bo chce miec jednoczesnie oczyszczona i opalona cere :( samoopalacze wykluczam, na wszystko jestem uczulona, a poza tym - one smierdza :( czy mozna ryzykowac ten peeling + solarium?? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Pytanie do kompetentnych :) 16.07.05, 14:49 ja bym nie ryzykowała. każde złuszczanie wymaga wysokich filtrów, celowe opalanie wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Livia Re: Pytanie do kompetentnych :) IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.07.05, 17:50 Dzieki Justy, tak tez myslalam :( Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Re: Pytanie do kompetentnych :) 16.07.05, 14:45 Gość portalu: Joasiak napisał(a): > zgadza się, tam nie ma ani "kawałka" kwasów, za to na opakowaniu napisano, by > nie używać przy wrażliwej cerze, bo mocno ściera. W takim razie nie można używać tego kosmetyku również przy trądziku? Nie mam go zbyt dużo, jedynie na czole jakieś drobne kwiatuszki, które mogę wycisnąć. (no i robię to, durnowata!) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Pytanie do kompetentnych :) 16.07.05, 14:47 przy wypryskach ropnych peeling mechaniczny nie jest wskazany, raczej wybierz enzymatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:46 A mozesz coś więcej napisać, Margolciu? Ja uzywam kwasów od jakiegos czau i jest ok. Co się stało z Twoja twarza? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 16.07.05, 17:23 Właśnie się nad tym zastanawiam - mozepoczekam na jakies załamanie pogody, żeby wypróbowac. Z drugiej strony uzywam na noc kwasów i nic się złego nie dzieje, na dzień po prostu stosuję filtry. Uwazaj ja stosowalam Retin A rok temu i pomimo uzywania filtrow 60 La Roche pOSAY zostaly mi dwa przebarwienia wiec teraz jestem bardzo ostrozna z wszelkimi kwasami. Oczywiscie jesli caly dzien siedzisz w biurze a nie na powietrzu to ryyzka pewnie jest duzo mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 18:17 dermabrazja viichy ma nnie tylko kkwas glikolowy ale tex mlekowy i jes to bardzo skuteczne polaczenie. ale nie polecam w czasie ostrego slonca i opalania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.ols.vectranet.pl 16.07.05, 20:38 Mam pytanko:czy jest ona dostępna wyłącznie w Aptecusie,czy w lokalnych aptekach też można nabyć albo w drogeriach????Wiecie coś na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 16.07.05, 23:47 ten zestaw z Vichy ponoc jest picem na wodę, i drogim do tego - polecam opinię Basi Kwiatkowskiej na Biochemii Urody, od jutra znów czynne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:53 Dermabrazja loreala jest tylko w aptekach. a jesli chodzi o vichy, to tez mam ochotę spróbować, ona jest taka bardziej rozbudowana. Pani dermatolog - konsultantka vichy powiedziała mi, że opakowanie jest na 3 razy, bo są trzy chusteczki z kwasem glikolowym, ale reszty skladników jest wiecej i mozna potem dokupć np glyco A i zużyć z tym resztę. Gyco i tak zamierzam kupić. aha, vichy przez jakiś czas w aptekusie kosztowało 135 zł (w aptekach 200!) Teraz mają za 165, załuję, że nie kupilam, ale moze jeszcze upoluję tak tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.ols.vectranet.pl 17.07.05, 17:04 A widziałyście ją już w aptekach(L'oreal),bo zastanawiam się czy można zamówić u siebie w aptece,czy tylko w Aptekusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: 212.160.114.* 20.07.05, 12:22 Jest już w aptekach, w cenie ok. 65 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarka Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.amu.edu.pl 20.07.05, 16:30 Uwaga Poznanianki! W aptece w King Cross mikrodermabrazja L'Oreala po 55 zl! A pare krokow dalej w Superpharmie 69!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.05, 15:30 Zamówiłam w Aptekusie,i właśnie dzisiaj dostałam paczuszkę z mikrodembrazją plus próbeczki i pomadka ochronna.Wieczorkiem wypróbuje i zdam relacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida7 pisze jaka jest swietna - mikrodermabrazja loreala IP: 212.87.5.* 22.07.05, 15:01 mam juz od 2 tygodni i uzylam chyba 5 razy. Na mnie zadzialala super. Mam cere mieszana, pojedyncze wypryski i drobne grudki ciagle gdzies tam sie pojawialy. No i wlasnie to mnie najbardziej cieszy ze teraz poznikaly, mam cere prawie idealnie gladka, nic wiekszego nie wyskoczylo i te male nierownosci poznikaly, poza tym koloryt bardzo sie poprawil, rownomierny i jasny. Nie mowie ze wszystko jest juz idealenie super, ale widze ogrooomna poprawe. Generalne wrazenie jest takie ze cera jest gladka zdrowa i swieza. Na pewno wiecie jaka to radosc spojrzec w lusterko i taka siebie zobaczyc:) dlatego napisalam, moze jeszcze komus pomoze. