Dodaj do ulubionych

Sephora Artist

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 00:30
jakie macie doświadczenia z tą serią? dzisiaj byłam i zostałam skuszona
promocją ;) kupiłam: lakier do pazurków - taki zielonkawo-niebieskawy,
opalizujący; dwie "akwarelki" srebrną i niebieską z błyszczącymi drobinkami
(prawie granat) - fajna rzecz, można sie tym dowonie malować tylko jak
dostanie się do oczu to koszmarnie szczypie. trzyma się dobrze, a efekty
zaskakujące. i już nie z linii Artist tylko z tej tańszej - pomadka z
brokatemw kolorze szmaragdowym :) na razie jestem zachwycona, wydałam malutko
kasy, dostałam jeszcze pędzelki do malowania w prezencie i wyglądam dość
niecodziennie.
czy któraś z Was używała maskary Sephora Artist? bo jedna ma taki cudny,
miętowy? (ciężko opisać) kolorek. no i opinie o innych produktach bo na razie
mnie się podoba :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Amelja Re: Sephora Artist IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 14.08.02, 11:32
      Hej, ja niedawno zakupiłam z serii Artist cienie do powiek perłowe, błyszczyk
      do ust i maskarę w kolorze ...czerwieni. Jestem zadowolona z tych kosmetyków są
      naprawde dobrej jakości. Cienie są trwałe, nie osypują sie ani nie zbierają w
      powiece. Można ich używać na mokro (sprawdziłam) Błyszczyk trochę lepki ale
      przez to trzyma sie długo. Tuszu używam na końcówki pomalowane wcześniej
      czarnym tuszem. Mam ochotę jeszcze na pudry ale nie wiem jakie są.
      • Gość: katrina Re: Sephora Artist IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 12:59
        Czy Ty jesteś Amelianną z wizazu?
        • Gość: Amelja Re: Sephora Artist IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 14.08.02, 13:05
          Gość portalu: katrina napisał(a):

> Czy Ty jesteś Amelianną z wizazu?

Tak to ja, szukam kogoś kto używał pudry z SArtist zeby się podzielił
          doświadczeniami bo chciałabym zakupić jakiś.
          • Gość: katrina Re: Sephora Artist IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 15:14
            No właśnie, skojarzyłam bo tam zadałas to samo pytanie :-)
            Nie dam sobie nic obciąć za to, ale wydaje mi się że była opinia o tym pudrze
            na icompact.com
            • Gość: katrina Re: Sephora Artist IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 15:26
              jest, proszę:
              www.icompact.com/reviews/review.cfm?ID=2924
    • Gość: magamaga Re: Sephora Artist IP: *.ost-poland.com.pl 14.08.02, 18:15
      Smutna wiesc dla fanek tej serii: wycofuja ja. Pani w Sephorze mi powiedziala,
      ze to co jest to sa ostatki, bedzie stopniowo wprowadzana podobna seria, nowa i
      nie bedzie zachowana ciaglosc produktow. Tak wiec, kiedy wreszcie znalazlam
      sobie piekny, naturalny lakier do paznokci, musze sie z nim pozegnac. W
      Sephorach niestety juz go nie ma.
    • Gość: kasica Re: Sephora Artist IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 19:03
      chcialam w tym miejscu podziekowac wam dziewczyny za info o promocji - dzieki
      temu zostalam wlascicielka dwoch pieknych lakierow do paznokci (fioletowy i
      baardzo ciemny bordo) - dzieki wielkie :)
      • Gość: katrina Re: Sephora Artist IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 22:57
        Może 689? :-)
        • Gość: kasica Re: Sephora Artist IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 19:07
          nie, fiolet 748 a bordo 565. 689 wyszedl (bylam na Targowku). i byl jeszcze
          taki cielisty... jak bede miala jeszcze okazje, chyba go wezme :-)
    • Gość: LadyBlue Re: Sephora Artist IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.02, 18:55
      ja chyba w nałóg wpadnę ;) kupiłam tę maskarę w miętowym kolorku - kolorek jest
      cudny, natomiast tusz dość gęsty i nienajłatwiej się nakłada. i jeszcze lakier -
      taki złoto-zielonkawy. lakier (poprzedni kolorek) trzyma sie super - na
      stopach od soboty, na dłoniach od środy - zero odprysków (a sie nie
      oszczędzałam i lakier u mnie wytrzymuje max 2 dni), końcówki się minimalnie
      starły. jestem pod wrazeniem.
      takie pytanie: znalazłyście moze na kosmetykach sephory daty ważności? bo u
      mnie na żadnym nie widać (albo to ja ślepa jestem) :(
      • Gość: katrina Re: Sephora Artist IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:50
        Cholera! chciałam biały puder. Prasowany wydał mi się za abrdzo błyszczący więc
        chciałam sypki. Facet mówi że już nie ma. W taki razie pytam czy moge kupic ten
        który stoi jao tester (NIE było na nim napisane że jest testerem). NIe, nie
        mogę, bo "ich z testerów rozliczają". Kupiłam ten prasowany i boje się że
        będzie nidobry. w dodatku wszycsy tam zachowywali się jakbym im przeszkadzała
        bardzo (sephora Kraków Geant). Jestem zła, bo ostatnio miałam juz kilka
        nieudancyh zakupów. tracę forsę :(
        • Gość: LadyBlue Re: Sephora Artist IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.02, 14:57
          jak na razie mam szczęście i trafiam na sympatyczną obsługę :) a lakier mi
          zszedł bo kwiatki postanowiłam przesadzić ;)
          obejrzałam dokładnie wszystkie pudełka z sephory i na ŻADNYM nie ma daty
          ważności :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka