Dodaj do ulubionych

okazja, promo wody avene:)

IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 14:08
przed chwilą chciałam kupic wodę avene w aptece - jest promocja: mała
buteleczeka 50 ml kosztuje 3,60 zł (standardowa 150 ml około 30 zł). kupiłam
od razu pięć:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 14:10
      Oooo:) We wszystkich aptekach? W ktorej kupilas?
      • Gość: katrina Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 14:14
        Ciekawe czy w Krakowie też jest.
    • Gość: koralik Re: okazja, promo wody avene:) IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 12.08.02, 14:15
      swego czasu kupilam wode w wersji mini za 2zl :-)
      ale w sobote za zakup wody w sprayu i takiego smiesznego zmywacza do buzi
      dostalam super torbe (bardzo pojemna, solidna, miesci sie koc na plaze i butla
      z woda - sprawdzilam od razu w niedziele nad jeziorem) i dodatkowo 2 probki
      blokera na slonce

Koralik
      • Gość: gAndzia Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 14:28
        chyba we wszystkich, ja kupiłam w geancie na grochowie:)
    • Gość: Anja Przecież to próbki!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 11:45
      Dziewczyny, przecież te 50 ml wody Avene to próbki, które powinny być dawane w
      aptekach gratis!!!!
      • Gość: gAndzia Re: Przecież to próbki!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 11:50
        50 ml próbka??? no bez przesady:))) zrtesztą, ja wolę kupić taką "próbkę" za
        3,60 niż "niepróbkę" 150 ml za 30 zł:)
        • agul1 Re: Przecież to próbki!!! 14.08.02, 11:52
          O ile sie orientuje, to nie ma wod termalnych w probkach, a to sa specjalne
          rozmiary do torebek:)
          Mozna wiec kupowac z czystym sumieniem bez uczucia ze placimy za cos, co
          powinno byc za darmo.
          • Gość: gAndzia Re: Przecież to próbki!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 11:55
            może chodzi o to, ze w niektórych aptekach (np. superpharmie) te 50 ml
            buteleczki są dodawane jako prezent przy zakupie innego kosmetyku avene. a
            próbka to imo mogłaby byc 5 ml, a nie 50. ja juz sobie kupiłam 10 tych
            maluchów:))) czyli za +/- cenę 150 ml mam pół literka:)
        • Gość: katrina Re: Przecież to próbki!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 11:54
          Jaka próbka, to po prostu size do torebki, bardzo praktyczne. Poza tym, jeśli
          uważasz że to próbka to idź do apteki i poszukaj na nich napisu NOT FOR SALE,
          GRATUIT albo czegoś w tym stylu. Jak znajdziesz, napisz.
    • Gość: beti Re: okazja, promo wody avene:) IP: DUBWSPRX* / 213.190.152.* 14.08.02, 11:55
      a co to takiego ta woda?
      • Gość: gAndzia Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 12:04
        Gość portalu: beti napisał(a):

> a co to takiego ta woda?

woda termalna w sprayu, dla mnie najlepsza ze wszystkich, bo przy innych
        zaletach wód termalnych dodatkowo leczy drobne krostki, skaleczenia,
        podraznienia.
        a wodą można: odświeżyć się w upały, dobudzić rano:), domyć buzię po mleczku,
        domyć buzię po myciu kranówą i żelem, domyć buzię po maseczce itp. tylko zawsze
        trzeba pamietać, żeby po kilku sekundach twarz osuszyć - inaczej parujaca woda
        ja przesuszy. ja od wody jestem uzależniona, używam jej miedzy myciem (żelem
        shiseido) a tonikiem, ale wiele kobiet stosuje zamiast toniku. w sklepach i
        aptekach sa wody róznych firm, np. vichy (z vichy:), vita (z okolic krynicy),
        iwocośtam (z iwonicza zdroju).
        • Gość: Anja Właśnie byłam w aptece! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 13:00
          Więc tak: przyszłam do apteki i powiedziałam: "poproszę wodę Avene 50 ml". A
          baba na mnie popatrzyła jak na głupka, powiedziała, że woda jest w 150 ml. A ja
          że na pewno 50, taka właśnie poręczna. Aptekarka jednak stwierdziła, że 50 ml
          to jest próbka (może właśnie gratis przy zakupach), i że NIE MA JEJ W
          SPRZEDAŻY. Sama chciałam kupić kilka sztuk....
          • Gość: gAndzia Re: Właśnie byłam w aptece! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 14.08.02, 13:21
            prawdopodobnie nie jest to akcja ogólnoaptekowa. ja kupowałam te maleństwa w
            geancie praskim, natomiast w gm w superpharmie te 50 ml są dodawane jako
            prezent do innych produktów avene.
            • Gość: katrina Re: Właśnie byłam w aptece! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.08.02, 23:12
              w Krakowie natknęłam się tylko w jednej aptece z czterech które sprawdziłam:
              jak się kupi jakis produkt Avene, to można kupic te wodę małą za 50gr. Dziwne,
              juz by ja mogli dawac za darmo.
              • Gość: Asia Re: Właśnie byłam w aptece! IP: 194.204.129.* 15.08.02, 08:28
                kurcze chyba ludzie hurtem zaczeli kupowac te wody bo wczoraj w geancie
                najpierw babka powiedziala mi ze juz nie ma ale potem poszla sprawdzic i dwie
                buteleczki sie znalazly:).
            • Gość: justy Re: Właśnie byłam w aptece! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 11:26
              Zgadza się, to nie jest akcja ogólnoaptekowa.
    • Gość: fi Avene - karta stałego klienta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 22:12
      W aptece, którą dzisiaj odwiedziłam była mała woda za 13zł :( - kupiłam dużą...

Czy któraś w was dostała kartę stałego klienta Avene? Ja dostałam dzisiaj,
      ważna jest rok, gdy kupi się 7 produktów Avene lub Ducray dostaje sie prezent:
      maseczkę, wodę w sprayu lub peeling albo jeden w dwóch szamponów.
      • Gość: katrina Re: Avene - karta stałego klienta IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.08.02, 22:18
        mam takie coś na kolorówkę LRP.
        • Gość: fi Re: Avene - karta stałego klienta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 17:16
          Ile produktów trzeba kupić i co się dostaje za darmo?
    • klara12 Re: okazja, promo wody avene:) 20.08.02, 09:58
      W Warszawie jest w aptece w centrum M1.
      pozdrawiam
      klara12
      • damona Re: okazja, promo wody avene:) 20.08.02, 10:21
        w aptece w centrum wilenska mozna kupic mala wode za 1zl
        przy zakupie dowolnego kosmetyku Avene. Tylko nie wiem czy
        jedna czy mozna kilka.
        • Gość: lefkara Re: okazja, promo wody avene:) IP: 212.160.146.* 20.08.02, 10:45
          Apteka "Beata" przy Al. Jana Pawła II (koło pawilonów) - 50 ml. Avene kosztuje
          5 zł. Pospieszcie się!
          Pozdr
          • Gość: kasica Re: okazja, promo wody avene:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 00:04
            dzieki za namiar! dzis skorzystalam i zostalam po raz pierwszy wlascicielka
            wody termalnej i to od razu po kilkakroc :) jakos zawsze traktowalam z pewnym
            niedowierzaniem pomysl psiukania sie woda, ale skoro promocja ,to postanowilam
            zaryzykowac. i przy okazji mam pytanko: jak dlugo sie toto zuzywa, jesli jest
            stosowane powiedzmy 2 razy dziennie zamiast toniku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka