Dodaj do ulubionych

L'Oreal czy Matrix

18.07.05, 19:26
Witam,
ktore szampony sa Waszym zdaniem lepsze Matrix (l'oreal) czy L'oreal
Professionel?
Obserwuj wątek
    • Gość: lola PYTALAM W HURTOWNI.... IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 19:53
      pytalam w hurtowni i to ponoc to samo:)tylko ze matrix nie ma napisu loreal na
      opakowaniu dlatego jest drozszy:)wiec pan w hurtowni polecil mi matrix, uzywam
      matrixa(maska sleek look)jest rewelacyjna;)
      • Gość: Karolina Re: PYTALAM W HURTOWNI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:46
        L'oreal
      • evana Re: PYTALAM W HURTOWNI.... 18.07.05, 21:32
        No wlasnie ja tez zastanawiam sie nad seria sleek look i nie wiem czy nie
        zaczac od mniejszych pojemnosci.
        Pozdrawiam
        • Gość: lola matrix IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 22:24
          1raz w zyciu po deszczu wlosy mi sie nie spuszyly i nie skrecily:)byly lsniace
          jak od fryzjera;)nawet moj facet myslal ze bylam u fryzjera :)hihi a on nigdy
          takich rzeczy nie zauwaza wiec chyba dziala;)
          ja mam maske ta 500ml(nakladam na godzinke i trzymam pod folia lub recznikiem
          tak 2razy w tyg)
          kupialA\am na allegro za b przyzwoita cene;)i jestem bardzo zadowolona;)
          • Gość: stokrotka Re: matrix IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 23:15
            U kótrego sprzedawcy na allegro kupiłaś i jak się nazywa ta odżywka?? :) Z góry
            dziękuję za odpowiedz :)
          • evana Re: matrix 18.07.05, 23:16
            Ja tez zamierzam kupic na allegro.
            Moje wlosy sa dosc krecone a po umyciu i wysuszeniu mam straszna szope na
            glowie. Prostuje je prostownica bo gdybym tego nie robila musialabym je ciagle
            nosic zwiazane w kucyk. A po deszczu rozniez zaczynaja sie puszyc i krecic, a
            skoro mowisz ze nawet gdy jest wilgotno nie pusza Ci sie wlosy to chyba sie
            zdrcyduje :-)
            Dzieki serdeczne i pozdrawiam :-)
            • Gość: lola wiec... IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 00:11
              kupilam od
              ursusgd
              MATRIX - Sleek Look maska 500ml L`OREAL
              to ta aukcja
              www.allegro.pl/show_item.php?item=58018028
              do tego uzywam na mokre wlosy troszeczke plynu do prostowania goldwell ale
              tylko na wlosy tuz przy twarzy i jedwabiu farouk na koncowki:)i po tym susze na
              szczotce;)wlosy wygladaja cudnie;)))jak od fryzjera;)ale pod warunkiem ze
              trzymam maske ponad godzine:)na koniec nablyszczacz LOndy i gotowe;)ale
              zazwyczaj mi sie nie chce az tego wszystkiego nakladac to wtedy tylko maska i z
              glowy:)mam tez placente 1000ml kosztowala chyba ok20zl a bardzo dobra:))stosuje
              ja przy kazdym myciu jako odzywke i trzymam do30min:)jakby co pytajcie;)pozdrawiam
              • Gość: mazia79 Matrix IP: *.zetosa.com.pl 19.07.05, 11:35
                Ja tez niedawno zaczęlam stosować Sleek look ale odżywkę nie maske. Kupilam w
                sklepie fryzjerskim 250 ml za 28 zł. Trochę dużo jak pomyślę o ,masce ale
                chcialam sprobować.
                Jest to pierwsza odżywka, ktora nawilza moje włosy, a stosowalam wiele
                profesjonalnych. Kerasilk np się nie umywa do tej. Więc maska musi być
                rewelacyjna:)
                Polecam
    • Gość: kiki Re: L'Oreal czy Matrix IP: *.mos.gov.pl 19.07.05, 14:44
      polecam matrix
    • margaretka2002 Re: L'Oreal czy Matrix 19.07.05, 19:01
      To jest to samo! L'Oreal posiada wiele marek - np. Maybelline, Matrix tez. To
      taka zmyla, zeby sie wydawalo, ze jest jakas konkurencja, a kasa i tak wspolna.