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: pisze jaka jest swietna - mikrodermabrazja lo IP: *.cable.casema.nl 22.07.05, 15:14 ja juz mam kilka tygodni- wiec zrobilam peeling ok. 6-7 razy. Tez zauwazylam, ze jakby mniej pryszczy mi wylazi...Ale nie wiem, jaka przyczyna, bo moze byc ich kilka: organizm wraca do siebie po szoku zw. z odstawieniem antykoncepcji, lato= sloneczko, wakacje= mniej stresow, wysypianie sie. Moze jednak ten specyfik? Koloryt cery zdecydowanie sie poprawia, jest zdrowszy, ladny. Zaszkodzic chyba nie zaszkodzi, wiec same sprobujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalik Re: pisze jaka jest swietna - mikrodermabrazja lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:40 a czy L'oreal pomoze na czarne zaskorniki na nosie i biale krostki tzw podobno prusaki???? tylko mam wrazliwa cera i nie wiem czy moge swobodnie tego uzywac, co prawda normalne peelingi robie ale staram si ebardzo zadko bo czerwone plamy si epojawiaja ale znikaja zaraz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida7 Re: pisze jaka jest swietna - mikrodermabrazja lo IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:10 Na zaskorniki na pewno pomoze, bo glebiej oczyszcza pory i chyba lekko je sciaga, ale nie jest tak, ze juz calkowicie nie mam tych ciemnych kropeczek na nosie, niestety caly czas sa choc znaczaco mniejsze, jasniejsze no i jakos ogolnie lepiej to wyglada. Natomiast prusakow nie mialam, ale wydaje mi sie ze regularne stosowanie mikrodermabrazji bedzie przeciwdzialac powstawaniu nowych. A te istniejace to nie wiem....ja bym je usunela u kosmetyczki. Co do rodzaju skory to moze juz slyszalas ze producent nie poleca specyfiku do bardzo wrazliwej cery. Drobinki sa faktycznie dosyc ostre, a trzec trzeba bo na tym to glownie polega. Ja tez mam raczej wrazliwa cere ktora latwo sie zaczerwienia, ale zdecydowalam sie i nie zaluje. Mniej energicznie pocieram w newralgicznych miejscach czyli nos i najblizsza okolica:)I w sumie podraznienie skory po zabiegu u mnie jest minimalne i bardzo szybko znika. Tyle moich wrazen:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liv Re: pisze jaka jest swietna - mikrodermabrazja lo IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.07.05, 23:39 Ja tez jestem bardzo bardzo zadowolna, zgadzam sie z Frida i innymi zadowolonymi kobietkami. Cera ogolnie duuuzo ladniejsza, czarnych punkcikow mniej, choc nie znikly calkowicie, wysyp zahamowany-choc ja przez pewnien czas, jakos po 5 uzyciu - mialam wlasnie intensywniejszy "pokaz" krosteczek. Teraz sie to unormowalo. Trzec trzeba, przyjemne to to nie jest, wrazliwcow sobie przy tym nie wyobrazam, ale ja jestem zachwycona efektami. Cera jakas taka inna, jasniejsza, sama nie wiem... Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali a jak się ma loreal do micro d?? IP: *.chello.pl 23.07.05, 22:06 ktoś ma porównanie? a najlepiej loreal do micro d i do vichy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: a jak się ma loreal do micro d?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:24 O, też jestem bardzo ciekawa. Podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:11 czy mogę używać tego produktu w wieku 21 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.05, 15:04 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > czy mogę używać tego produktu w wieku 21 lat??? Oczywiście że możesz, jeżeli tylko twoja skora tego potrzebuje np. na blizny trądzikowe, zaskorniki, ale nawet jak nie masz takich problemow to warto od czasu do czasu dogłębnie oczyścić cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
sulanna Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 25.07.05, 13:49 Ja używam Mikrodermabrazji Kary Kay i są super efekty. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pala Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:32 A czy to na przebarwienia/blizny po trądziku też pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
sulanna Re: Mikrodermabrazja Loreala jest wreszcie w Pols 25.07.05, 14:57 tak, ja tylko dlatego ją uzywam. Mi pomogło. Mówie o Mary Kay, za inne nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś