Gość: gAndzia IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 14:08 przed chwilą chciałam kupic wodę avene w aptece - jest promocja: mała buteleczeka 50 ml kosztuje 3,60 zł (standardowa 150 ml około 30 zł). kupiłam od razu pięć:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 14:10 Oooo:) We wszystkich aptekach? W ktorej kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 14:14 Ciekawe czy w Krakowie też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: okazja, promo wody avene:) IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 12.08.02, 14:15 swego czasu kupilam wode w wersji mini za 2zl :-) ale w sobote za zakup wody w sprayu i takiego smiesznego zmywacza do buzi dostalam super torbe (bardzo pojemna, solidna, miesci sie koc na plaze i butla z woda - sprawdzilam od razu w niedziele nad jeziorem) i dodatkowo 2 probki blokera na slonce Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 14:28 chyba we wszystkich, ja kupiłam w geancie na grochowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Przecież to próbki!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 11:45 Dziewczyny, przecież te 50 ml wody Avene to próbki, które powinny być dawane w aptekach gratis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Przecież to próbki!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 11:50 50 ml próbka??? no bez przesady:))) zrtesztą, ja wolę kupić taką "próbkę" za 3,60 niż "niepróbkę" 150 ml za 30 zł:) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Przecież to próbki!!! 14.08.02, 11:52 O ile sie orientuje, to nie ma wod termalnych w probkach, a to sa specjalne rozmiary do torebek:) Mozna wiec kupowac z czystym sumieniem bez uczucia ze placimy za cos, co powinno byc za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Przecież to próbki!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 11:55 może chodzi o to, ze w niektórych aptekach (np. superpharmie) te 50 ml buteleczki są dodawane jako prezent przy zakupie innego kosmetyku avene. a próbka to imo mogłaby byc 5 ml, a nie 50. ja juz sobie kupiłam 10 tych maluchów:))) czyli za +/- cenę 150 ml mam pół literka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Przecież to próbki!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 11:54 Jaka próbka, to po prostu size do torebki, bardzo praktyczne. Poza tym, jeśli uważasz że to próbka to idź do apteki i poszukaj na nich napisu NOT FOR SALE, GRATUIT albo czegoś w tym stylu. Jak znajdziesz, napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: okazja, promo wody avene:) IP: DUBWSPRX* / 213.190.152.* 14.08.02, 11:55 a co to takiego ta woda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 12:04 Gość portalu: beti napisał(a): > a co to takiego ta woda? woda termalna w sprayu, dla mnie najlepsza ze wszystkich, bo przy innych zaletach wód termalnych dodatkowo leczy drobne krostki, skaleczenia, podraznienia. a wodą można: odświeżyć się w upały, dobudzić rano:), domyć buzię po mleczku, domyć buzię po myciu kranówą i żelem, domyć buzię po maseczce itp. tylko zawsze trzeba pamietać, żeby po kilku sekundach twarz osuszyć - inaczej parujaca woda ja przesuszy. ja od wody jestem uzależniona, używam jej miedzy myciem (żelem shiseido) a tonikiem, ale wiele kobiet stosuje zamiast toniku. w sklepach i aptekach sa wody róznych firm, np. vichy (z vichy:), vita (z okolic krynicy), iwocośtam (z iwonicza zdroju). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Właśnie byłam w aptece! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 13:00 Więc tak: przyszłam do apteki i powiedziałam: "poproszę wodę Avene 50 ml". A baba na mnie popatrzyła jak na głupka, powiedziała, że woda jest w 150 ml. A ja że na pewno 50, taka właśnie poręczna. Aptekarka jednak stwierdziła, że 50 ml to jest próbka (może właśnie gratis przy zakupach), i że NIE MA JEJ W SPRZEDAŻY. Sama chciałam kupić kilka sztuk.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Właśnie byłam w aptece! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 13:21 prawdopodobnie nie jest to akcja ogólnoaptekowa. ja kupowałam te maleństwa w geancie praskim, natomiast w gm w superpharmie te 50 ml są dodawane jako prezent do innych produktów avene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Właśnie byłam w aptece! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 23:12 w Krakowie natknęłam się tylko w jednej aptece z czterech które sprawdziłam: jak się kupi jakis produkt Avene, to można kupic te wodę małą za 50gr. Dziwne, juz by ja mogli dawac za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Właśnie byłam w aptece! IP: 194.204.129.* 15.08.02, 08:28 kurcze chyba ludzie hurtem zaczeli kupowac te wody bo wczoraj w geancie najpierw babka powiedziala mi ze juz nie ma ale potem poszla sprawdzic i dwie buteleczki sie znalazly:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Właśnie byłam w aptece! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 11:26 Zgadza się, to nie jest akcja ogólnoaptekowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Avene - karta stałego klienta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 22:12 W aptece, którą dzisiaj odwiedziłam była mała woda za 13zł :( - kupiłam dużą... Czy któraś w was dostała kartę stałego klienta Avene? Ja dostałam dzisiaj, ważna jest rok, gdy kupi się 7 produktów Avene lub Ducray dostaje sie prezent: maseczkę, wodę w sprayu lub peeling albo jeden w dwóch szamponów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Avene - karta stałego klienta IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.08.02, 22:18 mam takie coś na kolorówkę LRP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Avene - karta stałego klienta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 17:16 Ile produktów trzeba kupić i co się dostaje za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
klara12 Re: okazja, promo wody avene:) 20.08.02, 09:58 W Warszawie jest w aptece w centrum M1. pozdrawiam klara12 Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: okazja, promo wody avene:) 20.08.02, 10:21 w aptece w centrum wilenska mozna kupic mala wode za 1zl przy zakupie dowolnego kosmetyku Avene. Tylko nie wiem czy jedna czy mozna kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefkara Re: okazja, promo wody avene:) IP: 212.160.146.* 20.08.02, 10:45 Apteka "Beata" przy Al. Jana Pawła II (koło pawilonów) - 50 ml. Avene kosztuje 5 zł. Pospieszcie się! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 00:04 dzieki za namiar! dzis skorzystalam i zostalam po raz pierwszy wlascicielka wody termalnej i to od razu po kilkakroc :) jakos zawsze traktowalam z pewnym niedowierzaniem pomysl psiukania sie woda, ale skoro promocja ,to postanowilam zaryzykowac. i przy okazji mam pytanko: jak dlugo sie toto zuzywa, jesli jest stosowane powiedzmy 2 razy dziennie zamiast toniku? Odpowiedz Link Zgłoś