      • Gość: reni Re: L'Oreal czy Matrix IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 19.07.05, 20:27
        no niby to samo, ale jak dla mnie np. tusze maybelline różnią się od tuszy
        loreala, to chyba tylko ta sama grupa, a nie dokładnie takie same kosmetyki
        • almanecer Re: L'Oreal czy Matrix 19.07.05, 20:35
          No pewnie,ze nie te same.Lancome to tez ta sama firma matka.Po prostu w tym
          wypadku kosmetyki z róznej pólki.
          pzdr
    • gatta13 Re: L'Oreal czy Matrix 19.07.05, 21:01
      Popatrzyłam na te aukcje, powiedzcie mi, czy te szampony i odżywki w róznych pojemnościach są takie same? 250ml kosztuje 22zł, a 1500ml 49zł, to przecież ogromna róznica w cenie, z tych małych pojemności wychodzi 132 zł za 1500ml. Kupiłabym te większe, ale czy ja wiem... Któraś z Was kupowała?
    • evana Re: L'Oreal czy Matrix 19.07.05, 21:42
      No wiec zamowilam :-) na poczatek szampon 250 ml i maske 150 ml zobaczymy.
      Jezeli dla mnie okaze sie rowniez rewelacyjna to nastepnym razem zamowie
      wieksze opakowania.
      Pozdrawiam :-)
      • l81 Re: L'Oreal czy Matrix 20.07.05, 09:15
        A czy może któraś uzywała odzywkę Matrix.Jak tak to jakie macie po niej włosy a
        jakie przed, co ona dokładnie robi.Dzięki i pozdrawiam.
        • Gość: rawita Re: L'Oreal czy Matrix IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 20.07.05, 10:27
          tak, te w dużych i małych pojemnościach są takie same. Proukowanie wersji w
          dużych pojemnikach jest nastawione na zakłady fryzjerskie.
          Miałam odżywkę matrixa sleek look, jest super, wygładza, nabłyszcza i prostuje.
          Zdecydowanie mogę polecić. Teraz zrobiłam sobie od niej przerwę na allwaves i
          wellę i nie mogę się doczekać, kiedy mi się skończą, żeby znowu wrócić do matrixa.
        • Gość: lola dol81 IP: *.mos.gov.pl 20.07.05, 10:33
          przeczytaj wyzej moj post tam pisze jakie mam po niej wlosy:)maska jest super:)
          • l81 Re: dol81 20.07.05, 11:30
            Czytałam Twój post, ale chodzi mi o to czy Ty masz włosy, które Ci sie puszą i
            kręcą. Ja np. mam takie i je modeluje tzn. nawijam nz szczotkę i są po prostu
            wyprostowane i lekko na końcach podkręcone.I jak bym uzywała tej odżywki
            Matrix, to czy po wymodelowaniu one tez by się wyprostowały / osobiście nie
            wierzę/, czy tylko byłyby gładkie i lśniące. Napisz coś jeszcze. Dzięki i
            pozdrawiam.
    • ruda_80 Re: L'Oreal czy Matrix 20.07.05, 16:55
      Używam maski Sleek look Matrixa i potwierdzam, że jest super. Miałam też
      szampon z tej serii i używałam tych produktów razem, ale spokojnie możecie
      używać tańszy szampon bo maska ma do zrobienia i tak zrobi to sama, bez
      szamponu Matrixa w duecie. Teraz akurat używam Radical na wypadajace włosy, i
      maski i efekt taki sam jak poprzednio.
      Co do moich włosów: są z tendencją do falowania (typowe fale to to nie są) i do
      puszenia.
      Jednak nie liczcie na to, że sama maska uczyni cuda - mimo jej stosowania, gdy
      włosów nie wymodeluje, nadal się lekko puszą. Jednak maska, a potem
      wyciągniecie włosów na szczotce lub w moim przypadku - nakręcenie na grube
      wałki daje bardzo pozytywny efekt, który dosyć długo się utrzymuje: włosy
      ładnie wygładzone, lśniące no i się nie puszą
      • Gość: lola :))))) IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 19:26
        hej:)do ja mam wlosy ktore na wilgoc sie okropnie pusza..:(i lekko faluja:(a ta
        maska oczywiscie po wyciagnieciu na szcotke daje super efekt:)ja mam szampon do
        wlosow farbowanych matrixa i uwazam ze bez problemu mozna go zastapic
        zwyklym:)bio i tak efekt bedzie ten sam po zastosowaniu maski:)pozdrawiam:)
        • l81 Re: :))))) 21.07.05, 10:45
          Dzięki lola. Ja kupię odżywkę nie maskę. Zobaczymy jaki efekt. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka