Dodaj do ulubionych

dobry FRYZJER we Wrocku!!!

IP: *.dint.wroc.pl 14.07.05, 15:51
prosze, jestem zdesperowana, jutro slub przyjaciolkim, a moja fryzura to
dramat. pomozcie!! czy zna ktos dobrego fryzjera we Wroclawiu???????? please
please help
Obserwuj wątek
    • Gość: Margo Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 16:27
      Fracko +48 8889394061
      • Gość: Bebe Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! IP: *.dint.wroc.pl 14.07.05, 16:29
        dzieki, ale moze mi zdradzisz wiecej szczegolow:) gdzie sie znajduje, czy to co
        podalas to ksywa, nazwisko..? prosze powiedz nieco wiecej!
        • Gość: Bebe Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! IP: *.dint.wroc.pl 14.07.05, 16:30
          acha...a w telefonie nie ma czasem jednej cyferki za duzo? tylko
          pytanie...ktorej?:)
          • gangsta.eve Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! 14.07.05, 16:43
            a moze salon fryzjerski w Leclercu? Powiadaja, ze pani Monika " fajnie ścina".
            Pani Agnieszka tez jest ok.
            • Gość: liza Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! IP: *.e-wroc.com 14.07.05, 17:18
              salon Darius na olawskiej, troche drogo ale za to dobrze.
              • magnuna Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! 17.07.05, 16:37
                Ja od prawie 3 lat chodze do Jacka Tatara w Le Grand Salon na Szewskiej i
                jestem bardzo zadowolona.Drogo ale ten fryzjer dobral mi swietna fryzure i
                kolor, z poza tym naprawde po jego strzyzeniu wlsoy same sie ukladaja.
                • Gość: marysia_s Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:24
                  A ja polecam w Rynku obok Empiku salon o nazwie Carlo Biani, chodzę tam od 3
                  lat i jest naprawdę świetnie. Poza tym, sądzę że ich ceny są umiarkowane, a
                  jakość na "6".
                  • Gość: Joana na nowym dworze IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.07.05, 19:33
                    jest salon, farbuje u Pani Marzeny i mam kolor taki jaki chce miec, nizle tnie
                    Pani Beata. Za farbowanie, sciecie i modelowanie zaplacilam 140zl..chyba nie
                    jest zle!!
    • Gość: lili Re: dobry FRYZJER we Wrocku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.05, 22:38
      a czy ktos zna fryzjerow z ulicy szczytnickiej i ze sliczej czy pieknej...obok
      targu na geunwaldzie nazywaja sie VIP i VISAGE? koszt balejazu+sciecie+modeling
      jakies 120zl za wlosy srednie...czy ktos tam byl i moze polecic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka