cathy13 21.07.05, 18:01 Jakie kosmetyki polecacie do wspomagania loków/ fal - aby utrzymać efekt bez wałków/papilotów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów 21.07.05, 20:00 Była kiedyś taka super pianka z woskiem loreala, ale już nie produkują. :((( Teraz używam pianki do loków garniera, jest trochę gorsza, ale też niezła. Poza tym bardzo dobrze układają mi się włosy po szamponie i masce avon technics salon therapy. A ostatnio zastanwaiam się nad matrixem - szampon, odżywka i maseczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:01 Ja używam Sunsilka tego z aloesem- szamponu, odżywki i mleczka. Mnie nawet pomaga- włosy nie są obciążone i nie wyglądają jak siano... :) używałam też takiego fluidu zwiększającego skręt włosów Schwarzkopfa- Osis czy jakos tak(był dosyć drogi) i nic nie dał. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cathy13 Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów 22.07.05, 10:41 Dzięki za odp., czy jeszcze jakieś rady?? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów 23.07.05, 13:28 Przypomniało mi się, że kiedys miałam mleczko prostujące garniera - świetnie mi się po nim kręciły włosy. :)))) Nie puszyły się ani nie rozlatywały w pojedyncze włoski, tylko siedziały grzecznie w lokach, wystarczyło je ugnieść przy suszeniu, albo po prostu nałożyć to mleczko, roztrzepać włosy i zostawić do wyschnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopciuszek Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:37 Mi pomaga spray firmy Wella "loki na dopingu". Kosztuje ok. 14zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.05, 19:47 Używam szamponu Nivea i odżywki - do loków i fal - czy jakoś tak - potem żeby nie było siana nakładam wosk welli i efekt mam super. Takie fajne pokręcone - tylko trochę nie moda na takie, ale stwierdziłam że je zaakceptuję bo nie mam cierpliwości do prostownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów 25.07.05, 20:02 oj wiedze z e bez sensu załozylam nowy watek o wlosach kreconych bo sie wczesniej nie rozejrzałam:-)ja myslalam o kupnie pisnki bo ten kosmetyk nie obciaza mi wlosow jak inne probowalam juz odzywki nivei do lokow i dla mnie jest taka sobie raczej mi wysusza wlosy, i sa sianowatem i obciązone to sama jest z sunsilkiem.kobiety w salonie fruzjerskim polecaly mi matrix i nad kupnem ktorego sie zastanwaiam, zainsiprowal mnie tez spray o ktorym pisala jedna dziewczyna,i teraz juz naprawde nie wiem co mam kupic:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 20:25 A ten matrix to co to? :) I ile kosztuje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu kręcone nie modne??????????? 25.07.05, 20:36 dziewczyny!!! proste włsoy odchodza w zapomnienie :) najnowszy trend to własnie włosy pofalowane , w takim nie ładzie , naturalne loki... była 3 dni temu u fryzjera i ona mi opowiedziała jakie włosy teraz sa w modzie , jakie fryzury... tak że żelazka do kosza!!! a my cieszmy sie ze swoich loków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kręcone nie modne??????????? IP: *.litnet.osi.pl 25.07.05, 20:42 ja mam kreciołki kiedys non stop prostownica a teraz myje lekko susze zel zel upinam troche w gumke zeby nie byly za bardzo sianowate sciagam gumeczke troszke lekieru zelu i sa.troszke mi sie robia wysuszone niewiem co zrobic zeby byly elastyczne i lekkie...mam duze loki nie takie male sprezynki Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów 25.07.05, 21:58 matrix to taka amerykańska firma ktora robi podobno dobre kosmetyki do włosow. dostępne tylko w salonach fryzjerskich-przynajmniej tak slyszalam od mojej osiedlowej fryzjerki. cenaa jednego ksmetyku pianki, spreyu to cos ponas 30 zlotych i wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów 27.07.05, 22:39 Matrix to jedna z marek loreala, popatrzcie sobie na allegro, jest duzy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 27.07.05, 21:25 hey ja mialam ten sam problem:( po namietnym prostowaniu wlosow nie moglam sobie dac rady z moimi wlosami naturalnie kreconymi. teraz po umyciu najtanszym szmponem rumiankowy nakladam maske firmy He len Seward a potem najlepsza pianke na rynku firmy Dora, tylko w aptekach ok 30 zl. I to wszystko:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Issey Re: Kosmetyki wspomagające kręcenie się włosów IP: 212.122.214.* 01.08.05, 17:51 Fluid do włosów kręconych Revlon. Fioletowa buteleczka. Koszt 60zł. Nakładam na mokre włosy ilość wielkości czereśni. Nadaje świetny skręt włosom, obowiązkowo suszenie suszarką z dyfuzorem. Odpowiedz Link Zgłoś